• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, dereotu maydanoz
Öğlen 2 köfte kadar et salata 1 dilim ekmek
Ekmeklerim uno çavdar mahsus ondan alıyorum hem uzun zaman bayatlamadan duruyor hemde dilim kalın kestim derdi yok.
Dışarıya çıkıcam muzumu suyumu koydum çantama...

ekmeklerin uzun sure bayatlamamasi aslinda icinde katki maddesi oldugunun bir gostergesi. Ama dediginuz gibi dilinleme derdi yok.kolayliklaar

Slm uzun bir aradan sonra merhaba doktora zayıflaman güzel olmuş . Ben de kendi kendime vermeye çalıştım bir süre sonra bıktım değişikliği yakalayamamistim. Doktorum haftanın 3 günü hep diyetimi degistiriyor buda bana iyi geliyor.bu hafta sebzeye eti ayiriyoruz. 3 gün sebze 3 gün et bakalım bu hafta kilo verecekmisim. Çekiyor gözle bekliyorum. 60 kiloya düşünce sıkı bir alışverişe gitcem.

Slm uzun bir aradan sonra merhaba doktora zayıflaman güzel olmuş . Ben de kendi kendime vermeye çalıştım bir süre sonra bıktım değişikliği yakalayamamistim. Doktorum haftanın 3 günü hep diyetimi degistiriyor buda bana iyi geliyor.bu hafta sebzeye eti ayiriyoruz. 3 gün sebze 3 gün et bakalım bu hafta kilo verecekmisim. Çekiyor gözle bekliyorum. 60 kiloya düşünce sıkı bir alışverişe gitcem.
Sen kaç kilosun kaç kilo verdin diyetisyenle? Bir de nerde gidiyorsun diyetisyene, merak ettim. Benim de hayalim alışveriş, pazardan alış veriş yapmaya çok özeniyorum. Mesela 212 avm nin arkasında lacoste un indirim mağazası açılmış, eşimle gittik alamıyorum ki olmuyor bana.

Ben 1 haziranda kendi başıma 96 kilo ile diete basladim 92kilo iken doktora basladim. 83 kiloya düştüm. Son 1 ay da bayramın da etkisi ile 5 kilo geri aldım. Şimdi doktora yeniden başladım. Doktora gitmediğimde kilo alıyorum. Henüz kendi başıma kilosu koruyamiyorum. Ataşehir de gidiyorum . Sürekli diyeti değiştiriyor çünkü ben çabuk sıkılıyorum.

Şubat tatilinde ailemin yanına giderken yeni bir ben yapacagim. Saçlarımı boyatacagim kestirecegim ve cok sık şeyler giyecegim. Bu bayram eşim mercedes kiraladı araba tatilde içinde acaip kötü duruyordum. Kiliksiz arabaya bile yakismazken eşimin yanına nasıl yakışırim dedim. Hırslandim

Şubat tatilinde ailemin yanına giderken yeni bir ben yapacagim. Saçlarımı boyatacagim kestirecegim ve cok sık şeyler giyecegim. Bu bayram eşim mercedes kiraladı araba tatilde içinde acaip kötü duruyordum. Kiliksiz arabaya bile yakismazken eşimin yanına nasıl yakışırim dedim. Hırslandim
Ay kızlar inşallah
Buradan paylaşırsınız biz de seviniriz sizin için :KK68:

Evet insan kendine hiç birşeyi yakıştırmıyor hiç birşeyi hak görmüyor, ben de geçen hafta lise arkadaşlarımızla buluşacağımız zaman çok utanmıştım, gitmek istememiştim resmen bi şey olsa da iptal olsa diye dua etmiştim.
Bi de Başıma şöyle bi şey geldi yine liseden bir arkadaşımla ortak bi arkadaşımızın evinde Tesadüfen karşılaşmıştım eskiden çok samimiydik sonra araya Uzaklık girdi görüşmüyorduk, biraz sohbet ettikten sonra bu telefondan biriyle yazışmaya başladı, sonra dedi ki yine liseden arkadaşımız olan x ile görüşüyorum çok merak etti seni bi resmini çekip göndereyim mi, o zaman anladım ki benimle Konuşurken benim dedikodumu yapıyormuş, kilo almış falan Demiş bu x de merak etti tabii, çektirmedim tabii ki. Hadsiz insanlar...

