• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Spor yapınca ben biraz daha ağır çıkıyorum kas kütlende artıyor yağ azalıyor sen diyetisyene gidince vermiş olarak değil almış olarak gözüküyorsun en azından benim başıma gelen buydu o sinirle diyetisyeni bıraktım güven duyamadım

Spor yapınca ben biraz daha ağır çıkıyorum kas kütlende artıyor yağ azalıyor sen diyetisyene gidince vermiş olarak değil almış olarak gözüküyorsun en azından benim başıma gelen buydu o sinirle diyetisyeni bıraktım güven duyamadım
Teşekkür ederim cevabın için, spor salonuna da yazıldım diyince dondurabiliyorsan dondur dedi, sonra neyse haftaya başlarsın o zaman dedi...nazaran tartıda kas yağ kilosu Ayrıntılı gösteriyor, kilo verince sarkmaktan korkuyorum, onun için spor yapmak istiyorum.

Evet 1.5 kilo vermişim 3 günde 96,5 kiloyum:KK49: 96,5 kilo olduğuma seviniyorum şaka gibi nerde bu 70 ler... Önceden tartıda 75 kilo çıkınca kendimden utanan ben, buna seviniyorum...

merhaba öncelikle inş kilolarınız dan kurtulursunuz. bende sizin gibi eşimden hatta ailesinden tepki alıyorum eşim65 ben 86 kiloydum. bayramdan önce pazar günü tabi kilolar bahane tartıştık ve ben isveç diyetine başladım. iyi ki de başlamışım diyorum şu an 86 kilodan 82,4 düştüm üstelik 27sinde başladım ve şu an kendimi beğenmeye bile başladım. biz kadınlar erkeklerden daha güçlüyüz. bunu onlara göstermemiz gerekiyor bence. inş sizlerde istediğiniz kilolara ulaşırsınız

merhaba öncelikle inş kilolarınız dan kurtulursunuz. bende sizin gibi eşimden hatta ailesinden tepki alıyorum eşim65 ben 86 kiloydum. bayramdan önce pazar günü tabi kilolar bahane tartıştık ve ben isveç diyetine başladım. iyi ki de başlamışım diyorum şu an 86 kilodan 82,4 düştüm üstelik 27sinde başladım ve şu an kendimi beğenmeye bile başladım. biz kadınlar erkeklerden daha güçlüyüz. bunu onlara göstermemiz gerekiyor bence. inş sizlerde istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Isveç diyeti gibi zor bir diyeti uyguladığınız için öncelikle sizi tebrik ediyorum:KK9: evet gücümüzü gösterelim güzelliğimizi ortaya çıkaralım!
Eşim eskiden çok kıskandırdı beni Üniversite'de harçlığımı çıkarmak için hafta sonları çalışıyordum, onun ihtiyacı olmamasına rağmen benimle aynı işe girdi sırf yanımda olmak için, kazandığı para ancak arabayla işe gidip geldiğimiz için benzine gidiyordu... Hatta millet şaşırıyordu altınızda araba var bu işte niye çalışıyorsunuz diye:KK70: o sıralar tabii ben 65-68 kiloyum evleneceğimi zaman akşamları spor salonuna gideyim daha Fit gelin olayım diyodum katiyen istemiyordu, sırf kadınların olduğu yer varsa git falan diyodu, şimdi spor salonuna yazıl diye başımın etini yedi...

aynı durumdayız canım benim eşimde aynısıydı canım ama şimdi çok çok farklı davranıyor. beni fil yavrusu gibi görüyor eminim. ben şu an annemdeyim. rejime girdiğimi bilmiyor.75 olayım biliyorum kilo verme diye söylenmeye başlayacak. demet Akalın'ın intikam şarkısı var o müzik çok iyi geliyor bana. beni motive ediyor. tavsiye ederim canım

Evet akşam yemeği olan sebze çorbası+2 Kaşık yoğurdumu yedim. Doydum şu an ama saat 10 olunca gözümün önünde kadayıflar, baklavalar, Sütlü tatlılar uçuşuyor. Sıkıldım artık çorbadan!!!
Cumartesi gelsin diye bekliyorum o zaman sabah 1 dilim ekmek+beyaz peynir, Öğlen 2 köfte kadar et tavuk balık salata,arada yoğurt+ekmek, meyve, akşam yemeği etsiz sebze yemeği yoğurt ekmek yiycem.

