Evliliğim için 35 kilo

sende bebeğin için zayıflamak isteyenlerdensin sanırım benim gibi. bence kilon çok iyi 5 6 kilo versen çok daha iyi olur. sormamda bi sakınca yoksa ne kadar süredir deniyorsun canım çocuk için?

yarın diyetisyene gidicem demişsin zaten :) şimdi farkettim
Evet bu sefer kastan yemişim biraz ama benim hatam kafama göre aç bırakırsam kendimi böyle olur. Neyse tatilden sonra spora başlayınca geri alırım onu da zaten. Biraz moral bozukluğu olacak o sürede kilo veremedim sanıp ama olsun.
Sonuç olarak tam tamına 81 kg ya düştüm
Bugün bikini ve kot şort siparişlerim geldi 44 beden ve öyle sıkı sıkı olmadı 42 bile olurmuş 48 beden 44 e düştüm ve 42 çok yakında.
Çok mutluyum bugün kızlar çok

Bi kadın 81 kilo olduğuna sevinir mi? Sevinirmiş başlamak istediğim yerdeyim keşke 81 kiloyla diyetisyene gittiğimde bırakmasaydım o zaman devam etseydim salıp 100 kiloya kadar çıkmasaydım diye çok kafama vurdum. Şu an zamanı geri almış gibi hissediyorum kendimi.
Çok sağolun kızlar sizlerin desteği olmasaydı olmazdı kime bu kadar kilodan bahsetsem dinlerdi ki beni kimse.
Bi special thanks im var o da buraya artık gelmese de girmese de yazmasa da @Ayşem25 e o hadi trkrar başlayalım mı demeseydi bilmiyorum başlamak için güç bulur muydum? Bi gün belki okur da burayı nasıl iyi mi cevap verir.

Bataklık gibi insani cektikce çekiyor inşallah verdikçe hafiflicem iyilesicem
Ben de senin gibi küçük hedefler koyucam kendime...
Fotograf atsana zahmet olmazsa merak ettim senin adina cok sevindim canım

sende bebeğin için zayıflamak isteyenlerdensin sanırım benim gibi. bence kilon çok iyi 5 6 kilo versen çok daha iyi olur. sormamda bi sakınca yoksa ne kadar süredir deniyorsun canım çocuk için?
14 yil olacak bebiş yok hayırlısı 2asilama yaptirdim 4tup yaptiracagim..
Bu arada hos geldin sen kac yillik evlisin ins burada zayiflariz mutlu ayriliriz
Tup bebek cin kg vermem cok onemli bir 65dusseydim 10cu ayda düşünüyorum kesin kg veriyimki ard arda denerim ben iki tupten 8kg aldim di

Harikasinnn cok sevindim senin adina inan mutlu oldum darisi benim bizim basimiza
T tgc1234 canım sen kac kg sun
Kedikedi84 cigim yorgunluktan oluyorum sabah 5 te gittim ikindiyece calistik organi urunlerden komsulara sattik ama varya suan belim kiriliyor ya yemek olara menemen yaptim bol bir porsiyon yedim az yagliydi tabi yaninda lavas ekmek vardi bugun bitti ins cok kalori almamisimdir ya bide cok aciktimdi iki ogun beslendim oglenleyon gabak çiçeği dolmasi ve salata karpuz yedim hepsi bahcedendi sma az porsiyonlardandi

Tebrikler.

2.5 yıllık evliyim bende 3 aydır çocuk düşünmeye başladım evliliğimin ilk ayı bir düşüğüm oldu. Ondan sonra bir süre düşünmedim daha sonra işe girdim 1 sene de öyle düşünmedim ama artık ALLAH nasip ederse istiyorum. ALLAH herkese nasip etsin inşallah. Ben 104 kiloyum malesef sanırım kilodan olmuyor bebeğm. en kısa zamnda kilolarımızı veririz inşallah

esinin soylediklerine cok uzulmustum bana soyleseydi birisi saatlerce aglardim ama suan 81 kiloymussun tebrik ederim ☺cok iyi bence peki esin memnunmu suan tavirlari degismis olmali

Kimse yokmu bu ara bayram telaşı sardi hepimizi bayramdan sonra aktif oluruz ins dun cok hastaydim usutmusum ceyranda kalmisim dün bahcedede calisamadim sadece bi salatalik topladim 6-dan 10naca yinede spor sayildi bugun tartildim 79,2 ciktim gecen 80,9gr di simdi ishalim sumu kaybettimde böyle ciktim.gerci seker ilaci cok kabiz etmisti beni simdi incir kaynatip iciyorum isemi yaradi ne su hastalık bitsin ozaman anlarim sumu kg mu

Arkandayız Ayşecim yürüyüş çok iyi bi fikir mutluluk hormonu sağlıyor ve kişiyi düzene sokuyor artık bende baslamaliyim yürüyüşe çok sıcaklarda bitti şükür Karatay diyeti yapsana sen çok doyurucu ve her evde olan şeyler insan tok olunca sporunun hatrina abur cuburu da elinin tersiyle itiyor zaten

Hangi markadan sipariş ettin ben bana olmaz deneyip almam lazım diye cesaret edemiyorum

Harika aynı kilodayiz bak yetiştin bana 6-7 kilo fark vardı aramızda bundan sonra gelsin 70 ler tey teyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…