• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ins yagdan gider canim böyle dikkatli beslenirsen super bence...
Ben ibrahim Saraçoğlu nun incir kuru ve testere dişli aslan pencesi kuru denicem 21 gun incir kuru olacakmis 2 ay da testere disli aslan pencesi kullanicam kaliteli yumurtam olsun die ama ibrahim Saraçoğlunun kurlerine inaniyorum esim icinde keçiboynuzu kurunu uygulamisttim 100%100 tuttuydu.hem su incir bana iyi gelir hem kabizlik tan kurtulurum tup bebegime az surem kaldi şu iki ay 10kg verip 70 dussem cok mutlu olacagim inann varya..
sende bebeğin için zayıflamak isteyenlerdensin sanırım benim gibi. bence kilon çok iyi 5 6 kilo versen çok daha iyi olur. sormamda bi sakınca yoksa ne kadar süredir deniyorsun canım çocuk için?

yarın diyetisyene gidicem demişsin zaten :) şimdi farkettim
Evet bu sefer kastan yemişim biraz ama benim hatam kafama göre aç bırakırsam kendimi böyle olur. Neyse tatilden sonra spora başlayınca geri alırım onu da zaten. Biraz moral bozukluğu olacak o sürede kilo veremedim sanıp ama olsun.
Sonuç olarak tam tamına 81 kg ya düştüm:halay:
Bugün bikini ve kot şort siparişlerim geldi 44 beden ve öyle sıkı sıkı olmadı 42 bile olurmuş:KK71: 48 beden 44 e düştüm ve 42 çok yakında.
Çok mutluyum bugün kızlar çok

Bi kadın 81 kilo olduğuna sevinir mi? Sevinirmiş başlamak istediğim yerdeyim keşke 81 kiloyla diyetisyene gittiğimde bırakmasaydım o zaman devam etseydim salıp 100 kiloya kadar çıkmasaydım diye çok kafama vurdum. Şu an zamanı geri almış gibi hissediyorum kendimi.
Çok sağolun kızlar sizlerin desteği olmasaydı olmazdı kime bu kadar kilodan bahsetsem dinlerdi ki beni kimse.
Bi special thanks im var o da buraya artık gelmese de girmese de yazmasa da @Ayşem25 e o hadi trkrar başlayalım mı demeseydi bilmiyorum başlamak için güç bulur muydum? Bi gün belki okur da burayı nasıl iyi mi cevap verir.

Canım ya şu depresyonunu bi atlatsan gerisi gelecek zaten kilit nokta o. Keşke o konuda bi şey yapabilsem. İnsan kendini iyi hissetmeden hiç bişey yapamıyor ki. Yürüyüş hem psikolojine de iyi gelir. Allah kabul etsin oruçlarını hem sağlık hem sevap. Seni çok iyi anlıyorum nefes darlığı iki adım atınca yorulma yemek yaparken bile insanın beli ağrıyor.
Biliyoruz seni rutine oturtunca nasıl kilo verdiğini. 93 e kadar düşmüştün. Yine neden olmasın.
Bataklık gibi insani cektikce çekiyor inşallah verdikçe hafiflicem iyilesicem
Ben de senin gibi küçük hedefler koyucam kendime...
Fotograf atsana zahmet olmazsa merak ettim senin adina cok sevindim canım

sende bebeğin için zayıflamak isteyenlerdensin sanırım benim gibi. bence kilon çok iyi 5 6 kilo versen çok daha iyi olur. sormamda bi sakınca yoksa ne kadar süredir deniyorsun canım çocuk için?
14 yil olacak bebiş yok hayırlısı 2asilama yaptirdim 4tup yaptiracagim..
Bu arada hos geldin sen kac yillik evlisin ins burada zayiflariz mutlu ayriliriz
Tup bebek cin kg vermem cok onemli bir 65dusseydim 10cu ayda düşünüyorum kesin kg veriyimki ard arda denerim ben iki tupten 8kg aldim di

