- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.201
Lütfen kilo verip hamile kal yoksa çok zorlanırsin ilk gebeligimde 81 kiloyla başlamıştım 87 ile doğuma girdim çıktım 81 idim kuş gibi ama ikinci öyle olmadı 93 le hamile kaldım doğuma 103 ile girdim heryerim hamileyken ağrıdı adim atamıyordum o son aylarda şişti ayağım bacağım bebekin başı bombeli doğdu sikismis karnimda dönmedi vs vs neyse ki şükür düzeldi kuzum velhasıl kızlar doğuma girerken 90 ve üzeri olmayın size tavsiyemdir2.5 yıllık evliyim bende 3 aydır çocuk düşünmeye başladım evliliğimin ilk ayı bir düşüğüm oldu. Ondan sonra bir süre düşünmedim daha sonra işe girdim 1 sene de öyle düşünmedim ama artık ALLAH nasip ederse istiyorum. ALLAH herkese nasip etsin inşallah. Ben 104 kiloyum malesefsanırım kilodan olmuyor bebeğm. en kısa zamnda kilolarımızı veririz inşallah
Çok geçmiş olsunGünaydın kizlar ben bi türlü iyilesemedim bu karın ağrısı sitma tuttu sabah 5te agriyla uyandim artik papatya cayi yaptım ictim biraz durdu ve hala ağrım var su şeker hapini bugün icmicem sebeb omu bakacam
Gecen hafta 80,9
Bu hafta 79,2
Umarim cumayaca 78,50olsam ne kaa sevinirim bayram sonu 77 olsam ne güzel hayal
kedikedi84 ISILDURU hadi bakalim ben sizi bekledim kg yonunden emini sizde verdiniz hi ayni kg damiyiz napiyooz bugun söyleyin
Sagol canım sen nasilsin sende güzel verdin odemde olsa cok güzel benimkide odemdir yahut o hastaliktan öyle ciktim ama degerlendiriyim inş merakla bayram sonunu bekliyorumÇok geçmiş olsun
Vilma 37 nasılsın nerelerdesin? Ben çok ihmal ettim buraları özledim sizi...
Canim sakin üzülme fsh degerini ibrahim Saraçoğlu kurlerinden birini uygula bir kaç ay nolur duzelir benim durumda ayni tup bebek dese bile senin allahin izniyle olur ben uc tup bebek yaptirmis ve tecrube ile soyluyorum lütfen bu dr kurun uygula incir kuru lutfen..ve ilerki zamanda kendini boşa uzdugun icin pişman olma değerler duzelmeden sakin tup bebek yaptirma hem paran hem psikolojin bozulmasın sadece iki ay dene gör. .Kızlarkedikedi84 , BitmeyenUmidim ve GIDI canlar hepimiz bebek için kilo vermeye çalışıyoruz bence artık hızlandırın çünkü benim sonuçlar hiç ama hiç iyi değil kistim var ve fsh değerim 22 çivarında doktorum yumurtalıklarımın ölmek üzere olduğunu söyledi 30 Ağustos günü dünya başıma yıkıldı ben değil ama eşim çok istiyordu ve beni birazcık suçladı kızlar sonra pişman oldu amh testi verdim bakalım bu hafta çıkacak adetimin ilk günü doktordayım büyük ihtimalle tüp bebek diyecek biliyorum ama olsun yeterki olsun kızlar bana dua edin son 3 gündür uykusuz geceleri ağlayarak bu konuyu araştırıyorum
Aslında ben kararsızdım bebek konusunda eşimle çok sorun yaşamaya başladık işte dükkanı elden çıkarmayı düşünüyoruz artık hadi deneyelim dedik zaten benim bu ay reglim gelmedi ilk kez böyle oldu burada çok ünlü bir doktor var tüp bebek konusunda ona gittim fsh yüksek dedi ve 22 daha önceki testlerimi götürmüştüm amh için test istedi 30 ağustos verdim araya bayram girdi şimdi ben yasmin kullanıyorum birde d vitaminim düşük oda yumurtlamaya engelmiş yeniden d vitaminine başladım yasmin +d vitamini ve glifora tekrar başladım iğrenç ilaça nefret ediyorum o ilaçdan canım senin pko yüzünden mi birde amh ,fsh ,E2 ve LH değerlerin ne merak ettim birde Kıbrıs da mı yaptırdın tüp bebeğiCanim sakin üzülme fsh degerini ibrahim Saraçoğlu kurlerinden birini uygula bir kaç ay nolur duzelir benim durumda ayni tup bebek dese bile senin allahin izniyle olur ben uc tup bebek yaptirmis ve tecrube ile soyluyorum lütfen bu dr kurun uygula incir kuru lutfen..ve ilerki zamanda kendini boşa uzdugun icin pişman olma değerler duzelmeden sakin tup bebek yaptirma hem paran hem psikolojin bozulmasın sadece iki ay dene gör. .
