• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Cnm eşin çook kırıcı cok cok ,üslup diye bişiy yok ,ama haklı cidden bak bunu tatlı bir dille soylese herkes hak verirdi eşine ,doğru diyor adam korkmuştur sen harekete geçmeyınce ,paniklemiş belliki ,,sen kendi saglığın için kilonu ver ,ama eşinle bu üslup mevzusunu konuşmalısın ne kadar saygısız bşr adam ,
Birde aynen dediğin gibi cnm tatlı dil güleryuz dırd ır etmemk bunlar güEl ama insan yinede eşinin kendine bakmasını salmamasını ister ,

Cnm eşin çook kırıcı cok cok ,üslup diye bişiy yok ,ama haklı cidden bak bunu tatlı bir dille soylese herkes hak verirdi eşine ,doğru diyor adam korkmuştur sen harekete geçmeyınce ,paniklemiş belliki ,,sen kendi saglığın için kilonu ver ,ama eşinle bu üslup mevzusunu konuşmalısın ne kadar saygısız bşr adam ,
Birde aynen dediğin gibi cnm tatlı dil güleryuz dırd ır etmemk bunlar güEl ama insan yinede eşinin kendine bakmasını salmamasını ister ,
Evet canım zaten bende hak verdim ona ama gerçekten birden patlaması ve saatlerce bu konuşmayı yapması, tarzı beni çok üzdü. Sonradan kırdım seni farkındayım ama harekete geçmen lazımdı artık dedi. Ama ben hala söylediklerini yüz ifadesini unutamıyorum, unutmamamda gerek zaten.

20 günde ancak 3 kilo verdim çok fazla kasmayarak. Artık diyeti daha düzenli yapmaya başlayacağım. Ramazan nedeniyle uyku düzenim şaşmıştı artık daha erken Kalkıp düzenli besleneceğim. Bu iki hafta en az 4 kilo vermek istiyorum. Bugün yürüyüş +Jillian yaptım. Suna Dumankaya'nın aspirinli selülit karışımını yaptım Yürürken ama o kadar terlerim ki streçler terden kaydı hep. Bugün ölçülerimi de aldım haftaya pazartesi karşılaştıracağım.
Kilo:97
Ölçülerim: 118-102-122
Bence selult işini kilo verince yap yani zaten yeterince kilo verince selulitlerde bitiyor çogu ..sonra yaparsın asprın ı

Artık dua ederken Allah'ım bana kilo vericek azim ver sağlıkla sıhhat ile kilo vermeyi nasib et diye dua ediyorum.
Iki gündür resmen Açlıktan uyuyamıyorum ama devam...
Jillian level 1 yaparken 15. Dk da bitiyorum resmen yapabilirmiyim diye videoları izlerken ne kadar kolay gelmişti halbuki bana...

Artık dua ederken Allah'ım bana kilo vericek azim ver sağlıkla sıhhat ile kilo vermeyi nasib et diye dua ediyorum.
Iki gündür resmen Açlıktan uyuyamıyorum ama devam...
Jillian level 1 yaparken 15. Dk da bitiyorum resmen yapabilirmiyim diye videoları izlerken ne kadar kolay gelmişti halbuki bana...

Jillianı biraz zayıflayıp öyle yapsanız daha kolay olabilir. Onun yerine yürüyüş yapsanız ? Acıktıgınızda salatalık/ domates yiyebilirsiniz. ya da yogurt tüketebilirsiniz. daha kolaylıkla verebilirsiniz

umarım bilmişlik olarak degerlendirmiyorsunuzdur yorumlarımı. sadece size destek olmak ve yol göstermek istiyorum. ( bir zamanlar oldukca kiloluydum ve verirken cok caba harcamam gerekti. )

Jillianı biraz zayıflayıp öyle yapsanız daha kolay olabilir. Onun yerine yürüyüş yapsanız ? Acıktıgınızda salatalık/ domates yiyebilirsiniz. ya da yogurt tüketebilirsiniz. daha kolaylıkla verebilirsiniz

umarım bilmişlik olarak degerlendirmiyorsunuzdur yorumlarımı. sadece size destek olmak ve yol göstermek istiyorum. ( bir zamanlar oldukca kiloluydum ve verirken cok caba harcamam gerekti. )
Hayır asla öyle düşünmüyorum. Yorumun için fikir verdiğin için ayrıca teşekkürler. Kilo verdiğin için tebrik ederim darısı Başıma. Burda birbirimize destek oluyoruz onun için içimi buraya döküyorum.
Yürüyüş yapıyorum üstüne bi de Jillian zaten öyle bi terliyorum ki kaybettiğim suyu geri kazanmak için su içiyorum bol bol birde biraz tuzlanmış salatalık yiyorum spordan sonra. Evet kilo verdikten sonra daha rahat yapacam jillianı zorlandığım yerde dizlerimi zorlamamak için yerimde step adımları yapıyorum. 97 kilo ile zıplamak hiç sağlıklı bi hareket değil. Bi de ip almıştım atlamak için ama nerde bende zıplayacak vücut. 79 dan sonra inşallah.