Evet insan kendine hiç birşeyi yakıştırmıyor hiç birşeyi hak görmüyor, ben de geçen hafta lise arkadaşlarımızla buluşacağımız zaman çok utanmıştım, gitmek istememiştim resmen bi şey olsa da iptal olsa diye dua etmiştim.
Bi de Başıma şöyle bi şey geldi yine liseden bir arkadaşımla ortak bi arkadaşımızın evinde Tesadüfen karşılaşmıştım eskiden çok samimiydik sonra araya Uzaklık girdi görüşmüyorduk, biraz sohbet ettikten sonra bu telefondan biriyle yazışmaya başladı, sonra dedi ki yine liseden arkadaşımız olan x ile görüşüyorum çok merak etti seni bi resmini çekip göndereyim mi, o zaman anladım ki benimle Konuşurken benim dedikodumu yapıyormuş, kilo almış falan Demiş bu x de merak etti tabii, çektirmedim tabii ki. Hadsiz insanlar...

Iyi çektirmemişsin kuzu ya terbiyesiz
Daha az kilolu olmak insanı daha iyi insan yapmıyor gördüğün gibi
Yemek yeme olayını bir çözseniz kuzum varya kilo neymiş vermek neymiş
Günde yarım kilo verirsiniz... Pıtır pıtır bütün yağlar gider

Kiskanan insan böyle yapar. Ben de son 7 yılda aldım kiloları okuldan arkadaşlar görünce şok oluyor. Artık gören herkesin bir diet recetesi vermesinden sıkıldım. Çok biliyorsan sen yap diyesim geliyor. Sanki ona sordum.:KK47:

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Bu kilolarimiz ve eşlerimiz...
Bu şekilde konuşmasiyi tasvip etmesemde benim eşimde kilo vermemi cok istiyor hemde çok bu konuda her şekilde bana destek birlikte diyet yapiyoruz spor salonuna gidiyoruz ama oda beni cok uzdu bakti benden hareketlenme yok kendiside başladi..bende cok uzuldm kirildim herkesin laflarindan gercekten yoruldum aaa ne kadar kilo almişsln insanlar artik hal hatir sormadan direk fiziki gorunume gore basliyor nasil kilo aldin boyle biraz zayifla :KK17:o_O bende 1 yillik evliyim bebek dusunemiyorum cunku kendim boyle sagliksizken nasil hamile kalabilirim ki cok istiyorum artik bebek sahibi olmayi Rabbimde nasip eder inşaAllah bende katilirim araniza burayada yazarim bol bolll..Allahm hepimizn yardmcisi olsun..

Bazen eslerimize hak veriyorum. Şahsen ben de yanımda görüntüsü düzgün birini isterdim. Sonuçta goruntumuzu biz bozuyoruz. Yemek yemek beni çok mutlu ediyor ama anladım ki kilo vermek daha çok mutlu ediyor.

Kızlar kilo yapmayan yemek yemek insanı daha da mutlu ediyor
Masaya öyle bir coşkuyla oturuyorsunuz ki o zaman..
Yedikten sonra pişmanlıkta sıfır.. Kendinizi iyi hissediyorsunuz...
Ben şahsen kilo vermek için zayıf kalmak için sporun çok mühim olduğunu düşünenlerden değilim..
Mutluluk hormonu salgılatıyor stres alıyor o yönden güzel fiziksel aktivite yürüyüş mesela...
Ama gırtlaktan içeri ne giriyor o çok daha önemli ...

Bende oyle kesinlikle kilolu oldgm icin bir ortamda esimin arkadaslarinin esleri hep zayif ben ise ne kadar kiyafete suse onem versemde bir yere kadar yakismiyor iste bide buyuk beden alicam diye o kadar cok para harciyorum ki nasil ki biz yanimizda yakisikli boylu bir eş istiyorsak onlarinda hakkidir istemek...ama kirmadan incitmeden..

