• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Merhaba kedicik ben 27 yasindayim hamileligimde 100 kilo oldum oglum bir yasinfayken 76 ya indim hamilelik oncesi kiloma boyum 175 o kilo da zayif gorunuyoedum cok mutluydum ama bir yolda hepsini geri aldim 97 kiloyla dukan diyetine basladim simdi 93 kiloyum son siniftayim mezuniyet torenime kadat 65 olmak istiyorum benim esimde cok sikayrtci surekli soyleniyor gecen gun cok acim bu saat te yiyemem olucem acliktan dedim sen bir senr yemrsrn birsey olmaz dedi birlikte zayiflayalim pes etmeyelim olur mu

Merhaba kedicik ben 27 yasindayim hamileligimde 100 kilo oldum oglum bir yasinfayken 76 ya indim hamilelik oncesi kiloma boyum 175 o kilo da zayif gorunuyoedum cok mutluydum ama bir yolda hepsini geri aldim 97 kiloyla dukan diyetine basladim simdi 93 kiloyum son siniftayim mezuniyet torenime kadat 65 olmak istiyorum benim esimde cok sikayrtci surekli soyleniyor gecen gun cok acim bu saat te yiyemem olucem acliktan dedim sen bir senr yemrsrn birsey olmaz dedi birlikte zayiflayalim pes etmeyelim olur mu
Evet canım vazgeçmeyelim. Çok acımasız oluyorlar maalesef ama biz rahat giyinmek için kendimiz için zayıflayalım. Senin en azından çocuğun var ben bu kilo ile hamile de kalamam onun için de istiyorum kilo vermek.

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Kırıcı da olsa eşinin tavrı, en azından teşvik edici olmuş.
Başarılar dilerim içtenlikle, dilerim fit vücudunla kocanın karşısına geçip bi hıh! Dersin

Evet canım vazgeçmeyelim. Çok acımasız oluyorlar maalesef ama biz rahat giyinmek için kendimiz için zayıflayalım. Senin en azından çocuğun var ben bu kilo ile hamile de kalamam onun için de istiyorum kilo vermek.
Bende bebek istiyorum seneye mezuniyetim var sebebim çok yani sonuna kadar gidelim çıtır hamişler olalım

Dukan seyordeyim ben bugün sadece protein yaptım dukan krep layt labne yedim öğlen haslama tavuk Zero yedim akşam lıght ayran içtim hepsi bu

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

Kendi kafama göre 35 kilo veremiycem anladım destek almaya karar verdim. Diyetisyene gidicem bayramdan sonra, Medical park Bahçelievler e gitmeyi düşünüyorum giden varsa memnun kalan var mı? Bir de Jatomi ye yazılıp sabah derslerine girmeyi planlıyorum. Jatomi özellikle Marmara Forum'a giden varsa yorumlarımızı beklerim.

Evet yine 97 kiloyum neden mi? Yedim çünkü suç bende yok olmayacak diyetisyende en azından kontrol edileceğim için kaçışım olmayacak.bazen ne yiyeceğimi bilemiyorum. Aslında çok basit yemiyceksin arada acıkınca yoğurt Salatalık yiyeceksin ama aman şimdi Sütlü tatlı yesem ne olacak düşüncesi yarın az yerim düşüncesi. Ne yalan Söyleyeyim diyetisyene spor salonuna para verip yine başaramazsam diye çok korkuyorum.

Demekki harekete geçmek için birilerinin bizi incitmesi gerekli.. eşiniz kırıcı olmuş ama haksız görmedim maalesef. eşiniz iri yarı bir adam olsa eminim siz de dersiniz "hayatım az dikkat et sonun iyi değil böyle" diye.

ama güvensiz gördüm sizi şu son mesajınızdan..
güvensiz olacak ne var ki, zayıf olmaya inanmak bunun için uğraşmak zor değil hiç değil ve ne kaybedeceksiniz ki en fazla şuanki kilonuzda kalırsınız..