Evet akşam yemeği olan sebze çorbası+2 Kaşık yoğurdumu yedim. Doydum şu an ama saat 10 olunca gözümün önünde kadayıflar, baklavalar, Sütlü tatlılar uçuşuyor. Sıkıldım artık çorbadan!!!
Cumartesi gelsin diye bekliyorum o zaman sabah 1 dilim ekmek+beyaz peynir, Öğlen 2 köfte kadar et tavuk balık salata,arada yoğurt+ekmek, meyve, akşam yemeği etsiz sebze yemeği yoğurt ekmek yiycem.

Erken uyumayi deneyebilirsiniz. Hem erken uyumak zayiflama hormonlarini calistiriyor hem de caninizin cektigi seyleri yememis olursunuz. Allah guc kuvvet irade versin. Hemencecik iniverin istediginiz kiloya

merhabalar,acmıs oldugunuz konunun bütün yorumlarını bastan sona okudum.inşallah dilediğiniz görünüme ve kiloya kısa sürede kavusursunuz.ah biz kadınların bu kilo sorunu...benim de sorunum sizinkine yakım ancak eşim kibar bi dille soylüyor sadece fark bu.ama bazen keske daha mı sert olsa da ben basladığım diyet ve sporu 1 kere de olsa bırakmasam diyorum.eşimle toplam 10 yıldır beraberiz ve 6 yıllık evliyiz.36-38 bedendim ilk sevgili oldugumuzda..evlendiğimizde 42 beden simdi ise46-48 beden:(((kendi görüntüme aynada ben bile tahammül edemezken eşim ne düşünüyordur acaba....bütün bunların farkında olmama ragmen neden hala basladıgım diyet ve egzersizleri yarım bırakıyorum.kısır döngü oldu resmen...5 -6kilo verip aynı sekilde alıyorum.motivasyonum cabuk düşüyor.ne olur bana da destek olun...

merhabalar,acmıs oldugunuz konunun bütün yorumlarını bastan sona okudum.inşallah dilediğiniz görünüme ve kiloya kısa sürede kavusursunuz.ah biz kadınların bu kilo sorunu...benim de sorunum sizinkine yakım ancak eşim kibar bi dille soylüyor sadece fark bu.ama bazen keske daha mı sert olsa da ben basladığım diyet ve sporu 1 kere de olsa bırakmasam diyorum.eşimle toplam 10 yıldır beraberiz ve 6 yıllık evliyiz.36-38 bedendim ilk sevgili oldugumuzda..evlendiğimizde 42 beden simdi ise46-48 beden:KK43:((kendi görüntüme aynada ben bile tahammül edemezken eşim ne düşünüyordur acaba....bütün bunların farkında olmama ragmen neden hala basladıgım diyet ve egzersizleri yarım bırakıyorum.kısır döngü oldu resmen...5 -6kilo verip aynı sekilde alıyorum.motivasyonum cabuk düşüyor.ne olur bana da destek olun...
Bende Temmuz Ay'ından beri kendi kendime yapmaya çalıştım hep ama hep kaçamak neyse yarın daha az yerim diye diye verip geri aldım. Şimdi diyetisyene başladım her hafta gidicem şimdi kaçamak yapamıyorum çünkü kilomu görecek baskül yalan söylemiyor yedin yemedin diyo:kk77: Başkasına hesap vermek gerektiği için daha çok dikkat ediyorsun, harfiyen uyuyorsun. Diyetisyene gitme imkanın yoksa eşinden ya da yakın arkadaşın, ablan, kardeşin, annen den rica et her hafta onun yanında tartıl belki bi faydası olur. Ya da burada sen de bir günlük aç kendine insan yazmayınca kötü hissediyor kendini bir de içini döküyorsun Yakınlarına bile anlatamadıklarını yazıyorsun. Bende 48 bedenim pantolonlarımın eşofmanlarımın hep bacak arası yırtılıyor, zaten bedenime göre zor buluyorum bulsam da pahalı oluyor, bi de yırtıyorum üstüne üstlük...indirimden alışveriş yapamıyorum ki beden yok, bıktım love my body,marks&spencer, violeta başka seçeneğim yok.

