- Konu Sahibi kedikedi84
-
Evet canım vazgeçmeyelim. Çok acımasız oluyorlar maalesef ama biz rahat giyinmek için kendimiz için zayıflayalım. Senin en azından çocuğun var ben bu kilo ile hamile de kalamam onun için de istiyorum kilo vermek.Merhaba kedicik ben 27 yasindayim hamileligimde 100 kilo oldum oglum bir yasinfayken 76 ya indim hamilelik oncesi kiloma boyum 175 o kilo da zayif gorunuyoedum cok mutluydum ama bir yolda hepsini geri aldim 97 kiloyla dukan diyetine basladim simdi 93 kiloyum son siniftayim mezuniyet torenime kadat 65 olmak istiyorum benim esimde cok sikayrtci surekli soyleniyor gecen gun cok acim bu saat te yiyemem olucem acliktan dedim sen bir senr yemrsrn birsey olmaz dedi birlikte zayiflayalim pes etmeyelim olur mu
Kırıcı da olsa eşinin tavrı, en azından teşvik edici olmuş.Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
Bende bebek istiyorum seneye mezuniyetim var sebebim çok yani sonuna kadar gidelim çıtır hamişler olalımEvet canım vazgeçmeyelim. Çok acımasız oluyorlar maalesef ama biz rahat giyinmek için kendimiz için zayıflayalım. Senin en azından çocuğun var ben bu kilo ile hamile de kalamam onun için de istiyorum kilo vermek.
Evet haklısın kendime hiç güvenmiyorum güvenmem gerek. Ve evet gençliğimi kilolara geçirdiğim için şimdiden çok pişmanım. Desteğin için çok teşekkürler şu yazdıkların bir kere daha uyanmamı sağladı. Yarın tekrar yürüyüşlerime başlıyorum. Yarın diyetisyenden randevu alıyorum ve spor salonuna bakmaya gidiyorum.Demekki harekete geçmek için birilerinin bizi incitmesi gerekli.. eşiniz kırıcı olmuş ama haksız görmedim maalesef. eşiniz iri yarı bir adam olsa eminim siz de dersiniz "hayatım az dikkat et sonun iyi değil böyle" diye.
ama güvensiz gördüm sizi şu son mesajınızdan..
güvensiz olacak ne var ki, zayıf olmaya inanmak bunun için uğraşmak zor değil hiç değil ve ne kaybedeceksiniz ki en fazla şuanki kilonuzda kalırsınız..
zamanında 18 kilo kadar vermiş biri olarak söylüyorum ki inanın şu kilolarla geçirdiğiniz zamanların ,gençliğinizin, güzel çıtır olmadığınız günlerin pişmanlığını iliğinize kadar hissedeceksiniz..
inanmak ve inandığın yolda ilerlemek çok keyifli burda bu günlüğe devam bizler buralardayız destekçin oluruz yalnız kalmazsın..
sonra bak gör nasıl dökülüyor kilolar..
az sabır, istikra irade sonra 36-38 beden kıyafetler , ooo çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun iltifatları, eşinin sana aşık aşık bakışları evet bunların hepsi sonsuz kere senin olacak..
Bence bu denemeye değer..
Evet haklısın kendime hiç güvenmiyorum güvenmem gerek. Ve evet gençliğimi kilolara geçirdiğim için şimdiden çok pişmanım. Desteğin için çok teşekkürler şu yazdıkların bir kere daha uyanmamı sağladı. Yarın tekrar yürüyüşlerime başlıyorum. Yarın diyetisyenden randevu alıyorum ve spor salonuna bakmaya gidiyorum.
Evet çok iyi fikir!!!Yemeği fazla kaçırdığın gün kendine ceza ver 1 saat fazla spor yap mesela. Bi süre sonra yiyebilirim ama spor yapmam gerekecek yine diye düşünüp yiyeceksin. Sonra değmiyor diye iştahını kesen bir çay bulup onu içeceksin böyle böyle kilo vereceksin.
Başlamışken sakın bırakma, umutsuz olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?