• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

kızlar kendime yeni bir günlük açmayı düşünüyordum ama sizleri biraz okuyunca aranıza alırsanız sizinle tekrardan başlıyım şu baş belası kilolardan. aslında ilk dikkatimi başlık çekti.
Katıl tabii ki hoşgeldin... :KK19:Atalım kilolarımızı rahat bi hayat geçirelim. Ben de aynı çıktım kilo olarak, bari 95,5 un buçuğu gitseydi de düzleseydim. Hedefim yıl sonunda başarı öykülerinde konu açmak. Seneye yaza da artık çocuk yapmak:KK23:

Katıl tabii ki hoşgeldin... :KK19:Atalım kilolarımızı rahat bi hayat geçirelim. Ben de aynı çıktım kilo olarak, bari 95,5 un buçuğu gitseydi de düzleseydim. Hedefim yıl sonunda başarı öykülerinde konu açmak. Seneye yaza da artık çocuk yapmak:KK23:

evet şekerim yapabilirsin. bende 80 bir görseydim sevinicem vallahi. neyse diyorum kendime bu kiloları 3 günde almadın. o yüzden cezalısın vereceksin o kiloları.

Ben şu haftayı sırf çorba ve yoğurtla geçirdim bi de günde 3 bardak içtiğim diyet kolayı ağzıma sürmedim ya artık bozmam bu diyeti... Yarın Öğlen iki köfte kadar olsa da etim var:KK71: haftaya listem böyle olmayacak normal yemek yiyeceksin dedi diyetisyenim.

Ben şu haftayı sırf çorba ve yoğurtla geçirdim bi de günde 3 bardak içtiğim diyet kolayı ağzıma sürmedim ya artık bozmam bu diyeti... Yarın Öğlen iki köfte kadar olsa da etim var:KK71: haftaya listem böyle olmayacak normal yemek yiyeceksin dedi diyetisyenim.

azmine hayranım! konunu merakla takip ediyorum. inşallah 2016'ya öncesi sonrası diye zayıflamıs halini ekleyeceksin ve basarı hikayeni yazacaksın. yalnız ufak bir hatırlatma paketli ürünleri ve gazlı içecekleri hayatından tamamen cıkarman lazım ki geri almayasın. bu bir hayat stili olmalı (bir zamanlar 87-88 kilo olup simdi 36 beden giyen bir gözden tavsiye, darısı sanaa! )

azmine hayranım! konunu merakla takip ediyorum. inşallah 2016'ya öncesi sonrası diye zayıflamıs halini ekleyeceksin ve basarı hikayeni yazacaksın. yalnız ufak bir hatırlatma paketli ürünleri ve gazlı içecekleri hayatından tamamen cıkarman lazım ki geri almayasın. bu bir hayat stili olmalı (bir zamanlar 87-88 kilo olup simdi 36 beden giyen bir gözden tavsiye, darısı sanaa! )
Teşekkür ederim:KK15: öyle cips aburcubur sevmem ama ah o kolaya nasıl alıştım ben bazen bunu icat edenin... Diyorum içimden, sizi de ayrıca tebrik ederim 36 Beden ya süper...

bende tebrik ediyorum sizi. bende inş görürüm o günleri. ben kolayı sevmem ama cipsi ve çikolata vazgeçilmezim.

Teşekkür ederim:KK15: öyle cips aburcubur sevmem ama ah o kolaya nasıl alıştım ben bazen bunu icat edenin... Diyorum içimden, sizi de ayrıca tebrik ederim 36 Beden ya süper...
azminizi yitirmeyin, kim ne derse desin ya da kilo veremiyor bile olsanız sporu ve yeme düzeninizi bozmayın. ben hiç kilo vermediğim ama spor yaptıgım için bir beden inceldiğim ay biliyorum ;) cok değil 6 -7 ay sabrederseniz hayal ettiğiniz bedene kavusacaksınız ;)

bende tebrik ediyorum sizi. bende inş görürüm o günleri. ben kolayı sevmem ama cipsi ve çikolata vazgeçilmezim.
inşallah görürsünüz ama cok net söyleyeyim kolayı ve cipsi bırakmanız lazım. belki ayda yılda bir icebilirsiniz zayıflayınca ama zayıflama sürecinde bildiğiniz bombalıyor sizi. hele ikisini aynı gün tüketmek. cok fena. eskiden hafta bir 1 paket cips yerdim. bırakılmayacak sey değil. saglıklı olmadıgını bedeninize ve hatta kilo sebebiyle ruhunuza zarar verdiğini farkedip kabullendiğinizde bırakmak hiç de zor değil. cikolata için cok canınız cektiğinde bir kare /madlen ve bitter tavsiye ederim.

benimde hedefim o yeni yıla,yeni bir ben olarak girmek.ya 8 yıldır tam diyorum bu sefer olacak başaracağım ama sonu yok.bu yıl çok kararlı gittim 2. doğumumdan sonra 97 den 83 lere kadar indim.işte benimde başımın belası 80 ler ama yıllardır bu kiloda takılıp kaldım şimdi gine 83 kiloyum.En acısı özel günlere gitmek benim işin işkence bu hafta sonu gine düğün var ve ben gine ağlıyorum aynı şeyleri giyeceğim.çok büyük yemin ettim artık ağlamak yok 38 beden çıtır 2 çocuk annesi olacağım.bu hafta sonu evde yokum pazartesi burada sizinle inşallah devam edeceğim.

