• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ben ice dagildim ne diyet ne irade kafayi yicemm offfff umarım sizler iyisiniz.bu bayram bana yaramadi cok yogunum sürekli hareketli maratonlu bir hayati bi okadarda iştah acikk
Bende öyleyim dün başladım soğan kürü Karataya doktora gittim 20 lik dişim cerrahi yöntemle alındı maalesef antibiyotik verdi soğan kürünü bıraktım

Bende öyleyim dün başladım soğan kürü Karataya doktora gittim 20 lik dişim cerrahi yöntemle alındı maalesef antibiyotik verdi soğan kürünü bıraktım

Geçmiş olsun canım

Soğan kürünü hamilelik için mi yapmaya başlamıştım.

Bir arkadaşım 42 yaşında yeni evlendi ve çocuk istiyor. Ancak yaştan dolayı şansı çok düşük. Araştırma yapıyor.

Soğan kürü hangi durumda işe yarıyor, nasıl yapılıyor ?

Geçmiş olsun canım

Soğan kürünü hamilelik için mi yapmaya başlamıştım.

Bir arkadaşım 42 yaşında yeni evlendi ve çocuk istiyor. Ancak yaştan dolayı şansı çok düşük. Araştırma yapıyor.

Soğan kürü hangi durumda işe yarıyor, nasıl yapılıyor ?
Sağol canım sığan kürü kist varsa onların canım arkadaşının tam sorunu ne

Geçmiş olsun Miyav_su Miyav_su bir an önce hepimiz toparlaniriz umarim :(( noldu bize böyle rabbim imtihanimizi kolaylastirsin gerci rabbim sevdigi kullarina sıkıntı dert verirmis beni ansinlar beni zikretsin die buda bir işaret ha miyav_su rabbim banada hidayet versinde tevekkül bol bol dua edeyim :(..kendime guvenim kalmadı herşeyden bikar oldumm..

Doktor yaşından dolayı yumurta kalitesinin azaldığını söylemiş
Hamile kalma olasılığın çok düşük demiş
Canım incir kürü ve hayıt otu tohumu var onu yapacak yada en son çare olarak yumurta donasyonu benimde öyle yumurtalıklar maalesef amh testi istedi doktor araya bayram girince henüz çıkmadı

Geçmiş olsun Miyav_su Miyav_su bir an önce hepimiz toparlaniriz umarim :KK43:( noldu bize böyle rabbim imtihanimizi kolaylastirsin gerci rabbim sevdigi kullarina sıkıntı dert verirmis beni ansinlar beni zikretsin die buda bir işaret ha miyav_su rabbim banada hidayet versinde tevekkül bol bol dua edeyim :KK43:..kendime guvenim kalmadı herşeyden bikar oldumm..
Amin canım ya sorma dünden Bu yana ağlıyorum İnan diş ağrısından değil yaşadıklarımdan

Canım incir kürü ve hayıt otu tohumu var onu yapacak yada en son çare olarak yumurta donasyonu benimde öyle yumurtalıklar maalesef amh testi istedi doktor araya bayram girince henüz çıkmadı

Söyleyeyim canım

İncir kürü ve hayıt otunu nasıl kullanacak ?

Sen hep bilinçli araştırma yapıyorsun, onun için sana soruyorum :) Sen en doğrusunu bulmuşsundur .

Doktor yaşından dolayı yumurta kalitesinin azaldığını söylemiş
Hamile kalma olasılığın çok düşük demiş
Canim arkadasin vakit kaybetmesin zayifsa ard arda hemen tup bebek denesin bende bir turu irademe sahip cikamadim zayiflayif bebek sahibi olmak istiyorum cunku zayif olmak hrm yumurta kalitesini hrm tutunmayi hamis kalmayi kolaylaştırıyor arkadasin ibrahim sarac oglunun kurlerinden birini uygulasin hemen tup bebek yaptirsin ins olur bebisi

Canim arkadasin vakit kaybetmesin zayifsa ard arda hemen tup bebek denesin bende bir turu irademe sahip cikamadim zayiflayif bebek sahibi olmak istiyorum cunku zayif olmak hrm yumurta kalitesini hrm tutunmayi hamis kalmayi kolaylaştırıyor arkadasin ibrahim sarac oglunun kurlerinden birini uygulasin hemen tup bebek yaptirsin ins olur bebisi

Malesef onunda kilo sorunu var. Tahminim 95 kilo civarıdır.
Çocukluğundan beri kilo sorunu varmış.

Tüp bebeğe eşi sıcak bakmıyor. Eşinin ikinci evliliği , ilk evliliğinden 3 kızı var. Olursa olur akışına bırakalım diyormuş.

O nedenle arkadaşımda alternatif tedavilere bakınıyor.

Amin canım ya sorma dünden Bu yana ağlıyorum İnan diş ağrısından değil yaşadıklarımdan
Canım cok stres etme kendine sen önce caresine bir baktir daha baslamadan kendini uzme diger is sikintilarini bir arkada birak rabbim merhametli bizi riziksiz birakacak degil ya bebege gelince pozitif dusunce cok onemli streslenginde beyin yumurtaliklarina negatifi gonderir kuser anlicagin sen elinden geleni yap bir eger rabbim bizlere nasip etmiyorsa var bildiği bak peygamber efendimizin(Sallahualeyivesellem) esi hz aise annemizinde cocugu yok hz hacer annemizinde çocuğu yok o mubareklere vermemis sonra düşünüyorum biz kimikki isyan etme durumuna dusuyok diyorum sonra bu dunyada bizlere evlat yoksa cennette verilecekmis rabbimini hediyesi bu bizler cok sansliyiz ama tabiki care ariyacagiz canim ben kbrista yumurta donosyona sicak bakmiyorum bu benim sahsi fikrim islama dinimize uygun degil ama insanlara o kolay geliyor bunu arastirdinmi canim ona göre dusun yaptir olurmu sabret nolur

Back