• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Haftaya listeyi kısaltıcam kızlar, başlangıç kilosu 1. Ay sonucu ve yeni haftalar olacak. Bol ekşili listelere inşallah.
Şimdi yine Omlet yiycem sonra 45 dk yürüyüş+ digitürk Dilediğin zaman uygulamasında sports tv var orada 20 dk lık videolar var dinamik sabahlar, pilates, yoga. Dinamik sabahları yapıcam.
Daha iyi olur canim listeye uzmaya basladi ikinci hepimiz icin daha iyi olur insallah

[QUOTE="kedikedi84, post: 47332790, member: 73923" ben 1 kilo verince çok seviniyorum. Bazen vücut duraksar ya o moral bozuyo çabalıyosun 1 hafta aynısın[/QUOTE]
Ben tam 6 ayda sağlıklı beslenme ile 6 kilo vermiştim.bir duraksama oldu üç ay tık yoktu.sabır devam ,sabır devam.yılbaşı 3 kilo daha verdim.60 ile girdim.yılbaşı kutlaması ardından taziye,hastalık,soğuk kış stresi vs.nisana kadar beslenme düzene giremedi.tekrar 60 olunca koruma diyeti ne başladık.şimdi 60-62 arası gidip geliyorum.59 gördüm.tekrar vermeye başlıyorum.sizi de izlemeye aldım.hedefim 55.

Kizlar Günaydın sabah 4:30 kalktim 5 te bahçeye giitim yeni eve geldim yoruldum sporumu yapmis oldum nne rkada

ildim bugün yarim kilo daha fazla ciktim neden böyle oldumki 4 günde 2.5 kilo nasil fazla çıkıyorum acaba lavaboya fazla cikmiyorum ondanmi gunde bir defa gidiyorum. Hadi ben napim millet inanmiyor gayret gosteripte tup bebeğini yaptirmiyon diyorlar.ben zor guc veriyorum böyle 4gunde yada bir haftada vasa dönüyorum. Yarin bidahs kontrol ediyim normalde sık sık tartilan biri degilimm.afff allahim:KK43:((
Ne kadar sanslisin canim benim gunesin dogusunu ayakta karsiliyosun mis gibi acik havada...
Bi de canim lavaboya bi kere derken kucuk tuvaletin degildir heralde merak ettim..

[QUOburhan post: 47344637, member: 327999"]Ne kadar sanslisin canim benim gunesin dogusunu ayakta karsiliyosun mis gibi acik havada...
Bi de canim lavaboya bi kere derken kucuk tuvaletin degildir heralde merak ettim..[/QUOTE]
Yok canim büyük abdest bazen sık sık olur bir bucuk gun cikmiyorum suyumu bol icerim 2.5 -3lt.karpuz kaysi erikte faydasini kesi bi haftadir regl dönemim bitti böyle oldum amann psikolojik oldu artık duzelir.
Siz napiyonuz hangi sehirdesiniz? Bi tanisalim isterseniz. Ben kayserideyim calismiyorum iki donum kadar tarla aldim organik ürün yetistiriyorum seviyorum sebzeleri meyve agaclari diktik onlarla ugrasiyorum bana da spor oluyor.

[QUOburhan post: 47344637, member: 327999"]Ne kadar sanslisin canim benim gunesin dogusunu ayakta karsiliyosun mis gibi acik havada...
Bi de canim lavaboya bi kere derken kucuk tuvaletin degildir heralde merak ettim..
Yok canim büyük abdest bazen sık sık olur bir bucuk gun cikmiyorum suyumu bol icerim 2.5 -3lt.karpuz kaysi erikte faydasini kesi bi haftadir regl dönemim bitti böyle oldum amann psikolojik oldu artık duzelir.
Siz napiyonuz hangi sehirdesiniz? Bi tanisalim isterseniz. Ben kayserideyim calismiyorum iki donum kadar tarla aldim organik ürün yetistiriyorum seviyorum sebzeleri meyve agaclari diktik onlarla ugrasiyorum bana da spor oluyor.[/QUOTE]
Ben de bursadayim calismiyorum uc yasinda bi oglum var bi de pko var o yuzden odem nedir cok iyi bilirim...
Aslinda sen de bes kilo kadar vermissin heralde bence emin adimlarla ilerliyoruz...

Siz napiyonuz hangi sehirdesiniz? Bi tanisalim isterseniz. Ben kayserideyim calismiyorum iki donum kadar tarla aldim organik ürün yetistiriyorum seviyorum sebzeleri meyve agaclari diktik onlarla ugrasiyorum bana da spor oluyor.
Ben de bursadayim calismiyorum uc yasinda bi oglum var bi de pko var o yuzden odem nedir cok iyi bilirim...
Aslinda sen de bes kilo kadar vermissin heralde bence emin adimlarla ilerliyoruz...[/QUOTE]
Anam 5 kilo kadar verdiydim 82.5 kilodaydim 4 gun once 83 kg ciktim kilo almisim dedim.dun tartildim 83.5 kg ciktim.bugun tartildim 85 kg canim sıkıldı korkarim yarin ice cikmaktan nere gitti 5 kg.bide tarti neym bozuk degill 5 aydir boyleyim.

