- 12 Temmuz 2016
- 54
- 49
- 3
- 49
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Ben de varım unutmayalım lütfen 89.5 7.no galibaelifimm39 yaş:39
15 Haziran 104
22 Haziran 104
29 Haziran 104.5
13 Temmuz 104.7
@suhneva yaş:28
15 Haziran 102.8
22 Haziran 100.8
29 Haziran 99.9
13 Temmuz 101.1
aysem25 yaş:25
15 Haziran 101.7
22 Haziran 101.7
29 Haziran 101.7
13 Temmuz 101.3
kedikedi84 yaş:31
15 Haziran 97.1
22 Haziran 95.7
29 Haziran 95.2
13 Temmuz 95.4
@ISILDURU yaş:39
15 Haziran 93.2
22 Haziran 93
29 Haziran 94.5
13 Temmuz
@blackswannina94
15 Haziran 82.9
22 Haziran 80.6
29 Haziran 78.9
13 Temmuz
GIDI yaş:38
22 Haziran 100
29 Haziran 97.5
13 Temmuz 98.5
@SucceSSstorY yaş:26
22 Haziran 88.3
29 Haziran 87.4
13 Temmuz
@selcanmehmetcan
13 Temmuz 82.3
canım maşallah sana senin azmin benide gaza getiriyor hep böyle devam et inşallah:))Kızlar ben 40 dk tempolu yürüdüm iş yerinin bahcesinde tüm bınanın etrafında dolandım bahanelere yer yok...
canım senide tebrik ederim ne güzel kilo vermişin darısı başımıza diyelim seneye bizde hedeflediğimiz kilolarda oluruz inşallah .. aslında bende defalarca çok güzel kilolar vermiştim ama muhafaza edemedim tekrar çok yeme düzenine dönünce almıştım bu sefer veripte muhafaza etmeyide başarmamız gerekiyorgecen sene eylulde baslamistim :) tsk ederim canim azmin elinden hic birsey kurtulamaz beynine koyduysan eninde sonunda verirsin o kilolari :) yag yakici kurler uygula denemedigim bisey kalmadi ama sonunda basardim yani vucut yapim biraz tuhaf benim 70 kiloyum suan ama 60 gibi gosterdigimi soyluyorlar 60 olsam demmeki 50 kilo gibi gozukcem :)
canım maşallah sana senin azmin benide gaza getiriyor hep böyle devam et inşallah:))
canım senide tebrik ederim ne güzel kilo vermişin darısı başımıza diyelim seneye bizde hedeflediğimiz kilolarda oluruz inşallah .. aslında bende defalarca çok güzel kilolar vermiştim ama muhafaza edemedim tekrar çok yeme düzenine dönünce almıştım bu sefer veripte muhafaza etmeyide başarmamız gerekiyor
aynen bende çok üzülüyorum eşimin kuzeni var kadın beni her gördüğnde kapılar geçemiyon f... senin neyini begenip evlendi vs bin tane şey söylüyor kardeşimin hanımı ve eltimde sürekli laf sokuyor teyzemin gelinleri de oysa aramızda çok aşırı kilo farkı yok 80 kiloyum eşimin kuzeni 68 kiloymuş teyzemin gelini 67 kardeşimin hanımı 65 ama boyları benden uzunBen bu tavri hicbir şekilde kabul edemiyorum.insanlar karsisindaki insani asagilayinca, gururunu kirinca motive edeceğini düşünüyor ama bu bizim millete has bir empati eksikliği. Bence esin de ilk once kendisi soylemek istemedigi icin.kankasina soyletmistr. Sonuna kadar sana destek olmak istiyorum canim. Her zaman ugrayip motivasyonunu korumana yardimci olucam. Sevgiler.