Hayır asla öyle düşünmüyorum. Yorumun için fikir verdiğin için ayrıca teşekkürler. Kilo verdiğin için tebrik ederim darısı Başıma. Burda birbirimize destek oluyoruz onun için içimi buraya döküyorum.
Yürüyüş yapıyorum üstüne bi de Jillian zaten öyle bi terliyorum ki kaybettiğim suyu geri kazanmak için su içiyorum bol bol birde biraz tuzlanmış salatalık yiyorum spordan sonra. Evet kilo verdikten sonra daha rahat yapacam jillianı zorlandığım yerde dizlerimi zorlamamak için yerimde step adımları yapıyorum. 97 kilo ile zıplamak hiç sağlıklı bi hareket değil. Bi de ip almıştım atlamak için ama nerde bende zıplayacak vücut. 79 dan sonra inşallah.

tuzu dikkatli tüketmelisin cünkü su tutar ;) jillian yapamadıgında bunu da yapabilirsin cok etkilidir kendisi ;)

Ya ben bu hafta hiç kilo veremedim sıkı olduğunu düşündüğüm diyet yapmama rağmen. Gece resmen aç yattım ama ben yaaa... Mesela sabah tost ve katı yumurta ya da Omlet ve 1 dilim ekmek yedim. Öğlenleri genelde Salatalık ya da 2 Kayısı 2 ceviz ve sade süt ile geçiştirdim. Akşamları sebze ya da et- salata yedim. Diyet kola içtim arada o mu engel oldu acaba. Diyetisyenim izin vermişti diyet olmak koşuluyla kolaya. Neyse yarın ölçülerimi Alıp bi daha tartışırım belki bu sefer kilo vermiş olurum.
1 haftadır ağzıma tatlı sürmüyorum ancak kayısı ve süt benim için tatlı. Haftaya tatile gidicem bari tatile gitmeden 2 kilocuk daha versem...

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.

Ah o eşin varya çok kırıcı olmuş çok canım ..
bak bu iş ciddiyet ister bu işin en başında kesinlikle irade gerekir ...
benim eşimde kiloluydu sana tavsiyem
dr aidin salih in tibbi nebevi diye bir iktabi var orda
Açlık yaparak kilo vermek nasıl oluyor anlatılıyor
bak bir damacana su 20 litre sen omuzlarında her gün 30
litrelik damacana su ile dolaşıyorsun beline dizlerine yazık biraz
inşallah muvaffak olursun ama eşin senin kalbini kırmış onu nasıl onaracak bilmiyorum

Ah o eşin varya çok kırıcı olmuş çok canım ..
bak bu iş ciddiyet ister bu işin en başında kesinlikle irade gerekir ...
benim eşimde kiloluydu sana tavsiyem
dr aidin salih in tibbi nebevi diye bir iktabi var orda
Açlık yaparak kilo vermek nasıl oluyor anlatılıyor
bak bir damacana su 20 litre sen omuzlarında her gün 30
litrelik damacana su ile dolaşıyorsun beline dizlerine yazık biraz
inşallah muvaffak olursun ama eşin senin kalbini kırmış onu nasıl onaracak bilmiyorum
Evet bende her damacanayı gördüğümde aklıma o geliyo inanır mısın. Bu damacanayı omuzlarıma alıp oturup kalkıyorum diyorum kendime. Geçen gün çantamda 1 litrelik su vardı Çanta bi zaman sonra çok ağır gelmeye başladı. 1 kilo deyip geçiyoruz ama 1 kilo vermek bile kar. 3 kilo verdim henüz, sporda yapıyorum. Şimdiden kendimi daha dinç ve enerjik hissediyorum. Önerdiğin kitabı araştıracağım.

