- 6 Nisan 2010
- 3.920
- 14.627
- 408
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.161
Çok teşekkür ederim.Tamamdır canım valla kimse kilo bildirmeyince tablo yapmanın anlamı yok diye düşündüm. Sana şimdiden iyi tatiller
Sen de kendine dikkat et o zaman 2 hafta sonra tam gaz seni burada bekliyoruzbende regl oldum kilo veremedim ama almadım da. 104 ile devam. bende bu haftadan sonra 2 hafta yokum. herkese iyi tatiller mutlu bayramlar. çok kaçırmayalım bayramda :)
Ins yagdan gider canim böyle dikkatli beslenirsen super bence...Bugün
Sabah:1 wasa 1 dilim hindi füme 1 yumurta
Öğlen: Bulgur pilavı yoğurt
Akşam: Izgara somon salata
Yarın diyetisyene gideceğim inşallah giden yağdan gitmiştir.
Canım belki sıkılaşmışsındır kas kazanmışsındır o zaman daha ince duruyor insan ama kilo almış gözüküyor, göbeğinin şişkin olması rahatsız olman doğal adet yüzünden.Kedikedi84 sen ekmek yemiyosun dimi ya bende ne güzel yemiyordum nerden baksan sabahlari muhakkak 8aydir yiyorum icime sinmiyor rejim sen nasil basardin bana tiyo ver onun yerine ne yersem doyarim ozellikle sabahlari cok ac oluyorum kendimi cavdar ununda yapiomis lavas yerken buluyorum gerci oda bitti şükür
Ya aslında bütçen varsa sen çok alp verdin bu 78-80 arasında 1 ay bi özel diyetisyene gitsen ama devlete gitme özel bi hastane ya da muaynehaneye git. Hem tüm sıkıntılarını anlat hem 1 ay bi dene tam yapmayı birebir. Yağ kas ölçülür senin rahatsızlıklarına göre ve damak tadına göre bi liste çıkarır bi dene bence bayramdan sonra. Paket alma iki hafta sonra gelebilirim de iki haftalık çıkarsın program, her hafta her hafta yoluyolar yoksa insanı, çok pahalı bi yer de olmasın genç dinamik bi kadın bul öyle yaşını almış heyecanı kaçmışlara da gitme.Bide sabah derken saat 11 gibi yiyorum cok gec yapiyorum bazen 12yi buluyor.
Biri bana tohatt atsada kendime gelsem yetti garii
88kg gordum basladim tup ten sonra böyle oldumdu ama 14yillik evliyim 11yildir 83-82 dim ama bunca yil sonra 74 ilk kez gördüm ama bende insülin direnci sonradan başladı i stresten inan seker hapini kullanmayim kg aliyorum ama yyorumki aliyorum bi duzenim yokki ogunleri saatinde yesem duzenlicem duzenlicem diye bu kadar zaman gectiBitmeyenUmidim en yüksek gördüğün kilo kaçtı? Kaçla başlamıştın?
Bu ara maddi sikinti yasiyorum 10'cu ayda anca duzelir..baktimki olmuyor giderim gitmem lazimda Sağol tavsiyeler için. .Ya aslında bütçen varsa sen çok alp verdin bu 78-80 arasında 1 ay bi özel diyetisyene gitsen ama devlete gitme özel bi hastane ya da muaynehaneye git. Hem tüm sıkıntılarını anlat hem 1 ay bi dene tam yapmayı birebir. Yağ kas ölçülür senin rahatsızlıklarına göre ve damak tadına göre bi liste çıkarır bi dene bence bayramdan sonra. Paket alma iki hafta sonra gelebilirim de iki haftalık çıkarsın program, her hafta her hafta yoluyolar yoksa insanı, çok pahalı bi yer de olmasın genç dinamik bi kadın bul öyle yaşını almış heyecanı kaçmışlara da gitme.
Ya o hap karbonhidrata yönlendirmişti beni midem bulanıyodu sebze yiyemiyordum. Ama kullanman lazım yapacak bi şey yok. Ya işte senin diğer hastalıkların olmasa göndereyim sana listemi yarın ama zevkler hayat tarzı uyar mı? Bi bak dene istersen.88kg gordum basladim tup ten sonra böyle oldumdu ama 14yillik evliyim 11yildir 83-82 dim ama bunca yil sonra 74 ilk kez gördüm ama bende insülin direnci sonradan başladı i stresten inan seker hapini kullanmayim kg aliyorum ama yyorumki aliyorum bi duzenim yokki ogunleri saatinde yesem duzenlicem duzenlicem diye bu kadar zaman gecti( ama benim saglik herseyden onemli vakit ayirmaliyim..iradeli bir insan böyle olmaz kendime cok kiziyorum
Aynenn iki ayy zaman aleyhimize işliyor hele benimki tmm soz kiz su bayrama kadar in 77 oluyum tek ha biraz daha gayrett...Ya o hap karbonhidrata yönlendirmişti beni midem bulanıyodu sebze yiyemiyordum. Ama kullanman lazım yapacak bi şey yok. Ya işte senin diğer hastalıkların olmasa göndereyim sana listemi yarın ama zevkler hayat tarzı uyar mı? Bi bak dene istersen.
Sen sabah erken kalkıyosun sonra 11 de saldırıyosundur haliyle. Herkes böyle yapar insan doğası. Kastırıcaz artık biraz daha bebek için. Şu önümüzdeki iki ay çok önemli iki ay ya.
Ben de seni özledim canımGIDI özledim seni. Bi ses ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?