• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canlar nasılsınız hepiniz çok güzel gidiyorsnz maşallah ya ben sıkıntılı durumlar yaşadım dıyetım sekteye uğradı çok utanıyorm buraya yazmaya ama :KK43: yenıden ayaga kalkıp toparlanmam lazım bugunden ıtıbaren yenıden sarılıyorum herkesın bebek yokmu sorusundan bıktımmmm bıde kayınvalıdeme geldık sandalyeye otururken sandalyenin ayagı yamuldu o kadar utandım ki...kızlar lutfen hepımız hergun yazalım sık sık sızler yazmadıgınız zaman bende girmiyorum uzaklasıncada bozuyorm ister istemez. Artıda olabılırrm yenıden daha guzel başlıyorum hepınızı sevıyorum
Merhaba canim kendini hic uzme bende bebek.sahibi olmak.icin zayiflamak.istiyorum zayiflicaz ben bize inaniyorum.sen kimseyi.kafana takma emin ol.stres daha cok yoruyor insanin hadi herkes başarabiliyor bizde basaricaz INSALAH kendimiz icin degil bebegimiz icin INŞALLAH :KK200:

Sana onericegim bi spor var zumba eger yaparsan ayda kuzenim beslenmesine cok asiri dikkat etmedigi halde zumbayla 7 kilo vermiş bende yarin tam gaz basliyorum gel beraber yapalım:KK66:

Susuz yenildiği taktirde aslında bezelye metabolizmayı hızlandırır.. Ekmek yerine salatalık, yoğurt, domates, yeşil / kırmızı biberle doyurun/ doldurun, derim midenizi .
Ertesi gün ekmek yemediginize çok mutlu olursunuz :)
Sözünü dinledim yemedim ekmek. Şu an saat 1 ve açım ama uyuyunca geçer.

Nasılsıniz kizlar yeni tarti aldim yarin tartilcam
Ben iyiyim tam konsantre hedefe kitlenmiş durumdayım. Tek duam dün regli olduğum için çarşamba tartıda 93 ten daha yüksek bi rakam görmemek moralim için. Hafta sonu spor yapamadım ama yarın devam.

Ben iyiyim tam konsantre hedefe kitlenmiş durumdayım. Tek duam dün regli olduğum için çarşamba tartıda 93 ten daha yüksek bi rakam görmemek moralim için. Hafta sonu spor yapamadım ama yarın devam.
Harikasin canim kitlenmene sevindim hedefe ;) regliyken tartilma kuzum xok fark ediyor moralinde bozulmasın
liste varmiydi burda canim ben varmıyim listede

Akşam yenilen karbonhidrat , gündüzün iki katına denk geliyor. Ve akşam ekmek pilav v.s kesildiğinde çok hizli kilo veriliyor.

Çok iyi bir diyetisyen tavsiyesiydi bana.

Ben de elimden geleni yapıcam haftada 1,5 gibi hesapladım ama ne kadar giderse artık. Hayaller hayatlar tabii:KK34: haftada 1 kilo ile gidersem yıl başına 70 olurum. Çok uzun yaa... Ben eylül sonu korunmayı bırakıp çocuk çalışmalarına girmekte istiyorum çok çocuk düşkünü olmassm da biraz paniklerdeyim yaşım açısından. Eşim sen istikrarlı kilo verirsen çocuk işini bi süre askıya alabiliriz dedi.:-) E adam tabii biraz ince halimin tedını çıkarmak istiyo. Ben giydiricem ben alıcam kıyafetlerini diyo bakalım:KK8:
Canim bence de sen daha hizli vericeksin benim ufaklik oldugu icin istedigim saatte kalkip spor yapamiyorum evde oldugun icin bol spor yapma avantajin var ...
Bi de baya azimlisin ben senin kadar az yiyemiyorum:KK9::KK9:

Akşam yenilen karbonhidrat , gündüzün iki katına denk geliyor. Ve akşam ekmek pilav v.s kesildiğinde çok hizli kilo veriliyor.

Çok iyi bir diyetisyen tavsiyesiydi bana.
Su yulaf kepegi gerçekten ise yariyo mu yoksa ekmegin alternatifi mi

Su yulaf kepegi gerçekten ise yariyo mu yoksa ekmegin alternatifi mi

Yok gerçekten çok yarıyor. Sindirim sistemi çok çalışıyor. Diyet yapanlar için bir nimet.

Ister yoğurtla ister sütle yapın. Içine kuru meyveler doğrayın ve yiyin. ( 20 dk.ya yayarak yavaş yavaş çiğneyip ve haznesine ) En az 4 saat ara koyun öğle yemegiyle araya. Arada yeşil çay veya kahve tüketin. Haftada 3-4 gün yapın. Farkı göreceksiniz.çok lifli bir gıda. Ekmekle hiç ilgisi yok.
Ancak müsli v.s olmuyor. Onlar çok şekerli.

Sabah:1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 kibrit kurusu kaşar peyniri 1 dilim karpuz. Benim dilim dediğim 1 Üçgen karpuz.
Şimdi 1 saat yürüyüş.
Arada unutmazsam yeşil Çay içicem, çayla kahveyle aram yok, hep unutuyorum onun için.

Ben de aksamlari ekmegi ve pilavi kesiyorum en azindan zayiflama surecinde...corba da yasak heralde???

bende ekmek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum bu sabah annemi doktora götürcem diye erken kahvaltı yaptım
sabah iki dilim ekmek iki haşlama yumurta yedim öğlede 150gr yoğurt yedim bol bol su içiyorum akşama taze fasulye ve domatesli şehriye çorbası yapıcam
sanırım vicudumda ödem var yüzüğüm parmağıma biraz sıkı oldu ama buna rağmen eksideyim

Ben de aksamlari ekmegi ve pilavi kesiyorum en azindan zayiflama surecinde...corba da yasak heralde???
Diyetisyenim bana akşamları ya 1 dilim ekmek ya da 1 kase çorba veriyodu. İkisi dönüşümlü. Şimdi kafama göre takılıyorum.

Back