Canim ya gecen hafta da benim oyleydi benim yaptigi denesene uc gun falan bi de tartilma uc gun sonra tartil ..bi surahiye 1 elma 1 limon dilimliyom bi tatli kasigi elma sirkesi bi kabuk tarcin bi avuc maydanoz varsa uc bes karanfil taze nane ustune soguk su ekleyip bir iki saat bekletip iciyosun bi siseye bunu koydum bi siseye normal su bunu ictikce susatti beni nedense bi de normal su ictim habire tuvalete tasindim iyi geldi bunu ben taylan kumeliden duydum bi hastasi su icemedigi icin bunu tavsiye etmis kadin gunde bes litre iciyomus suyu bittikce ustune soguk su ekleyip uciyomus ama beni daha da susatti...
O odem belasindan ben de biktim sabah ac karnina kilomla aksam kilom arasinda uc kilo farkediyo ablami tartiyor hep ayni yarim kilo anca farkediyo

GIDI GIDI sagol canim mutlaka denicem cumartesi denerim taze nane alacagim bahceden.
Ayy yarın tam gaz yeniden baslicagim canimin sikildiginda habire yedim bu saaten sonra aksam bişey yemicegim

Öğlen yine midem bulanıyodu ilaçtan ama bu sefer bırakmıycam.
Öğlen:10-15 tane üzüm 1 dilim beyaz peynir yarım dilim ekmek
Akşam: patates yemeği 1 dilim ekmek yoğurt

Siz napiyonuz hangi sehirdesiniz? Bi tanisalim isterseniz. Ben kayserideyim calismiyorum iki donum kadar tarla aldim organik ürün yetistiriyorum seviyorum sebzeleri meyve agaclari diktik onlarla ugrasiyorum bana da spor oluyor.[/QUOTE]
canım ödemdir seninki inş atarsın birde ödem için iki günlük pirinç lapası yapanlarda oluyor onuda bir araştır istersen bende pek olmadığı için hiç yapmadım ... senin ne güzel bir işin varmış bende ev hanımıyım 2.5 yaşında bir kızım var bursada yaşıyorum..

benimde reglim son günleri muhtemelen yarın biter bu gün düne göre 500gr eksik çıktım ... eşim öğretmen evde olduğu için kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum akşam yemeğinide 5 gibi felan yiyoruz kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonrada arada genelde meyve yiyorum ben daha önceki diyetlerimde olduğu gibi kalori hesabı diyet yapıyorum genelde 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum ekmek hakkımı genelde sabah kahvaltıda kullanıyorum menüme gelince sabah
3 öğün ekmek hakkımı 3 dilim ekmeği sabah yedim
1 haşlama yumurta
1.5 küçük sosis
birazda peynir ve çay (çayı şekersiz içemiyorum ama eskiye göre şekeri azalttım ve sadece 2 bardak içtim)

arada karpuz yedim
akşam bir kase kemik suyuna çorba yağsız
3 biber dolma
yarım kaseden az yoğurt
arada kiraz yemeyi planlıyorum
kızlar bu gün markete gitmiştim kendime tadellenin diyet çikolatasından aldım 87 kalori arada çikolata krizine girersem yerim:))

kedikedi84 kedikedi84 midem bulaniyor demiştin glifor hap kullaniyordun o yapar 9+6ay kullandim mide bulantisi yaptiyysa artik istahini kesmeye baslicak midenin bulandigi iyi hap tesirini gostermeye baslamis ben once 9 ay kullandığımda bulantidan olmustum goren hamile zannediyordu o siralar 78 kilodan 66 kiloya dusmustum en sevdigim dondurmayı bulgur pilavı hayatta gormek istemiyordum hatta aglaya aglaya yemek yaptığımı bilirim.bir yil sonra baska dr yazdiginda gliforu kullandim ne bulanti ne kilo verdim vucud alismisti galiba.sabah aksam 850 mg lik kullanmıştım.

Kizlar ben döndüm motivasyonum sifir tatiller tatiller 1 gr veremedim yemek duzenimde bozuldu hala emziriyorum istah desen yerinde ne yapacağımi bilmiyorum Kedikedi84 ayni kilodayiz canim 94.200 off of

Mide ameliyati bile düşünüyorum esim diyor bak kendine bunu yapma araz kalirsa Boşarim bakamam sana allahım adama bak neyin derdinde

Mide ameliyati bile düşünüyorum esim diyor bak kendine bunu yapma araz kalirsa Boşarim bakamam sana allahım adama bak neyin derdinde
Ne ameliyati dur hemen negatif dusunme ben eee 4 gunde 2, 5 kilo fazla ciktim napacagiz bogazimizi tutacagiz bacim sabredecegiz verecegiz inan bence ameliyat çözüm değil kaldi sen acillik kiloda degilsin birbirimize destek olarak bu kilolari verecegiz önce inş beynimzde bu işi bitirecegizki eksileri gorelimmm.sil bastan hayata diyete yarin dinç ve güçlü bi sekilde basliyalimm kararli azimli...esinde seni dusundugunde kötü niyetli soylemrmistir üzülme beraber asacagizz.