Canim uzulme sakin sadece tavrini koy esinin kuzenimi ne didinin didisi hic gorusme bile digerletiyle de oyle ...sen kendini kilondan dolayi ezik gibi hissetme karsi tarafa mutlaka geciyo oyuzden ustune geliyorlaraynen bende çok üzülüyorum eşimin kuzeni var kadın beni her gördüğnde kapılar geçemiyon f... senin neyini begenip evlendi vs bin tane şey söylüyor kardeşimin hanımı ve eltimde sürekli laf sokuyor teyzemin gelinleri de oysa aramızda çok aşırı kilo farkı yok 80 kiloyum eşimin kuzeni 68 kiloymuş teyzemin gelini 67 kardeşimin hanımı 65 ama boyları benden uzunçok üzülüyorum ben 60 kiloyken de aynı şeyleri söylüyorlardı
Gorusmemeye çalışıyorum zaten inşallah sende istediğin kiloya ulaşır sinCanim uzulme sakin sadece tavrini koy esinin kuzenimi ne didinin didisi hic gorusme bile digerletiyle de oyle ...sen kendini kilondan dolayi ezik gibi hissetme karsi tarafa mutlaka geciyo oyuzden ustune geliyorlar
Inan bana senin kilonda olmak isteyen cok cok insan var benim gibi 100 kiloya yakinim 80ni bi gorebilsem diyorum okadar kotu gorunuyom ki aynada vucuduma bakamiyorum
Merhaba arkadaşlar, herkes iyi mi özellikle Ankara'daki arkadaşlaraysem25 . Çok canım sıkkındı canım hiç bişey yazmak istemedi. Hala neye üzüleceğimi şaşırıyorum masum insanların ölmesine mi üzüleyim, devletin kendi kendine vurmasına mı, masum erlere mi? Ankara'ya gitmedik hali ile düğün iptal oldu hep düğün yapılacak yerin camları kırılmış.
canım sizlere ve hepimize çok geçmişler Rabbim yar ve yardımcımız olsunCanım çok geçmiş olsun sizede...çok zor bir gün atlattık o kadar zordu ki anlatamam ALLAHIM sorsun hesabını bize bunu yaşatanlara onlarında yürekleri yansın inŞaAllah mitin bombalanması gozumuzun onunde oldu...psikolojimiz çok kötüydü evlerimiz sürekli büyük bi sarsıntı ile sallandı Allahım bıdaha yaşatmasın fırsatta vermesin..yazıklar olsun masum insanlara bunu yapanlara ölen şehitlerin çoğu yeni evli ve eşleri hamile o doğmamış yetimin bile hakkına girdiler...Allah sorsun hesabını ona havale ettik yeter artık başka ailelerin canı yanmasın yüreği dağlanmasın sabaha kadar göZümüzü kırpmadık evlerımızın ustunden dakıkada bir uçaklar geçti sureklı bombalar eşimden haber alamadım çok kotu gunler atlattık kızlar kısaca...hepımıze geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederiz. Çok şükür iyiyiz ama çok kötü bir geceydi. Anlatılmaz inanılmaz.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabaha kadar uyuyamadık çocukların korkuları anlatılmaz çocukların bakışlarındaki korku telaş yardım isteği. Ne diyelim hakkımız da hayırlısı.Merhaba arkadaşlar, herkes iyi mi özellikle Ankara'daki arkadaşlaraysem25 . Çok canım sıkkındı canım hiç bişey yazmak istemedi. Hala neye üzüleceğimi şaşırıyorum masum insanların ölmesine mi üzüleyim, devletin kendi kendine vurmasına mı, masum erlere mi? Ankara'ya gitmedik hali ile düğün iptal oldu hep düğün yapılacak yerin camları kırılmış.
Ben bu kez çok yavaş veriyorum kızlar yaaaEvet arkadaşlar çok kötü günler geçirdik ne yalan Söyleyeyim artık benim olaysız bir ay bile geçireceğimizi inancım kalmadı. Neyse biz diyetimizde Dönelim 1. Hedefimiz kurban bayramı tam 8 hafta var ve benim hedefim 11 Eylül'e kadar en az 10 kilo vermek. Bahane yok bırakmak yok.
Sabah kahvaltısı: 1 katı yumurta 1 dilim ekmek.
Şimdi yürüyüş yapacağım selülitlerimle için portakal yağımı sürüp streçliyerek sonra selülit kremi. Bacaklarımın üstü berbat sarkık selülitli.
Öpüyorum hepinizi
Yarın tartı günü bugün daha az yiyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?