zamanında 18 kilo kadar vermiş biri olarak söylüyorum ki inanın şu kilolarla geçirdiğiniz zamanların ,gençliğinizin, güzel çıtır olmadığınız günlerin pişmanlığını iliğinize kadar hissedeceksiniz..

inanmak ve inandığın yolda ilerlemek çok keyifli burda bu günlüğe devam bizler buralardayız destekçin oluruz yalnız kalmazsın..
sonra bak gör nasıl dökülüyor kilolar..
az sabır, istikra irade sonra 36-38 beden kıyafetler , ooo çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun iltifatları, eşinin sana aşık aşık bakışları evet bunların hepsi sonsuz kere senin olacak..

Bence bu denemeye değer..

Demekki harekete geçmek için birilerinin bizi incitmesi gerekli.. eşiniz kırıcı olmuş ama haksız görmedim maalesef. eşiniz iri yarı bir adam olsa eminim siz de dersiniz "hayatım az dikkat et sonun iyi değil böyle" diye.

ama güvensiz gördüm sizi şu son mesajınızdan..
güvensiz olacak ne var ki, zayıf olmaya inanmak bunun için uğraşmak zor değil hiç değil ve ne kaybedeceksiniz ki en fazla şuanki kilonuzda kalırsınız..

zamanında 18 kilo kadar vermiş biri olarak söylüyorum ki inanın şu kilolarla geçirdiğiniz zamanların ,gençliğinizin, güzel çıtır olmadığınız günlerin pişmanlığını iliğinize kadar hissedeceksiniz..

inanmak ve inandığın yolda ilerlemek çok keyifli burda bu günlüğe devam bizler buralardayız destekçin oluruz yalnız kalmazsın..
sonra bak gör nasıl dökülüyor kilolar..
az sabır, istikra irade sonra 36-38 beden kıyafetler , ooo çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun iltifatları, eşinin sana aşık aşık bakışları evet bunların hepsi sonsuz kere senin olacak..

Bence bu denemeye değer..
Evet haklısın kendime hiç güvenmiyorum güvenmem gerek. Ve evet gençliğimi kilolara geçirdiğim için şimdiden çok pişmanım. Desteğin için çok teşekkürler şu yazdıkların bir kere daha uyanmamı sağladı. Yarın tekrar yürüyüşlerime başlıyorum. Yarın diyetisyenden randevu alıyorum ve spor salonuna bakmaya gidiyorum.

Evet haklısın kendime hiç güvenmiyorum güvenmem gerek. Ve evet gençliğimi kilolara geçirdiğim için şimdiden çok pişmanım. Desteğin için çok teşekkürler şu yazdıkların bir kere daha uyanmamı sağladı. Yarın tekrar yürüyüşlerime başlıyorum. Yarın diyetisyenden randevu alıyorum ve spor salonuna bakmaya gidiyorum.

çok iyi tatlımmm işte böyle..
gelişmelerden haberdar ediyosun bizi diyetisyene gidene kadar da güzel besleniyosun abuk subuk şeyler yemek yok akşamları da hafif yürüyüşlerine başla..
her hafta giden o bir kilolar birleştiğinde 3 5 derken 30 40 olacaklar büyüyecekler..
kaybedecek tek şey kiloların bunu unutma..

Yemeği fazla kaçırdığın gün kendine ceza ver 1 saat fazla spor yap mesela. Bi süre sonra yiyebilirim ama spor yapmam gerekecek yine diye düşünüp yiyeceksin. Sonra değmiyor diye iştahını kesen bir çay bulup onu içeceksin böyle böyle kilo vereceksin.

Başlamışken sakın bırakma, umutsuz olma.

Yemeği fazla kaçırdığın gün kendine ceza ver 1 saat fazla spor yap mesela. Bi süre sonra yiyebilirim ama spor yapmam gerekecek yine diye düşünüp yiyeceksin. Sonra değmiyor diye iştahını kesen bir çay bulup onu içeceksin böyle böyle kilo vereceksin.

Başlamışken sakın bırakma, umutsuz olma.
Evet çok iyi fikir!!!

