Evliliğim için 35 kilo

Aynen ya azimliymiş baya
Azim ötesi bi şey lazım ya ben gerçekten 1 ay boyunca full diyet artı sporla ki günde iki saat falan max 6 kilo verebildim sonra 4 e düştü. Neyse yavaş vermek iyidir diye kaybettiğim iki yıl için kendimi avutayım

Selamlar hanımlar, akşam arkadaşlara gidicez ne yiyeceğimi bilmiyorum ama az ve zarardız olanları yiyeceğimi biliyorum
Sabah:3 tk lor peyniri 1 wasa 1 haşlanmış yumurta 1 dilim hindi füme
Öğlen: semizotu yemeği yoğurt

Dün dedim ya bi belgesel izledim diye onun ikincisi de varmış 1. de bi adam çok kilo vermişti 2. Si 3 yıl sonra çekilmiş ve adam eski haline dönmüştü o kadar kızdım ki nasıl dikkat etmezsin o kadar vermişken diye hem kızdım hem üzüldüm. Sonra düşündüm işte insanları dışarıdan yargılamak çok kolay bana yapıldığı zaman kızdığım şeyi kolaylıkla ben de yapıyorum.

Merhaba kIz lar dün akşam 1 dilim ızgara et 2 kaşık yoğurtlu patlıcan 1 kaşık yoğurtlu semizotu salatası ile harika geçti fakat sabah mükellef bi kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeği ile onun için öğlen 2 fincan yeşil çay ile geçiştirip akşam ise 1 yk chia yı yoğurtla karıştırıp yedim yanında da 10 fındık. Hatamı telafi etmeye çalıştım. Bakalım yarın sabah kaç çıkıcam

üzülme bence kilon eskisine göre gayet iyi. yürüyüşte yaparsan daha hızlı verirsin
Ben aslında zumba yüzme bi de jillian yapıyordum jillian a bayramdan sonra başlayacağım. Bu hafta yüzerim ev işlerinden vakit kalırsa

Aynıyım kilo almadığıma sevinsem mi veremediğime üzülsem mi bilemedim 81,6kg
İnsan vücudu çok enteresan. Daha hareketli olmama rağmen ailemin yanındayken 1 ay içerisinde sadece 1 kg verebilmiştim.
Son 10 günde ise 2,5 kg vermişim. Vallahi çözemedim bu işi. Diyetisyenim diyetimde yeni bir düzenleme yapmıştı. Haftanın 3 günü, öğlen ve akşam sadece sebze yemeği yedim. Haftanın diğer 4 gününde de öğlen et, akşam sebze yemeği yedim. Kahvaltılarımın miktarı azaldı. 1 yumurta veya 1 dilim peynir. ayrıca 3 zeytin ve 1 dilim ekmek.
Senin de yakın zamanda kilo vereceğine inanıyorum. Arada duraklama dönemleri olabiliyor. Sevgiler.

Bluedolphin den başka kilo bildirimi yapan yok, haftaya ben tatilde olacağım yine sonraki hafta yani 4 ünde yeniden toparlanalım liste yapıcam. Silkinip kendimize gelmemiz gerek.
Slm canim hoş geldin ben bahce işleri derken unuttum tartilmayi bide reglimin ikinci gunu gerci gecen hafta 80,50 kg sok oldum , bugün şöyle elimi kolumu kaldirmaya halim yoktu öyle yattim sanirsam şeker hapindan bir ay ara verdimdi tekrar basladim bu ara kendimi toparlamayinca yazmak istemedim once kendime inanmam gerek sonra size motivasyon oluyum ama elimden geleni yapiyorum bazi kötü aliskanliklarda bi kurtulmaya çalışıyorum mesala stresten bir ay sigara kullandim onu bıraktim şükür bir hafta olacak sonra kendime olan guvenim geliyor bide su ilaxin etkisindende kurtuluyum ve benim zamaninm az kaliyor kendime muhakkak gelmem lazim bide sağlıklı yumoslarim olsun diye kurlere bakiyom dört elle zayiflamaya calisacam..

Ah şu psikolojimiz var ya herşey resmen onun elinde bazen ya başlamışım kilosuna da vücuduna da sağlığına da mantığında önüme geleni silip süpürmek istiyorum. Bazen açlıktan ölsem önümde en sevdiğim yemekte olsa ne yiycem benim hedefim var diyorum.
O ilaçtandır canım geçecek haksizlik aynı zamanda regli olunca tuz biber geçen hafta da ondan fazla çıkmışsındır. Önümüzde zorlu bi hafta var bayram herkesin en güzel tatlıları döktürdüğü dönem.

Bluedolphin den başka kilo bildirimi yapan yok, haftaya ben tatilde olacağım yine sonraki hafta yani 4 ünde yeniden toparlanalım liste yapıcam. Silkinip kendimize gelmemiz gerek.
Merhabalar kedikedi84
Günaydın!
Bayram tatili sonrasında iki hafta izinli olacağım. Bu süre zarfında şehir dışında olacağım ve bulunduğum yerde tartılma imkanım olmayacak. 17 Eylül, Pazartesi günü döneceğim kısmetse. 4 Eylül'de yapacağınız listede beni 97,2 kg olarak yaz istersen. Dönünce, 20 Eylül'de diyetisyen randevum var, o gün kilomun son durumunu ileteyim.
Sevgiler.

Tamamdır canım valla kimse kilo bildirmeyince tablo yapmanın anlamı yok diye düşündüm. Sana şimdiden iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…