- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.001
Yumuttalikta kist ve endometriozis hastalik var kiloya sebeb hastalik bi zayiflsaydim rekor olurdu ve bebeğim. Basaracagim inşallah umidimi kaybetmicegim zayiflayip tup bebegimi istiyorum.yAptircagim inşkedikedi84 .!.:Eğil kalk baya bi spor olmuştur. Sırf sporla olmuyo ki gerçekten yediklerimizi kesmemiz gerekiyor. Bu kanal D de evlilik evi gibi bi program vardı onun sunucusu da nasıl kilo verdiğini Anlattı günde 2 öğün yiyorum açım diye, biraz karnımız guruldamadan olmuyor maalesef şimdi bi krem reklamlarında çıkıyo resmi sanki krem kilo verdirdi. Hormonal bi sıkıntın olduğundan şüpheleniyorsanız kesinlikle Dr a gitmelisin.
Unutmuşum canım onu ya, geçmiş olsun tekrardan bende çocuk sahibi olmak istiyorum onun için çabam biraz da.inşallah kilo verdikten sonra hamilelik bölümlerinde yazmayı Allah nasip etsin bizlere.Yumuttalikta kist ve endometriozis hastalik var kiloya sebeb hastalik bi zayiflsaydim rekor olurdu ve bebeğim. Basaracagim inşallah umidimi kaybetmicegim zayiflayip tup bebegimi istiyorum.yAptircagim inş
Benim de kilo 96
Aylik -4 kilo hedefime ulastim sukur
Ay ben 1 kilo verince çok seviniyorum. Bazen vücut duraksar ya o moral bozuyo çabalıyosun 1 hafta aynısınBende 100.6 çıktım kızlar cok yavas veriyorum sadece buna uzuluyorum
canım tebrikler ne güzel vermişin hedefinede ulaşmışın çok sevindim...Benim de kilo 96
canım moralini bozma ne güzel eksidesin yine üçlü rakkamlardan kurtulmana az kalmış biraz sabırlı olmamız gerekiyor gidicek bu kilolar inş..Bende 100.6 çıktım kızlar cok yavas veriyorum sadece buna uzuluyorum
Tamamdır canım diğer konulardan okuyorum seni de başarılarının devamını dilerim-kilo bildirimi-
geçen hafta: 76.700
bu hafta: 75.00
fark: 1.7 kg
kızlar bu benim son kilo bildirimimburada pek aktif olamıyorum lütfen kusura bakmayın.ama bırakmadım tabii ki devam
hepinize başarılar diliyorum çok öpüyorum
Masallah cok iyi gidiyorsunBenim de kilo 96
Olsun canim yavasta olsa vericez o kilolari insallahBende 100.6 çıktım kızlar cok yavas veriyorum sadece buna uzuluyorum
Öğlen: canım bi şey istemedi midem bulanıyodu 2 kaşık pilav 1 kase yoğurtSabah:1 dilim ekmek + beyaz Peynirli Omlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?