Bende katilmak istiyorum burayaa benim gaza getirdi burasi aktif yazarim hem amaçta ayni seneye kadar zayiflayip bebek sahibi olmak siz kac yillik evlisiniz ben bir yil oldu

Ben 7 yıllık evliyim 7 yıldır siskoyum :cool: bu yıl eski halime dönme planım var zayıflayip eşimle tatile gitmek istiyorum. Sonra da bebek.
Az yemek yeme konusuna katılıyorum. Midem tıklama dolu olduğunda hemen uykum geliyor külçe gibi kalıyorum. Şimdi hafif yiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. :KK50:

Sen kac kilosun canim cakil80 cakil80 benimde icimden gecen o Allahmn izniyle tatil sonrada bebek inşaAllah kendimi gaza getirecek birseyler ararken baslik dikkatimi cekti cunku ayni sikntilardan muzdaribim ve cok motive oldum bu gunlukte de devam edebilirm baska bi yere yaziyordm ama burayida cok sevdim diger topicte guzel burda benimle ayni skntilari yasayan ayni hedefleri olan birilerini gormek cok hosuma gitti

Ben 1 haziranda 96 kiloydum bir arkadasimin çektiği fotoğrafa bakmaya bile dayanamadim tüm gece uyumadim. Kendimi hala 50 kilo hissederken bu fotograftaki bayani taniyamadim. Resmen pelikana benziyordum. O günden bugüne burdayım beni anlayan insanlarlayim. 83 kilo olup kiloverme sarhoşken kapildim. Bayramda 5 kilo alıp geldim. 88 kiloyum boyu 1.64.
Yemenin sınırının olmadığını anladım. Yedikce yiyesim geliyor ve artık biliyorum ki hepsinin tadı aynı deneyimle sabit.
Hala fotoğraf cektiremiyorum görüntü hala beni rahatsız ediyor kilo vermeme rağmen. 60 kilo olunca bolca cektirecegim

Bende katilmak istiyorum burayaa benim gaza getirdi burasi aktif yazarim hem amaçta ayni seneye kadar zayiflayip bebek sahibi olmak siz kac yillik evlisiniz ben bir yil oldu
Hoşgeldin Aramıza... Burada hem dertleşip hemde gaza getirmiş oluyoruz birbirimizi.

Hoşgeldin Aramıza... Burada hem dertleşip hemde gaza getirmiş oluyoruz birbirimizi.

Hoşbulduk evet kesinlikle çok güzel kizlar birde tartilma gunu varmi haftanin birincisi gibi vs..gerci goremedim hepsini okudum yazilarin haftada bir tartilmak en iyisi bende arada bi cikiyorum ustune yani 2 gune bir oda olumsz etkiliyor sık tartlmak
Ben 1 haziranda 96 kiloydum bir arkadasimin çektiği fotoğrafa bakmaya bile dayanamadim tüm gece uyumadim. Kendimi hala 50 kilo hissederken bu fotograftaki bayani taniyamadim. Resmen pelikana benziyordum. O günden bugüne burdayım beni anlayan insanlarlayim. 83 kilo olup kiloverme sarhoşken kapildim. Bayramda 5 kilo alıp geldim. 88 kiloyum boyu 1.64.
Yemenin sınırının olmadığını anladım. Yedikce yiyesim geliyor ve artık biliyorum ki hepsinin tadı aynı deneyimle sabit.
Hala fotoğraf cektiremiyorum görüntü hala beni rahatsız ediyor kilo vermeme rağmen. 60 kilo olunca bolca cektirecegim

Ayyy hepimizin skntisi o fotograflar hic sorma :-( boydan hic cektirmem bende zayiflayalim bol bol cekiniriz inşaAllah :-) hergun duzenli menulerimizi yazip yorumlayalim

Hoşbulduk evet kesinlikle çok güzel kizlar birde tartilma gunu varmi haftanin birincisi gibi vs..gerci goremedim hepsini okudum yazilarin haftada bir tartilmak en iyisi bende arada bi cikiyorum ustune yani 2 gune bir oda olumsz etkiliyor sık tartlmak

Ayyy hepimizin skntisi o fotograflar hic sorma :-( boydan hic cektirmem bende zayiflayalim bol bol cekiniriz inşaAllah :-) hergun duzenli menulerimizi yazip yorumlayalim
Yok canım yarışma yapmıyoruz, kilo aralıklarına göre yarışma başlıkları var zaten ya, günlük olarak kullanıyorum bir de dert ortakları olunca birbirimiz ne yedik, kaç kilo verdik, ne kadar inceldik, kim ne dedi olumlu olumsuz onları paylaşıyoruz. Ben dayanamıyorum tartılmadan manyak gibi günde iki kere tartılıyorum, tabii en mutlu edeni sabah uyanıp tüm kıyafetleri çıkararak yapılan:-) yarın sabah diyetisyene gidicem bakalım ne kadarı yağdan gitmiş...

Back