kedikedi84 kedikedi84 midem bulaniyor demiştin glifor hap kullaniyordun o yapar 9+6ay kullandim mide bulantisi yaptiyysa artik istahini kesmeye baslicak midenin bulandigi iyi hap tesirini gostermeye baslamis ben once 9 ay kullandığımda bulantidan olmustum goren hamile zannediyordu o siralar 78 kilodan 66 kiloya dusmustum en sevdigim dondurmayı bulgur pilavı hayatta gormek istemiyordum hatta aglaya aglaya yemek yaptığımı bilirim.bir yil sonra baska dr yazdiginda gliforu kullandim ne bulanti ne kilo verdim vucud alismisti galiba.sabah aksam 850 mg lik kullanmıştım.
Günaydın kızlar, evet gilfor Yüzünden ama bırakmıycam evdeyim çalışmıyorum istediğim zaman yatıp uyuyabilirim. Dün çok bulandı 1 saat yattım uyudum iyi geldi ama yemeği mutfaktan kaça kaça yaptım işkence gibiydi. İşin kötü tarafı midem bulaşınca kuru şeyler yemek istiyorum e onlar da kilo yapıyo karbonhidrat ama dayanıcam. Dün eşim ilk defa sen kilo veriyorsun galiba dedi. Hala inanmıyo da kendisi vereceğime. Kilo verirken siz de biraz bitkin oluyo musunuz?

Kizlar ben döndüm motivasyonum sifir tatiller tatiller 1 gr veremedim yemek duzenimde bozuldu hala emziriyorum istah desen yerinde ne yapacağımi bilmiyorum Kedikedi84 ayni kilodayiz canim 94.200 off of
Dün dündür bugün bugün:kk77: oh gezdin tozdun yine tatil yaptın demek, tamam şimdi motive olmanın tam zamanı. Dikkat edersen şimdi hızlıca kilo verirsin, emzirirken nelere dikkat etmen gerekiyor bilmiyorum ama Miranda Kerr de Bebeğini emziriyodu bak hatuna.:KK14:
image.jpg
Ne mide ameliyatı ne diyorsun, o öyle kolay mı, o ameliyattan 60 kilo olarak çıkacağını mı düşünüyosun. 6- 7 ay hiç bi şey yiyemiyomuşsun, ilk ay sadece sıvı, sonra püre çorba ne kadar büyük bi çile sen yatak döşek yatarken Kızın ne yapacak? Zaten haftada 1 kilo versen 6 ayda 24 kilo eder 70 kilo olursun. Gerçi niye anlatıyosam Dr a gitsen seni almaz ki kasap değilse tabii. Morbid obezler için o. Eşin de senin aklından çıkarmak için öyle demiştir. Bak benimkine benimki sen de mi ameliyat olsan acaba demişti Öküz.

Hosgeldin...ne oldum dememeli ne olcam demeli...

Kizlar ben yeni kararlar aldim ...biraz arastiyma yaptim bi diyetisyen normal kilosunun yuzde otuz üzerinde olanlar ayda bes kiloya kadar verebilir diyo geri almamak adina baska bi diyetisyende geri almamak icin mesala 40 kilo fazlası olan birine 10 kiloda bir 1-2 hafta ara verip kilosunu oturtmasini ve korumasini bekleriz diyo ben de ikisini harmanlayip kendime bi plan olusturdum
Boyum 1.59 63 e kadar normal kiloda cikiyorum oyuzden hedef kilomu 62 ye cektim ayda bes kilo iki ayda on kilo verip iki hafta beklemede kalicam yani kilomu korumayi ogrene ogrene zayiflamayi dusunuyorum kısmet.
Simdilik deneme suresi verdim iki aylik hep bes kilo degil tabi kilo verdikce ayda uc kiloya kadar dusucek hesaplarima göre 6 mayista 62 kiloyum ...olur mu olur yapabazsam eski duzenime donucem ayda 2-4 kilo kaybi..

Günaydın kızlar, evet gilfor Yüzünden ama bırakmıycam evdeyim çalışmıyorum istediğim zaman yatıp uyuyabilirim. Dün çok bulandı 1 saat yattım uyudum iyi geldi ama yemeği mutfaktan kaça kaça yaptım işkence gibiydi. İşin kötü tarafı midem bulaşınca kuru şeyler yemek istiyorum e onlar da kilo yapıyo karbonhidrat ama dayanıcam. Dün eşim ilk defa sen kilo veriyorsun galiba dedi. Hala inanmıyo da kendisi vereceğime. Kilo verirken siz de biraz bitkin oluyo musunuz?
Bende kullanıyorum Can'ım o ilacı bıtkınlık sinirlilik herşey oluyor takma eşine benimkide aynı malesef sen sakın ilacı ve diyetini bırakma

Back