- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Haftada 2 kilo maksimum olur zaten ayşem fazlası su ve kas kaybı olur. Haftada 1 olsun bizim olsunBen bu kez çok yavaş veriyorum kızlar yaaa(( hep 2 kılo verırdm haftada..ağ la mak istiyorum bende arkadaslarla dısarı çıkıyorum az yıcem umarım
Aslinda guzel mantık hem gözümüz korkmazelifimm39 aysem25 @burhan ISILDURU BitmeyenUmidim @blackswannina94 Y Yuksel0626 _Masalim_ S suhneva U UmudumVaR1525 arkadaşlar topikcanlansın yarın kilo bildirim günü çok az yazıyosunuz bırakmak yok.
Şimdi biri bu sayfaya 1 kilo fazlam var 1 haftada vermem gerek dese herkes üstüne çullanır benim 30 kilo fazlam var ne diyosun diyeişte bizim yapmamız gereken bu 1-2 kilo fazlam var 1 haftada vermem gerek mantığını her hafta yenileyip o gözümüze kolay gelen 1 kiloyu vermek
Senin için zor olmazsa paylaş tabii ben senin konunu okuyorum girdikçe siteye tarafımdan takiptesin zaten yaniAslinda guzel mantık hem gözümüz korkmazbende artik menülerimi paylasiymnm burda canlar
Bende okuyorum canimmmm hep baraber topiklerce bu isi çözücez canimSenin için zor olmazsa paylaş tabii ben senin konunu okuyorum girdikçe siteye tarafımdan takiptesin zaten yani
Canım benim bu hafta regl haftam o yüzden yarın kilo bildirimi yapmayayım ben iyisi çünkü olduğumdan fazla çıkacağım için haftaya kadar tartılmak istemiyorum. Bu arada koşu bandım bozuldu serviste haftaya geliyo napcam bir hafta bilmiyorum. Alışmıştım ama ....elifimm39 aysem25 @burhan ISILDURU BitmeyenUmidim @blackswannina94 Y Yuksel0626 _Masalim_ S suhneva U UmudumVaR1525 arkadaşlar topikcanlansın yarın kilo bildirim günü çok az yazıyosunuz bırakmak yok.
Şimdi biri bu sayfaya 1 kilo fazlam var 1 haftada vermem gerek dese herkes üstüne çullanır benim 30 kilo fazlam var ne diyosun diyeişte bizim yapmamız gereken bu 1-2 kilo fazlam var 1 haftada vermem gerek mantığını her hafta yenileyip o gözümüze kolay gelen 1 kiloyu vermek
Bende bugün regli oldumCanım benim bu hafta regl haftam o yüzden yarın kilo bildirimi yapmayayım ben iyisi çünkü olduğumdan fazla çıkacağım için haftaya kadar tartılmak istemiyorum. Bu arada koşu bandım bozuldu serviste haftaya geliyo napcam bir hafta bilmiyorum. Alışmıştım ama ....
Bende aynen bakalım regl sonrası kaç kilo çıkıcaz tartıda.Bende bugün regli oldum
Amaaan şu şişlik olmasa ne iyi olurdu.Millet regl oldugunda kilo verir bende siserim kilo alirim bu ay bana yaramadi regl.zaten bugun diyet miyet kalmadi gunum vard tadlarina baktim misafire koyacaktim onun icin sonra arkasindanda geldi yimeler gun icerisinde ama rahatsiz oldum ekmek hamur işi yrmedim tatli ve sarma dolmalarin tadina baktim ama icimede hic sinmedi böyle diyet( .regl donemi bitti karnim acayip şiş benim ac kalmam gerekirr.
Eğil kalk baya bi spor olmuştur. Sırf sporla olmuyo ki gerçekten yediklerimizi kesmemiz gerekiyor. Bu kanal D de evlilik evi gibi bi program vardı onun sunucusu da nasıl kilo verdiğini Anlattı günde 2 öğün yiyorum açım diye, biraz karnımız guruldamadan olmuyor maalesef şimdi bi krem reklamlarında çıkıyo resmi sanki krem kilo verdirdi. Hormonal bi sıkıntın olduğundan şüpheleniyorsanız kesinlikle Dr a gitmelisin.Evet kizlar 1.5 kilo fazla ciktim anam yürüyüş te yaptim aksamlari dimekki ac kalınarak veriliyor kilo ekmegide sekeride kessen bile verilmiyor benim bunye boylemis anladim.sabah 5:30 da bahçeye gittim gabak çiçeği yle yesil fasulye topladım sindi yeni girdim eve bu spor sayilirmi kizlar.yarin bidaha tartiliyim artilarami cikacam eksileremi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?