Canim ben amh yaptirmadim benim fsh 0.9..kisurlerdeydi dusuktu E2 ilacla 33ciktiydi normalde 60dan fazla olmasi lazımdı ben kayserideyim kendi memlekette Acıbadem de yaptirdim hep ozellere dr gittim.benim endometriozis hastalik vardı benim yumurtanin etrafdaki sivi spermi yakiyormus dunyada 4kişi de bu hastalik varsa sende onlardan birisin demişti dr..13yildir hep tedavi gordum maddi imkanlar sinirliydi en son gittigim de dr erken menopoza girmisin dedi yumurta yok demişti ben polen hayit otu ne kullandimdi ikici tup bebek te 3 yumurta kalitesizdi ve tutmadi.3cude devam ettim o bitkilere 6yumurta bulundu kaliteliydi olmadi.4tup denicem ben hâlâ zayiflayamadim nefret ediyorum kendimde azim etmedigim içinnn. Ama zayiflamam lazimki kaliteli yumurta bebek olsunAslında ben kararsızdım bebek konusunda eşimle çok sorun yaşamaya başladık işte dükkanı elden çıkarmayı düşünüyoruz artık hadi deneyelim dedik zaten benim bu ay reglim gelmedi ilk kez böyle oldu burada çok ünlü bir doktor var tüp bebek konusunda ona gittim fsh yüksek dedi ve 22 daha önceki testlerimi götürmüştüm amh için test istedi 30 ağustos verdim araya bayram girdi şimdi ben yasmin kullanıyorum birde d vitaminim düşük oda yumurtlamaya engelmiş yeniden d vitaminine başladım yasmin +d vitamini ve glifora tekrar başladım iğrenç ilaça nefret ediyorum o ilaçdan canım senin pko yüzünden mi birde amh ,fsh ,E2 ve LH değerlerin ne merak ettim birde Kıbrıs da mı yaptırdın tüp bebeği
Evet ben incir kurune basladim bile bayram yuzunden ara verdim çünkü evde olmadim firsat olmadi incirden sonra testere dişli aslan pencesi kurunu uyguluyacagim bunlarin cok faydasi olur sabret tahlil yaptir sonuclari gor cok dua edrsin inann..BitmeyenUmidim ibrahim saraçoğlunun soğan kürü +hayıt otu ,aslan pençesi ve incir kürünü sıra ile yapmayı düşünüyorum burada bir topikte gördüm
Tüp bebek düşünüyorum canım ikiz istiyorum inşallah bakalım şunu anlayamadım tüp bebek düşünüyorsan onu kullanmazsın demişsin neyi gliforu mu amin inşallah canım benim rabbim herkese versinCanim ben amh yaptirmadim benim fsh 0.9..kisurlerdeydi dusuktu E2 ilacla 33ciktiydi normalde 60dan fazla olmasi lazımdı ben kayserideyim kendi memlekette Acıbadem de yaptirdim hep ozellere dr gittim.benim endometriozis hastalik vardı benim yumurtanin etrafdaki sivi spermi yakiyormus dunyada 4kişi de bu hastalik varsa sende onlardan birisin demişti dr..13yildir hep tedavi gordum maddi imkanlar sinirliydi en son gittigim de dr erken menopoza girmisin dedi yumurta yok demişti ben polen hayit otu ne kullandimdi ikici tup bebek te 3 yumurta kalitesizdi ve tutmadi.3cude devam ettim o bitkilere 6yumurta bulundu kaliteliydi olmadi.4tup denicem ben hâlâ zayiflayamadim nefret ediyorum kendimde azim etmedigim içinnn. Ama zayiflamam lazimki kaliteli yumurta bebek olsun
Birde glifor hapi yumurtanin etrafdaki yaglari yakıyor ve yumurtayida cogaltir sen hemen başla ,kullandığın yasmin hap kisti eritmek icin vermistir muhtemelen tup bebek yaptiracaksan onu kullanmasan ve hemen dedigim ibrahim Saraçoğlu kurlerine arastir hastalığına gore bitkisel urunu kullan inanki ilaclardan bin katt iyi ama en az iki ay kullanki faydasini gorursun..
