Evliliğim için 35 kilo

Ben bu kez çok yavaş veriyorum kızlar yaaa (( hep 2 kılo verırdm haftada..ağ la mak istiyorum bende arkadaslarla dısarı çıkıyorum az yıcem umarım
Haftada 2 kilo maksimum olur zaten ayşem fazlası su ve kas kaybı olur. Haftada 1 olsun bizim olsun
Ben bu selülitlerimle de gitsin diye bacaklarıma portakal yağı sürüp streçliyorum ama streçler 5 dk sonra aşağı kayıyo, buna bi çözüm bulabilen var mı? Tayt mı Alıp giysem üstüne daha mı uzun dayanır? Portakal kokusunu da hiç sevmem Duşta da yosun sabunu kullanıyorum.

Aslinda guzel mantık hem gözümüz korkmaz bende artik menülerimi paylasiymnm burda canlar

Kahvaltıda;

Maydonozlu Lor peynir
3 zeytin
1 domates
1 dilim tam bugday ekmeği

Öğlen
3 yemek kasigi bulgur pilavı
3 4 parca küçük parça et
1 bardak ayran

Aksam
Yogurtlu Semiz otu

Ara öğünde
Sade Türk Kahvesi
Bir lokma bitter cikilota

Canım benim bu hafta regl haftam o yüzden yarın kilo bildirimi yapmayayım ben iyisi çünkü olduğumdan fazla çıkacağım için haftaya kadar tartılmak istemiyorum. Bu arada koşu bandım bozuldu serviste haftaya geliyo napcam bir hafta bilmiyorum. Alışmıştım ama ....

Bende bugün regli oldum

Millet regl oldugunda kilo verir bende siserim kilo alirim bu ay bana yaramadi regl.zaten bugun diyet miyet kalmadi gunum vard tadlarina baktim misafire koyacaktim onun icin sonra arkasindanda geldi yimeler gun icerisinde ama rahatsiz oldum ekmek hamur işi yrmedim tatli ve sarma dolmalarin tadina baktim ama icimede hic sinmedi böyle diyet ( .regl donemi bitti karnim acayip şiş benim ac kalmam gerekirr.

Amaaan şu şişlik olmasa ne iyi olurdu.

Evet kizlar 1.5 kilo fazla ciktim anam yürüyüş te yaptim aksamlari dimekki ac kalınarak veriliyor kilo ekmegide sekeride kessen bile verilmiyor benim bunye boylemis anladim.sabah 5:30 da bahçeye gittim gabak çiçeği yle yesil fasulye topladım sindi yeni girdim eve bu spor sayilirmi kizlar.yarin bidaha tartiliyim artilarami cikacam eksileremi ((

Evet canim inmedi gitti kendimide kandirmak istemiyorum gercektende yolunda gitmeyen birşeyler var yumurtalarimdan da kaynaklanıyor olabilir zaten azicik bir iki gun kaciriyim iki kilo olarak kat ve fazlasi geliyor napacaksa sinir oluyorum kendime ama ac kalmayi denicegim seda sayan hep derdi açım açım anam aç kadin hep böyle korudu kilosunu.

UOTE="selcanmehmetcan, post: 47330008, member: 719027"]Evet canim inmedi gitti kendimide kandirmak istemiyorum gercektende yolunda gitmeyen birşeyler var yumurtalarimdan da kaynaklanıyor olabilir zaten azicik bir iki gun kaciriyim iki kilo olarak kat ve fazlasi geliyor napacaksa sinir oluyorum kendime ama ac kalmayi denicegim seda sayan hep derdi açım açım anam aç kadin hep böyle korudu kilosunu.[/QUOTE]
U UmudumVaR1525 sana yamistim cikmamis yazi

Eğil kalk baya bi spor olmuştur. Sırf sporla olmuyo ki gerçekten yediklerimizi kesmemiz gerekiyor. Bu kanal D de evlilik evi gibi bi program vardı onun sunucusu da nasıl kilo verdiğini Anlattı günde 2 öğün yiyorum açım diye, biraz karnımız guruldamadan olmuyor maalesef şimdi bi krem reklamlarında çıkıyo resmi sanki krem kilo verdirdi. Hormonal bi sıkıntın olduğundan şüpheleniyorsanız kesinlikle Dr a gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…