• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

bende regl oldum kilo veremedim ama almadım da. 104 ile devam. bende bu haftadan sonra 2 hafta yokum. herkese iyi tatiller mutlu bayramlar. çok kaçırmayalım bayramda :)
Sen de kendine dikkat et o zaman 2 hafta sonra tam gaz seni burada bekliyoruz:KK49:

Kg aldim millet zayiflamisin diyor sinir oluyom kendimi farkindayim egilirken kalkarken nefesim daralıyor karnim bu ara kapuz kadar buyuk :((
Daha bi hafta once bol elbise guydim gayinbabam zayiflamisin gelin diyor ben yok aldim bile baba yokk sen nasil zayiflamisin diyor zannedersem bahçede calistigimdan etim vucudum sikilasmis egil kalk comel kalk surekli agir kaldir surekli vücut sekillendimi ne bir anormallik var ben gobek ten cok rahatsizimm :((..

Bugün
Sabah:1 wasa 1 dilim hindi füme 1 yumurta
Öğlen: Bulgur pilavı yoğurt
Akşam: Izgara somon salata
Yarın diyetisyene gideceğim inşallah giden yağdan gitmiştir.
Ins yagdan gider canim böyle dikkatli beslenirsen super bence...
Ben ibrahim Saraçoğlu nun incir kuru ve testere dişli aslan pencesi kuru denicem 21 gun incir kuru olacakmis 2 ay da testere disli aslan pencesi kullanicam kaliteli yumurtam olsun die ama ibrahim Saraçoğlunun kurlerine inaniyorum esim icinde keçiboynuzu kurunu uygulamisttim 100%100 tuttuydu.hem su incir bana iyi gelir hem kabizlik tan kurtulurum tup bebegime az surem kaldi şu iki ay 10kg verip 70 dussem cok mutlu olacagim inann varya..

Kedikedi84 sen ekmek yemiyosun dimi ya bende ne güzel yemiyordum nerden baksan sabahlari muhakkak 8aydir yiyorum icime sinmiyor rejim sen nasil basardin bana tiyo ver onun yerine ne yersem doyarim ozellikle sabahlari cok ac oluyorum kendimi cavdar ununda yapiomis lavas yerken buluyorum gerci oda bitti şükür

Selam kizlar int paketim yok aksam esim gelince ondan baglaniyorum dunku kilom malesef 85.6 gecen hafta i4.3 tum 1 hafta annemde olunca birde kis hazirliklari gaptik duzenli besl3nemdim neyse tam gaz devam ediyorum simdi yuruyuse gidiyoruz

Kedikedi84 sen ekmek yemiyosun dimi ya bende ne güzel yemiyordum nerden baksan sabahlari muhakkak 8aydir yiyorum icime sinmiyor rejim sen nasil basardin bana tiyo ver onun yerine ne yersem doyarim ozellikle sabahlari cok ac oluyorum kendimi cavdar ununda yapiomis lavas yerken buluyorum gerci oda bitti şükür
Canım belki sıkılaşmışsındır kas kazanmışsındır o zaman daha ince duruyor insan ama kilo almış gözüküyor, göbeğinin şişkin olması rahatsız olman doğal adet yüzünden.
Ben bu doğal kürlere çok inanıyorum gerçekten ama dikkat et olumsuz bi farklılık hissedersen dr a danış.
Bazen ekmek veriyor diyetisyenim bazen vermiyor bu ara wasa verdi kahvaltıda kıtır kepekli buğdaylı peksimet gibi bi şey. Bazı diyetisyenler de ekmek yemezsen olmaz diyor. Günde 3 dilimle sınırla mesela. O da kan şekerini dalgalandırmasın diye tam buğday çavdar falan olsun. Balığı yumurtayı ekmeksiz yiyemezdim eskiden bi lokma da olsa atardım ağzıma ama şimdi yumurta ile peynir maydonoz dereotu atıyorum balıkla da salata alıştım.
Bazen diyetisyen vermeyip canım çektiğinde bunu yiyeceğime biriktirip bi gün başka bi şey yerim diyip kendimi kandırıyorum. Çok kandırmakta değil aslında mesela bu pazar 2 dilim ekmekle mükellef bi kahvaltı yaptım ama öğleni yeşilçay ile geçiştirip akşam chialı yoğurt yedim. Tabii çok acıktım ama yeseydim kesin 1 kg olarak bana dönerdi.

Bide sabah derken saat 11 gibi yiyorum cok gec yapiyorum bazen 12yi buluyor.
Biri bana tohatt atsada kendime gelsem yetti garii
Ya aslında bütçen varsa sen çok alp verdin bu 78-80 arasında 1 ay bi özel diyetisyene gitsen ama devlete gitme özel bi hastane ya da muaynehaneye git. Hem tüm sıkıntılarını anlat hem 1 ay bi dene tam yapmayı birebir. Yağ kas ölçülür senin rahatsızlıklarına göre ve damak tadına göre bi liste çıkarır bi dene bence bayramdan sonra. Paket alma iki hafta sonra gelebilirim de iki haftalık çıkarsın program, her hafta her hafta yoluyolar yoksa insanı, çok pahalı bi yer de olmasın genç dinamik bi kadın bul öyle yaşını almış heyecanı kaçmışlara da gitme.

