- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.101
Merhaba canim kendini hic uzme bende bebek.sahibi olmak.icin zayiflamak.istiyorum zayiflicaz ben bize inaniyorum.sen kimseyi.kafana takma emin ol.stres daha cok yoruyor insanin hadi herkes başarabiliyor bizde basaricaz INSALAH kendimiz icin degil bebegimiz icin INŞALLAHCanlar nasılsınız hepiniz çok güzel gidiyorsnz maşallah ya ben sıkıntılı durumlar yaşadım dıyetım sekteye uğradı çok utanıyorm buraya yazmaya ama yenıden ayaga kalkıp toparlanmam lazım bugunden ıtıbaren yenıden sarılıyorum herkesın bebek yokmu sorusundan bıktımmmm bıde kayınvalıdeme geldık sandalyeye otururken sandalyenin ayagı yamuldu o kadar utandım ki...kızlar lutfen hepımız hergun yazalım sık sık sızler yazmadıgınız zaman bende girmiyorum uzaklasıncada bozuyorm ister istemez. Artıda olabılırrm yenıden daha guzel başlıyorum hepınızı sevıyorum
Sana onericegim bi spor var zumba eger yaparsan ayda kuzenim beslenmesine cok asiri dikkat etmedigi halde zumbayla 7 kilo vermiş bende yarin tam gaz basliyorum gel beraber yapalım