:KK9: Ben de 95,5 pazartesiden beri 2,5 kilo verdim:cool:...

oooo süper vermişsin iyi gidiyorsun. ben bir pantolonum var onun içine girmeyi hedefledim 40 bedendi. şu an 44 giyiyorum hedefime ulaşacağım kesin kararlıyım bugün iş yerinde yemekler çok güzel ama ben kararlı olup yemeyeceğim :)

oooo süper vermişsin iyi gidiyorsun. ben bir pantolonum var onun içine girmeyi hedefledim 40 bedendi. şu an 44 giyiyorum hedefime ulaşacağım kesin kararlıyım bugün iş yerinde yemekler çok güzel ama ben kararlı olup yemeyeceğim :)
Yeme yeme, yemek yemek 15 dk lık haz veriyor karnın doyunca hepsi aynı... Benim de ilk hedefim 44. Şimdi iş yerinde ayy yemiyorsun azıcık ye bişey olmaz derler dinleme onları, 40 beden pantolonu düşün.

Yeme yeme, yemek yemek 15 dk lık haz veriyor karnın doyunca hepsi aynı... Benim de ilk hedefim 44. Şimdi iş yerinde ayy yemiyorsun azıcık ye bişey olmaz derler dinleme onları, 40 beden pantolonu düşün.

evet aynı şeyi söylediler düşüp bayılacaksın bile diyorlar. bende yemeyeceğim dedim. 40 benden pantolon içine girmem lazım bekle beni

evet aynı şeyi söylediler düşüp bayılacaksın bile diyorlar. bende yemeyeceğim dedim. 40 benden pantolon içine girmem lazım bekle beni
Insanlara diyetteyim diyince ayri bir baski yapma olayi basliyir nedenini bilmiyorun ama malesef oyle.en iyisi midem agriyor,midem almiyor,canim istemiyor demek lazim.

Bende Temmuz Ay'ından beri kendi kendime yapmaya çalıştım hep ama hep kaçamak neyse yarın daha az yerim diye diye verip geri aldım. Şimdi diyetisyene başladım her hafta gidicem şimdi kaçamak yapamıyorum çünkü kilomu görecek baskül yalan söylemiyor yedin yemedin diyo:kk77: Başkasına hesap vermek gerektiği için daha çok dikkat ediyorsun, harfiyen uyuyorsun. Diyetisyene gitme imkanın yoksa eşinden ya da yakın arkadaşın, ablan, kardeşin, annen den rica et her hafta onun yanında tartıl belki bi faydası olur. Ya da burada sen de bir günlük aç kendine insan yazmayınca kötü hissediyor kendini bir de içini döküyorsun Yakınlarına bile anlatamadıklarını yazıyorsun. Bende 48 bedenim pantolonlarımın eşofmanlarımın hep bacak arası yırtılıyor, zaten bedenime göre zor buluyorum bulsam da pahalı oluyor, bi de yırtıyorum üstüne üstlük...indirimden alışveriş yapamıyorum ki beden yok, bıktım love my body,marks&spencer, violeta başka seçeneğim yok.
Bi akrabasi bar eşimin cok yakin oturuyoruz onunla birbirimizi mitive etmeye calisiyoruz.guzel havalarda yuruyuse baslamistik ama onun isleri cikti benim misafirim geldi derken bi suredir gidemiyoruz.eliptik bisiklet de aldik ikimiz de kotu havalarda bineriz ozellikle diye.onun masallahi var da ben yeniden toplayamadim kendimi.bi silkelenmem lazim en acilinden.diyetisyene önceden gittim 2 kez.2 aydan sonra isteksizlik oluyor motivasyonun dusuyor olmuyor.beceremiyorum

Insanlara diyetteyim diyince ayri bir baski yapma olayi basliyir nedenini bilmiyorun ama malesef oyle.en iyisi midem agriyor,midem almiyor,canim istemiyor demek lazim.

Evet aynen katılıyorum. ama ben kararlıyım devam zayıflamam lazım çünkü şu an 4 kilo gitti kendimi beğenmeye başladım bile. hadi diyorum kendime. başaracaksın

kızlar kendime yeni bir günlük açmayı düşünüyordum ama sizleri biraz okuyunca aranıza alırsanız sizinle tekrardan başlıyım şu baş belası kilolardan. aslında ilk dikkatimi başlık çekti.

hg.kbra tabiki aramıza katılabilirsin. ben:mad::mad: bugün kilo vermemişim çok üzüldüm. ama pes etmek yok.

Back
X