• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

sen ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu?
Valla adam gibi kilo vermem 2016 eylülde 95 ile canım diyetisyenimi bulmamla başladı ondan önce 1 senem 93 e düşüp düşüp geri almamla geçti. Eylülden bu yana da 3 verdim 1 aldım bazen 5 verdim 2 aldım şu geri almalarım olmasaydı çoktan bitmişti.

Evlenmeden önce 80 kiloydum o zamanlar iyiydim aslında çokta kötü durmuyordu. 2 senede 31 kilo aldım ve 111 kiloya çıktım. bi ara dikkat etmeye başladım 93 kiloya kadar düştüm. ramazanda 10 kilo aldım ama 111 kiloya göre 7 kilo kardayım :) şimdi yine başladım hedefim şimdilik 90. Daha sonrasında hedefimi de düşüreceğim. Birbirimize destek olalım. Daha kötü hastalıklar var tabi biliyorum ama insülin direnci de gerçekten kötü bir şey.
Hoşgeldin T tgc1234 :KK25:
Ben de 110 kg ile diyete başladım ve insülin direncim vardı, şimdi sınırda, yani kilo verdikçe değerler normale dönecekmiş.
Diyetisyen kontrolünde Mayıs'tan bu yana 11 kg verdim. Şu an kilom 99 kg .
Eskiden 67 kg idim. Sonra 74, 87, 94 derken en son 110 kg gördüm.
Hipotiroid, haşimato, kansızlık mevcut. İnsülin direncinden sonra kilo aldım. Şu an tiroid ilacı kullanıyorum ve ömür boyu kullanmam gerekecekmiş.
Sizinle benzer yanlarımız var.
Birbirimize kilo verme sürecimizde destek oluruz inşallah.
Gününüz güzel geçsin.

Hoşgeldin T tgc1234 :KK25:
Ben de 110 kg ile diyete başladım ve insülin direncim vardı, şimdi sınırda, yani kilo verdikçe değerler normale dönecekmiş.
Diyetisyen kontrolünde Mayıs'tan bu yana 11 kg verdim. Şu an kilom 99 kg .
Eskiden 67 kg idim. Sonra 74, 87, 94 derken en son 110 kg gördüm.
Hipotiroid, haşimato, kansızlık mevcut. İnsülin direncinden sonra kilo aldım. Şu an tiroid ilacı kullanıyorum ve ömür boyu kullanmam gerekecekmiş.
Sizinle benzer yanlarımız var.
Birbirimize kilo verme sürecimizde destek oluruz inşallah.
Gününüz güzel geçsin.
İnşallah canım kısa sürede sağlıklı bir şekilde veririz kilolarımızı. evli misin sen? ben kilo vermeyi arık kendim için değil bir bebeğim olması için istiyorum :( doktor kilo ver dedi çocuk için.

Babamın bugün tahlil sonuçları çıkacak canım boyun damarından anjiyo olucak sonrada kalbini tekrar açıp bakacaklar 10 saatlik bir operasyonumuz var önümüzdeki hafta ben idare ediyorum işte iş güç
Allahım babana da size de güç kuvvet versin benim babam da kalp hastası baypas oldu sonra aritmi oluştu kalbinde 1 ay yoğun bakımda olmak üzere 3 ay hastanede yattı bi ara hergün elektro şok yiyodu canlı canlı sonra kalp pili takıldı şimdi allaha çok şükür iyi. Şu cuma saatinin yüzü suyu hürmetine Allah başta senin baban olmak üzere tüm hastalara şifa versin.

Allahım babana da size de güç kuvvet versin benim babam da kalp hastası baypas oldu sonra aritmi oluştu kalbinde 1 ay yoğun bakımda olmak üzere 3 ay hastanede yattı bi ara hergün elektro şok yiyodu canlı canlı sonra kalp pili takıldı şimdi allaha çok şükür iyi. Şu cuma saatinin yüzü suyu hürmetine Allah başta senin baban olmak üzere tüm hastalara şifa versin.
Benim babam baypass oldu işte dikkat etmedi onun üstüne 2 kere anjiyo oldu en son beyin kanaması geçirdi canım beyine giden damarları tıkalı yaşıda var 78 yaşında amin canım senin babanada çok geçmiş olsun umarım tekrar aynı sorunları yaşamaz

Ben de evlenip, çocuk sahibi olmayı çok istiyorum T tgc1234
Ama herşeyden önce sağlığımız için kilo vermemiz şart.
Kalp hastalıkları, şeker hastalığı, v.s. olabilir ileride.:110:
İnşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolarımıza kavuşuruz ve dileklerimiz gerçekleşir. :anneadayı::KK200:
Kaç yaşındasın? evlenirsin daha acele etme :)

Netflix de fat sick and nearly dead diye bi belgesel izledim dün 60 gün sırf meyve sebze suyuyla kilo veren bi adamın hikayesi. Ben bu kadar katı diyete karşıyım ama güzel mesajlar bilgiler var tavsiye ederim.

Bugün sabah 1 bardak süt ile 2 yk chia tohumu 10 fındık 1 ceviz
Öğlen semizotu yoğurt
Akşam mantarlı tavuk sote
Menüm bu şekilde umudum pazartesi günü 80,9 kg yu görmek

Back