- Konu Sahibi kedikedi84
canım günlüğün hayırlı olsun :)Dün annemlere gittim apartman görevlisinin kızı gördü beni, abla bi şey sorucam sen evlenmeden önce böyle değildin neden bu kadar kilo aldın dedi, aldım şimdi vermeye çalışıyorum dedim.
Anneme girince dedim kız böyle böyle dedi, annem de onlara gidince ye ye diye çok baskı yapan bi insan bak anne dedim eşimle sorun olmaya başladı kilolar ne olur Israr etme özellikle eşimin yanında dedim. Bana döndü haftada bir buraya gelip yediğinde mi aldın kilo sanki sizin için o kadar yemek yapıyorum dedi. Bende, hayır tabii ki sırf burada yediğimden almadım ama Israr etme ne olur dikkat etmeye çalışıyorum dedim. Bozuldu astı suratını, onlara gideceğimiz zaman ne yapayım diye sorar hep sebze isterim sakın başka bi şey yapma yemiyoruz diyorum baktım dün yine kızartmalar tatlılar yapmış yemeyince de duygu sömürüsü yapıyo iki kişiyiz babanla nasıl yiycez bunları, Şundan vereyim al eve götür bilmemen Israr ediyo. Anlayacağınız yediğimi yiyordum yemediğimi paket yapıyordum. Hala dönmüş diyo ki iki çeşit çorba yapacaktım ama kızarsınız diye yapmadım.
Hiç destek olmuyo bana annem, bu süreçte olabildiğince akşam yemeklerine az gidicem onlara.
Sen şimdi böyle yazınca ben bi şok oldum resmen benim de annem babam ben kendimi bildim bileli önümden yemek kacirirlar 21 yaşındayım şimdi diyete tekrar başladım her diyete girdiğimde de annem yedirmeye çalışıyor valla anlamış değilim bu anneleri