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim en yüksek gördüğün kilo kaçtı? Kaçla başlamıştın?
88kg gordum basladim tup ten sonra böyle oldumdu ama 14yillik evliyim 11yildir 83-82 dim ama bunca yil sonra 74 ilk kez gördüm ama bende insülin direnci sonradan başladı i stresten inan seker hapini kullanmayim kg aliyorum ama yyorumki aliyorum bi duzenim yokki ogunleri saatinde yesem duzenlicem duzenlicem diye bu kadar zaman gecti :(( ama benim saglik herseyden onemli vakit ayirmaliyim..iradeli bir insan böyle olmaz kendime cok kiziyorum

Ya aslında bütçen varsa sen çok alp verdin bu 78-80 arasında 1 ay bi özel diyetisyene gitsen ama devlete gitme özel bi hastane ya da muaynehaneye git. Hem tüm sıkıntılarını anlat hem 1 ay bi dene tam yapmayı birebir. Yağ kas ölçülür senin rahatsızlıklarına göre ve damak tadına göre bi liste çıkarır bi dene bence bayramdan sonra. Paket alma iki hafta sonra gelebilirim de iki haftalık çıkarsın program, her hafta her hafta yoluyolar yoksa insanı, çok pahalı bi yer de olmasın genç dinamik bi kadın bul öyle yaşını almış heyecanı kaçmışlara da gitme.
Bu ara maddi sikinti yasiyorum 10'cu ayda anca duzelir..baktimki olmuyor giderim gitmem lazimda Sağol tavsiyeler için. .

88kg gordum basladim tup ten sonra böyle oldumdu ama 14yillik evliyim 11yildir 83-82 dim ama bunca yil sonra 74 ilk kez gördüm ama bende insülin direnci sonradan başladı i stresten inan seker hapini kullanmayim kg aliyorum ama yyorumki aliyorum bi duzenim yokki ogunleri saatinde yesem duzenlicem duzenlicem diye bu kadar zaman gecti :KK43:( ama benim saglik herseyden onemli vakit ayirmaliyim..iradeli bir insan böyle olmaz kendime cok kiziyorum
Ya o hap karbonhidrata yönlendirmişti beni midem bulanıyodu sebze yiyemiyordum. Ama kullanman lazım yapacak bi şey yok. Ya işte senin diğer hastalıkların olmasa göndereyim sana listemi yarın ama zevkler hayat tarzı uyar mı? Bi bak dene istersen.
Sen sabah erken kalkıyosun sonra 11 de saldırıyosundur haliyle. Herkes böyle yapar insan doğası. Kastırıcaz artık biraz daha bebek için. Şu önümüzdeki iki ay çok önemli iki ay ya.

Ya o hap karbonhidrata yönlendirmişti beni midem bulanıyodu sebze yiyemiyordum. Ama kullanman lazım yapacak bi şey yok. Ya işte senin diğer hastalıkların olmasa göndereyim sana listemi yarın ama zevkler hayat tarzı uyar mı? Bi bak dene istersen.
Sen sabah erken kalkıyosun sonra 11 de saldırıyosundur haliyle. Herkes böyle yapar insan doğası. Kastırıcaz artık biraz daha bebek için. Şu önümüzdeki iki ay çok önemli iki ay ya.
Aynenn iki ayy zaman aleyhimize işliyor hele benimki tmm soz kiz su bayrama kadar in 77 oluyum tek ha biraz daha gayrett...
Evet dedigin cok dogru yesillik sebzeden diksindim ama olsun bebek icin zorlucam kendimi..

GIDI GIDI özledim seni. Bi ses ver.
Ben de seni özledim canım
Azıcık depresyondayim da...
Bişey leri oturtmaya calisiyorum
Bugün oruc tutmaya basladim başka türlü ağzım kapanmıyor
Bakalım eşimle de konuştum hergün bi saat yurucem ufaklikla ilgilenecek
103 kiloyum hâlâ...
Belki diyorum bu şekilde istikrarli olursam ayda bir iki kilo gider
Gece nefes darligiyla uyaniyorum dizlerim aciyo anlican sağlığım kotulesmeye basladi
Ayda bi kilo versem sevinicem artik
Tlc de ağır yaşamları izliyorum onlar gibi olmaktan korkuyorum

Canım ya şu depresyonunu bi atlatsan gerisi gelecek zaten kilit nokta o. Keşke o konuda bi şey yapabilsem. İnsan kendini iyi hissetmeden hiç bişey yapamıyor ki. Yürüyüş hem psikolojine de iyi gelir. Allah kabul etsin oruçlarını hem sağlık hem sevap. Seni çok iyi anlıyorum nefes darlığı iki adım atınca yorulma yemek yaparken bile insanın beli ağrıyor.
Biliyoruz seni rutine oturtunca nasıl kilo verdiğini. 93 e kadar düşmüştün. Yine neden olmasın.

Back