Esinle ins aran duzelur aksi gibi tedavide cok gerginlikler olur sen sabret inan mukafatini alirsin herşey allahtan geliyor hic ümitsizliğe kapinma rabbim kimki benden umidini keserse o acizligindendir buyuruyor yanlış soylemeyim öyleydi bu soyleyisi duydugumdan beri hic umidimi kaybetmiyorum.. rabbim ins bizlerede nasip ederr..
Sorma eşim kafasında büyüttü afedersin ilişkiye giremiyor adamEvet ben incir kurune basladim bile bayram yuzunden ara verdim çünkü evde olmadim firsat olmadi incirden sonra testere dişli aslan pencesi kurunu uyguluyacagim bunlarin cok faydasi olur sabret tahlil yaptir sonuclari gor cok dua edrsin inann..
Esinde tahlil versin bu arada sorun ne olursa hic olmasa ikinizde bitkisel tedaviye baslarsin.benim esimdede sperm düşüklüğü vardi ibrahim Saraçoğlu kurunu keciboynuzu denedim 100% tuttu cok faydasini gordu iyi oldu...
Dogum kontrol hapini Yasmin dr mu verdi eğer sen kullaniyorsan kullanma nasilsa tup bebek yaptiracaksin eger dr verdiyse tabiki kulkanacaksin o hap kist eritmek icin bide adeti duzene sokacak sanirimTüp bebek düşünüyorum canım ikiz istiyorum inşallah bakalım şunu anlayamadım tüp bebek düşünüyorsan onu kullanmazsın demişsin neyi gliforu mu amin inşallah canım benim rabbim herkese versin
Doktor verdi canım ben şimdiye kadar hiç kullanmadım hep eşim korundu evlendiğimiz zaman ben istedi çocuk eşim istemedi kilolusu sorun olur diye sonra o istedi ben istemedim ve kimseye söylemedik çünkü bizlere suçlayacaklar çok iyi biliyorum sonra üzülen biz olucaz şu amh sonucuda çıksa iyiydi çok merak ettimDogum kontrol hapini Yasmin dr mu verdi eğer sen kullaniyorsan kullanma nasilsa tup bebek yaptiracaksin eger dr verdiyse tabiki kulkanacaksin o hap kist eritmek icin bide adeti duzene sokacak sanirim
Canim ne kadar stresten uzak durursan okadar iyi herseyin sebebi stres dir dediğin gibi akisina birakin bizde ayni sorunlari yasadik esim cok streslendiydi hep ben cabaliyordum adam stresten dedigin gibi uzaklasiyordu tup bebek ne yaptirdim sonra akisina biraktim şimdi kendide gayret gösteriyor.rabbim gonlumuzun muradini versin inş...
Iyi cikar canim sonuç ne olursa olsun üzülmek yok cok sukur tip ilerledi hemen tedaviye baslarsin sonucu dusun yani yakinda bebisin olacak inş..Doktor verdi canım ben şimdiye kadar hiç kullanmadım hep eşim korundu evlendiğimiz zaman ben istedi çocuk eşim istemedi kilolusu sorun olur diye sonra o istedi ben istemedim ve kimseye söylemedik çünkü bizlere suçlayacaklar çok iyi biliyorum sonra üzülen biz olucaz şu amh sonucuda çıksa iyiydi çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?