Senin yaşadıklarını aşağı yukarı bi çoğumuz yaşadık beni eşim değil kızım uyardı ben onu mutsuz ediyordum ne için nefsime için. Koşu bandı inceltme kemeri mekik aleti Vs bi sürü alet vardı koşu bandı askımdı evlilik 2 çocuk ve ben 95 kiloydum ne istediğim kıyafeti bulabiliyordum nede mutluydum güzel değil sempatik olarak gösteriliyordum insanların sohbet konusu yok gibi benim üzerimden muhabbet dönüyordu gülüyorlar dalga geçiyorlar mağazada olan benim içine girebildiğim nine kıyafetlerim vardı kızımın uyarısı beni kendime getirdi koşu bandı askılıktan gerçek görevine döndü herşeyi yedim ama yeterli oranda tatlı krizi gibi gereksizleri erken çözdüm geç yemedim 5 tanede yesem tadı değişmeyen bi yiyecekten 2 tane yedim yiyince daha fazla hareketle dengelemeye çalıştım asla yemem dediğim olmadı az ve yeterli yemeyi öğrendim şimdi 66 kiloyum hedefime daha var ama şimdi ailemde benim bu halimden mutlu koyu çirkin kıyafetlerin yerine renkli istediğim kıyafetleri almaya başladım hele kıyafet daraltmak ne büyük mutluluk oldu eşim bana ilk günkü aşkla bakıyor arkadaşım hiç vazgeçme başaracaksın arada duraklama olcak işte o kritik dönem yersen geri alırsın ama pes etmeden devam edersen yağlar vazgeçip senden ayrılacak lütfen kendin için uğraş

Kızlar dün kendimi gaza getirmek için videolara resimlere bakarken şu videoyu rastladım İngilizce ama İngilizce bilmeseniz bile özellikle zenci kızı izleyin kız yürüyemiyor bile
Ve sonrası için
O yaptıysa bizde yaparız.

Evet bugün gittim Jatomi ye kayıt oldum 3 ay. Mahsus yıllık yaptırmadım çünkü daha 1 yıllık üyeliğim var nasılsa diye salmayayım kendimi. 3 ay sonra istersem uzatırım hem bütçemi sarsmamış oldum. İnşallah Öğlen grup dersleri iptal olmaz çünkü onun için kayıt oldum evde Koşu bandım var, koşmak için gitmiyorum oraya. Zumba spinning pilates derslerine gidicem inşallah. Haftaya medicalpark ta diyetisyene de başlıyorum. Ikisi hakkında görüşlerimi paylaşırım sizinle.

Yukarıda videosuna attığım program gibi programlar var YouTube ta onları izliyorum. Bir de saat 3 te MTV de i used to be fat diye bi program var onu izliyorum hem de Türkçe alt yazılı gaza geliyorum:KK45:

Evet sonunda diyetisyene başladım. Bu hafta detoks gibi bi şey yapıyorum sadece sebze çorbası, şekersiz komposto:KK57:, meyve katılmış su, sadece öğlenleri sebze yemeği o da ya kabak ya ıspanak çok yalvarınca yanına 2 Kaşık yoğurtta verdi. Hafta sonu normale dönüyordum Allahtan ekmek peynirle kahvaltı falan var. Pazartesi tekrar gidicem. Tam bir Ender Saraç diyeti, Hiçte sevmem ama haftaya normale dönecek dedi. Bu arada tartıda 98 çıktım. Bu hafta spor yapma sadece 20 dk yürüyüş yap dedi. Zaten bu diyetle spor yapsam bayılırım herhalde.

Artık Koton gibi Mango gibi normal mağazalardan alışveriş yapmak istiyorum:mad: bu aç kalmanın mükafatı olacak...

Neden diyetisyenler hemen spora başlatmıyorlar, bi fikriniz var mı verdikleri ne kadar kilo verdirecek onu mu görmek istiyorlar acaba? Bi fikri olan var mı? Bi daha gidince sorucam diyetisyenime...

Back
X