Evet bu sefer kastan yemişim biraz ama benim hatam kafama göre aç bırakırsam kendimi böyle olur. Neyse tatilden sonra spora başlayınca geri alırım onu da zaten. Biraz moral bozukluğu olacak o sürede kilo veremedim sanıp ama olsun.
Bugün bikini ve kot şort siparişlerim geldi 44 beden ve öyle sıkı sıkı olmadı 42 bile olurmuş:KK71: 48 beden 44 e düştüm ve 42 çok yakında.
Harikasinnn cok sevindim senin adina inan mutlu oldum darisi benim bizim basimiza
T tgc1234 canım sen kac kg sun
Kedikedi84 cigim yorgunluktan oluyorum sabah 5 te gittim ikindiyece calistik organi urunlerden komsulara sattik ama varya suan belim kiriliyor ya yemek olara menemen yaptim bol bir porsiyon yedim az yagliydi tabi yaninda lavas ekmek vardi bugun bitti ins cok kalori almamisimdir ya bide cok aciktimdi iki ogun beslendim oglenleyon gabak çiçeği dolmasi ve salata karpuz yedim hepsi bahcedendi sma az porsiyonlardandi

Tebrikler. :KK5:

14 yil olacak bebiş yok hayırlısı 2asilama yaptirdim 4tup yaptiracagim..
Bu arada hos geldin sen kac yillik evlisin ins burada zayiflariz mutlu ayriliriz
Tup bebek cin kg vermem cok onemli bir 65dusseydim 10cu ayda düşünüyorum kesin kg veriyimki ard arda denerim ben iki tupten 8kg aldim di
2.5 yıllık evliyim bende 3 aydır çocuk düşünmeye başladım evliliğimin ilk ayı bir düşüğüm oldu. Ondan sonra bir süre düşünmedim daha sonra işe girdim 1 sene de öyle düşünmedim ama artık ALLAH nasip ederse istiyorum. ALLAH herkese nasip etsin inşallah. Ben 104 kiloyum malesef :( sanırım kilodan olmuyor bebeğm. en kısa zamnda kilolarımızı veririz inşallah

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.
esinin soylediklerine cok uzulmustum bana soyleseydi birisi saatlerce aglardim ama suan 81 kiloymussun tebrik ederim ☺cok iyi bence peki esin memnunmu suan tavirlari degismis olmali

Kimse yokmu bu ara bayram telaşı sardi hepimizi bayramdan sonra aktif oluruz ins dun cok hastaydim usutmusum ceyranda kalmisim dün bahcedede calisamadim sadece bi salatalik topladim 6-dan 10naca yinede spor sayildi bugun tartildim 79,2 ciktim gecen 80,9gr di simdi ishalim sumu kaybettimde böyle ciktim.gerci seker ilaci cok kabiz etmisti beni simdi incir kaynatip iciyorum isemi yaradi ne su hastalık bitsin ozaman anlarim sumu kg mu

Ben de seni özledim canım
Azıcık depresyondayim da...
Bişey leri oturtmaya calisiyorum
Bugün oruc tutmaya basladim başka türlü ağzım kapanmıyor
Bakalım eşimle de konuştum hergün bi saat yurucem ufaklikla ilgilenecek
103 kiloyum hâlâ...
Belki diyorum bu şekilde istikrarli olursam ayda bir iki kilo gider
Gece nefes darligiyla uyaniyorum dizlerim aciyo anlican sağlığım kotulesmeye basladi
Ayda bi kilo versem sevinicem artik
Tlc de ağır yaşamları izliyorum onlar gibi olmaktan korkuyorum
Arkandayız Ayşecim yürüyüş çok iyi bi fikir mutluluk hormonu sağlıyor ve kişiyi düzene sokuyor artık bende baslamaliyim yürüyüşe çok sıcaklarda bitti şükür Karatay diyeti yapsana sen çok doyurucu ve her evde olan şeyler insan tok olunca sporunun hatrina abur cuburu da elinin tersiyle itiyor zaten

Hangi markadan sipariş ettin ben bana olmaz deneyip almam lazım diye cesaret edemiyorum

Harika aynı kilodayiz bak yetiştin bana 6-7 kilo fark vardı aramızda bundan sonra gelsin 70 ler tey teyyy

Back