• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Malesef onunda kilo sorunu var. Tahminim 95 kilo civarıdır.
Çocukluğundan beri kilo sorunu varmış.

Tüp bebeğe eşi sıcak bakmıyor. Eşinin ikinci evliliği , ilk evliliğinden 3 kızı var. Olursa olur akışına bırakalım diyormuş.

O nedenle arkadaşımda alternatif tedavilere bakınıyor.
O zaman bir an once diyete baslasin kg versin ve kesinlike ibrahim Saracoğlu nun kurlerini bir denesin hemde 3-4 ay kadar rabbim nasip eder inş. .

Sağol canım babam iyi şükür
Çok şükür canım, sende iyi olucaksin bazen üst üste gelir herşey bazen yıllar sürer bu durum ama sonuçta herşey yoluna girer her yaşadığımızın bu hayatta bir sebebi var yaşarken anlayamadığımız sebepler ilerde şekillenir ya sabır de bekle

Tabi uygulamali yutupdan anlatiyor herseyi mesele uygulamada ven incir kürüne başladim araya bayram girdi gelen giden derken yarim kaldi ama muhakkak faydasi oluyor. .
İşte tam yapsak çok iyi olur canım birde aidin Salih'in kitabını mutlaka al oku yitik şifa diye orada hacamat ,sülük ve şifa orucundan bahşediyor

İşte tam yapsak çok iyi olur canım birde aidin Salih'in kitabını mutlaka al oku yitik şifa diye orada hacamat ,sülük ve şifa orucundan bahşediyor
Hacamatta yaptirdim iki defa onunda faydasi oluyor biliyormusn miyav_su ustunde agirlik varsa vesveseyi aliyor hacamattan muhakkak yaptir ozellikle kalbin arkasina yaptir butun kotuluk vesvese yi nazari gidermis bende yaptiracagim bizim burda yaslilar hastanesinde dr lar bilinçli bir sekilde yapiyorlar kan tahlil sonuçlara göre...

Suluge cesaret edemiyorum kendimde ama anneme 3 defada 30-40 yakin suluk tutturdum allahin izniyle faydasini cok gordu hatta bundan 10ay once sana yazmistim sac yonunden...

Suluge cesaret edemiyorum kendimde ama anneme 3 defada 30-40 yakin suluk tutturdum allahin izniyle faydasini cok gordu hatta bundan 10ay once sana yazmistim sac yonunden...
Canım ben pazar günü hacamata gidiyorum bugünden başladım diyet yapmaya umarım faydası olur ilk kez yaptıracağım bakalım umarım şifa olur

kedikedi84 kedikedi84 canım nerelerdeydin merak ettim seni
Canım ya şimdi geriden başlayıp okudum tüm yazdıklarınızı. Yurt dışındaydım kapamıştım interneti. Hep kızartma yemekten aldım kiloları geldim 85 i gördüm çok moralim bozuldu şimdi neyse ki 2 günde 83 e düştüm hem buraya bakmaya utandım hem gelince ev işleri.
Ya çok üzüldüm şimdi okuyunca yazdıklarını. Allahın izniyle hemen bebeğin olur inşallah. Her şey bizler için. Ben de şu an panik olmadım değil açıkçası. Dün eşime dedim hadi başlayalım diye lafa gelince benden çok istiyor yok illa ben 75 e düşünce başlayacakmışız. Biliyorum gilfor çok zor bi ilaç ama kussan da öğürsende kullan çok faydalıymış. Moralini bozma moral çok önemli, bitmedi imtahanların be kuzum bi kendini okuttur.

Back