- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.141
Ya bnde karatay yapmaya calisiyorm bi iki hafta duzgunce uyguluyorm bicok sey yasak oldugu icin bi bozdum mu diyetim yalan oluyo karar verdim 85 kiloya gelinceye kadar diyetisyenlerin verdigi diyet listesini uygulicam 85ten sonra karataya geccem insAllahKizlar karatay yapin alin kitabi okuyun anlayin cok faydasini gorucek siniz
Dokuz ayda dogum sureci gibi oldu ama eh napalim nur topu gibi 35 40 kilo yagimi bi avazda pirtlatirim
Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin bnde bi kac gundur pek fazla dikkat etmiyorm diyetime bugun yeniden basladm aralarda elbette bu tur seyler olabilir onemli olan pes etmedn yola devam edebilmekSelamm kızlarrr nasılsınızz sizi böyle aktif görmekk ne guzelll ben şimdi eşimle yürüyüşe çıkıyorum gün içinde ne kadar pek dıkkat etmesemde sabahtan itibaren tekrar bomba gibi başlıyorumkedikedi84 ya bencede canım bi zayıf olup sonra mı bebebkkk düşünsek bilemedim motıvasyonumu kaybedip şu 4 5gündür yesem içsemde tekrar kendime geldimmm artıda bile olabilirim ama olsun hiç bisey için geç değil
Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin bnde bi kac gundur pek fazla dikkat etmiyorm diyetime bugun yeniden basladm aralarda elbette bu tur seyler olabilir onemli olan pes etmedn yola devam edebilmek
Ooo süper eşinde destekyarından itibaren tam gaz bekliyorum
Ya bnde karatay yapmaya calisiyorm bi iki hafta duzgunce uyguluyorm bicok sey yasak oldugu icin bi bozdum mu diyetim yalan oluyo karar verdim 85 kiloya gelinceye kadar diyetisyenlerin verdigi diyet listesini uygulicam 85ten sonra karataya geccem insAllah
Yazik yaaa...onlara da kizmamak lazim aslinda ben bile aynaya bakmak istemiyorum vucudumu gormemek icin onlarin devamli karsisinda goruntu kirliligi baska bisey degilAyy canım adam benım zayıf halime hasret ekmek falan almıyor eve kendısıde yemıyor çok istiyor zayıflamamı geçen koçtaşa gittik jakuzilere bakıoz şu ne guzelmıs dıorum canım onabiz sığmayız dedi nasıl bozuldum(
Yazik yaaa...onlara da kizmamak lazim aslinda ben bile aynaya bakmak istemiyorum vucudumu gormemek icin onlarin devamli karsisinda goruntu kirliligi baska bisey degil
Bnde ekmek falan yemicem yaAyy canım adam benım zayıf halime hasret ekmek falan almıyor eve kendısıde yemıyor çok istiyor zayıflamamı geçen koçtaşa gittik jakuzilere bakıoz şu ne guzelmıs dıorum canım onabiz sığmayız dedi nasıl bozuldum(
Bnde ekmek falan yemicem yabugun annemlere gectm elimden geldigi kadar menu paylasiminda buluncam insallah
Eveeet kahvaltima gelince
07:30 5 findik 3 badem 3 kayisi
1 dlm peynir 5zeytn 1 domates 1 salatlik yedm
Simdi ara ogun olarak yesil cay iccem
12:30 1 buyuk nugget salata ve yogurt yicem
canım öncelikle hoşgeldinBir de şu profilinizde ki başlangıç ve şuan ki kiloları nereden düzenliyorsunuz kızlar?
canım öncelikle hoşgeldin
ismimize tıkladığınızda kişisel bilgilere gir
özel başlık yazan yere yazıyorsun
sayfanın en altında değişiklikleri kaydet diyorsun o kadar
bende şimcik buldum
valla canım benim eşim evlenme teklif ettiğinde ben 100 kilo olduğum için kilomla ilgili şaka yaptığında ben kızıyorum sinir oluyorum beni incecik alsaydıda ben sonradan böyle olsam hadi bişeyler desin haklıdır derim bende farkındayım benim sağlığımı düşünüyor destekte veriyor hatta bir önceki diyetimde her 5 kiloya 250 tl veriordu:) 16 kilo vermiştim sonra geri aldım tabi bu seferde destek oluyor, bana uygun yemekler yapmaya çalışıyorum ama bu sefer maddi ödül yok:))
Yazik yaaa...onlara da kizmamak lazim aslinda ben bile aynaya bakmak istemiyorum vucudumu gormemek icin onlarin devamli karsisinda goruntu kirliligi baska bisey degil
valla canım benim eşim evlenme teklif ettiğinde ben 100 kilo olduğum için kilomla ilgili şaka yaptığında ben kızıyorum sinir oluyorum beni incecik alsaydıda ben sonradan böyle olsam hadi bişeyler desin haklıdır derim bende farkındayım benim sağlığımı düşünüyor destekte veriyor hatta bir önceki diyetimde her 5 kiloya 250 tl veriordu:) 16 kilo vermiştim sonra geri aldım tabi bu seferde destek oluyor, bana uygun yemekler yapmaya çalışıyorum ama bu sefer maddi ödül yok:))
valla canım benim eşim evlenme teklif ettiğinde ben 100 kilo olduğum için kilomla ilgili şaka yaptığında ben kızıyorum sinir oluyorum beni incecik alsaydıda ben sonradan böyle olsam hadi bişeyler desin haklıdır derim bende farkındayım benim sağlığımı düşünüyor destekte veriyor hatta bir önceki diyetimde her 5 kiloya 250 tl veriordu:) 16 kilo vermiştim sonra geri aldım tabi bu seferde destek oluyor, bana uygun yemekler yapmaya çalışıyorum ama bu sefer maddi ödül yok:))[/QUOTE
Bu sefer de opucuk verir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?