Canım şimdi eşine kızıyorsun ve Gücüne gidiyor ama Adamcağız da HAKLI. Bunca zaman beklemiş, senden bir hareket görmeyince seni uyarmış. Bazen sevdiklerimiz kendine gelsn diye sert çıkarız mesela kilolu olan ve sağlığını tehlikeye atan annen olsa sen de aynısını yapardın. Uzun uzun konuşması seni kendine getirmek içindir..

Ameliyata gelince erkekler sonuç odaklı bakar, bizim gibi duygusal düşünmez ama ameliyat en en en son çare.
Sen gençsin kiloları da verebilirsin... Ben de başlayacağım malesef aynı kilolardayız 6-7 ayda aldım emzirme bahanesi ile... Şimdi vereceğim inş.

Canım şimdi eşine kızıyorsun ve Gücüne gidiyor ama Adamcağız da HAKLI. Bunca zaman beklemiş, senden bir hareket görmeyince seni uyarmış. Bazen sevdiklerimiz kendine gelsn diye sert çıkarız mesela kilolu olan ve sağlığını tehlikeye atan annen olsa sen de aynısını yapardın. Uzun uzun konuşması seni kendine getirmek içindir..

Ameliyata gelince erkekler sonuç odaklı bakar, bizim gibi duygusal düşünmez ama ameliyat en en en son çare.
Sen gençsin kiloları da verebilirsin... Ben de başlayacağım malesef aynı kilolardayız 6-7 ayda aldım emzirme bahanesi ile... Şimdi vereceğim inş.
Evet bende durup düşününce hak verdim de yine de kırıldım ne yalan söyleyeyim. Sana da iyi diyetler inşallah istediği kiloya ulaşırsın en kısa zamanda senin en azından hamilelikten kiloların oturmamıştır onlar daha hızlı verirsin inşallah.

Bu sabah kepekli sandviç
Öğlen somon balıklı kinoalı salata nar ekşili bayılıyorum buna
Akşam süt 2 kayısı-2 tam ceviz
Bu kadar az yemekle nasıl dürüyorum bende şaşıyorum ama sıcaklar yardımcı oluyor sanırım.

27 Temmuz ölçüler 118-102-122 kilo:97
3 Ağustos ölçüler 117-99-121 kilo:97

Kilo vermemiştim ama sıkılaşmışım verdiğim emekler boşa gitmemiş:KK71:

Ölçülerimin değişmesi motivasyonumu arttırdı. Sabah kepek ekmeğine sandviçimi yedim 1 saat Yürüdüm duşta soğuk su ile masaj yaptım. Selülit kremimi sürüp dinleneceğim. Sonra akşam Yemeğini pişireceğim. Akşama yeşil mercimek yiyeceğim.1 dilim ekmekile. Akşam üzeri 5 gibi yeniden yürümeyi planlıyorum.

Tatile gittim geldim 2 kilo aldım. 99 dan başlıyorum tekrar :110:. Yarın yeniden tartılıp ölçülerimi yazıp yürüyüşlere başlıyorum.

Slm bende evlenirken 60 kiloydum ve Mayis ortalarinda çekilen bir fotoyu arkadaşımin bana gondermesiyle yikildim. Aynaya baktığımda hala 60 ki, o olan o kızı görüyordum ama 96 kilo olmuştum. Eşim hiç ağzını açmayı bu konuda . Ben haziran itibari ile 13 kilo verdim ve ilk defa eşim kilo vermeme sevindigini soyledi. Ben kilo verdikçe bakışları değişti. Eskiden olduğu gibi bakıyor ve bu beni mutlu ediyor. Kilo verdikçe kendimi daha normal hissediyorum. Masada tüm yemeğini bitiren tek kişi değilim artık tabak ölçüm küçüldü. Servis tabağı ile makarna yemiyor artık hatta uzun zamandır hiç makarna yemiyorum. Hedefim haftada 1 kilo vermek 33 hafta var yola devam ediyorum. Her verdiğim kilonun tadını çıkarıyorum. Her 5 kilo verdiğinde alışverişe gidip küçük beden kıyafet deneyip Resmimi çekiyorum. Hiçbirini almıyorum kurban kadar alışveriş yok.ama motive oluyorum. Kilo verdiğini en iyi resimler soyler

Hadi kızlar bu gazla devam :KK49: bendenerdeyse bir aydr diyetteym tartıda o sayılarn küçülmesi kadar büyük bir haz yok :KK54: yarn tartı gnüm smdiden heyecan var, insallah hepimiz istedğimz kiloya ulasrz

Back
X