benimde hedefim o yeni yıla,yeni bir ben olarak girmek.ya 8 yıldır tam diyorum bu sefer olacak başaracağım ama sonu yok.bu yıl çok kararlı gittim 2. doğumumdan sonra 97 den 83 lere kadar indim.işte benimde başımın belası 80 ler ama yıllardır bu kiloda takılıp kaldım şimdi gine 83 kiloyum.En acısı özel günlere gitmek benim işin işkence bu hafta sonu gine düğün var ve ben gine ağlıyorum aynı şeyleri giyeceğim.çok büyük yemin ettim artık ağlamak yok 38 beden çıtır 2 çocuk annesi olacağım.bu hafta sonu evde yokum pazartesi burada sizinle inşallah devam edeceğim.
Pazartesi bekliyoruz o zaman, pazarda bile o kadar güzel elbiseler var ki ucuza ama bedenden dolayı alamıyorum. Artık ucuza şık giyinmek giydiğimizi yakıştırmak gençliğimizi yaşamak için kilo verelim. Topuklu ayakkabı giymek istiyorum bir de.

diyeti sağlığınız için yapın kocanız için değil.çünkü istediğiniz kiloya inince kimse evliliğiniz bundan sonra harika devam edecek diye garanti vermez.fakat şöyle diyeyim.bi hastalıktan dolayı kilo veremiyor olsanız kocanız terk mi edecek?

diyeti sağlığınız için yapın kocanız için değil.çünkü istediğiniz kiloya inince kimse evliliğiniz bundan sonra harika devam edecek diye garanti vermez.fakat şöyle diyeyim.bi hastalıktan dolayı kilo veremiyor olsanız kocanız terk mi edecek?
Öyle yapıyorum zaten kendimi iyi hissetmek için, eski özgüvenimi geri kazanmak için uğraşıyorum. Kimsenin yarın ne olacağı belli değil haklısın, kilo veririm öyle bi şey olur ki ayrılırız, aslında ev içi huzur daha önemli ama dış güzellikte önemliymiş, salmamak gerekiyormuş. Daha sonra konuştuğumuz da onu da söyledim ya kortizon kullanmış olsaydım ya da başka birşeyden dolayı olsaydı diye o farklı dedi, yapabilecekken yapmıyorsun diye kızıyorum diyor, 3 sene çok çalıştın bi kere yeme dedim mi o Sırada ,yapabileceğin bi şey yoktu ama şimdi var dedi alışveriş yaparken ayy ne güzelmiş dikip iç geçirdiğin kıyafetleri al, belin ağrıyor o geçsin istiyorum dedi, ben öyle çıkışmasaydım sen harekete geçmiycektin dedi ki haklılık Payı da var aslında.
Şu an saat gece 2:30 ve gözümün önünde profiteroller uçuyor:KK14: Allah'ım bitti sonunda Çorba diyetim, yarın normal diyet beni bekler, normal listeye şükreder oldum hale bakın:KK70:

evlilik-karikatür.jpg

oooo bizim şimdiki hallimiz. ben kocam için yapmıyorum ki budiyeti kendim için kendimi beğenmek için yapıyorum. özgüven meselesi. şu an 81,5 olmuşum ekmeği yemeyeli 6 gün olmuş. alıştım ama şu an 80 bekliyorum. bekle beni 80.

Ben yine aynı kilodayım, pazartesiye kadar buçuk gitsin bari. Ayy ne güzel 80 sonra hop 79 zaten o zaman herkes sana aa ne kadar kilo vermişsin diyecek.

:KK9:
Ben yine aynı kilodayım, pazartesiye kadar buçuk gitsin bari. Ayy ne güzel 80 sonra hop 79 zaten o zaman herkes sana aa ne kadar kilo vermişsin diyecek.

ay canım inş güzel temennilerin için. ama sende bu azimle başaracağına inanıyor :KK9: pes etmek yok :KK71::KK71: verip kurtulacağız bu şişkoluktan :KK5: hadi...

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, dereotu maydanoz
Öğlen 2 köfte kadar et salata 1 dilim ekmek
Ekmeklerim uno çavdar mahsus ondan alıyorum hem uzun zaman bayatlamadan duruyor hemde dilim kalın kestim derdi yok.
Dışarıya çıkıcam muzumu suyumu koydum çantama...

Ara öğünüm olan 2 Kaşık yoğurt 1 dilim çavdar Ekmeğini yedim. Ne lezzetli geldi...:21:

Neden diyetisyenler hemen spora başlatmıyorlar, bi fikriniz var mı verdikleri ne kadar kilo verdirecek onu mu görmek istiyorlar acaba? Bi fikri olan var mı? Bi daha gidince sorucam diyetisyenime...
Hem yediklerini azaltip bi de sporla kalori takımını arttırırsan vücut kıtlık var diye düşünüp kilo vermeni engelliyor. Belli bir kiloyu verdikten sonra duraklamaya girdiginde sporabaslamak düşmanı engelliyor

Back