• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Hoşgeldin aramıza :KK19:
Tartı günlerimiz pazartesi,emziriyorsun lütfen dikkat et olur mu?
Ben başta yaptığım bir hata yüzünden bebeğim sadece 3 ay emdi :KK61:
Bol sütlü günler diliyorum sana :anne:
Tesekkur ederim yok daha once emzirirken diyetisyene gitmistim cogunlukta onu uygulucam ama arada bazi degisiklikler ekledim yapicaz bi seyler

Selam hanimlar bende araniza katilmak istiyorum emzirwn anneyim kirkimiz bugun cikti saglikli beslenetek sutumu azaltmicak sekilde besleniyorum ve 1 sat yuruyus yapicam kilolar yavas gidicek 1 ayda en fazla 2 kg vermek taryi gunu ne zaman acaba
Güle güle büyüt bebeğini. Hoşgeldin aramıza kaç yaşındasın, boyun kaç, kaç kilosun şu an kaça düşmek istiyorsun? Emzirirken kolayca verirsin kilolarını kalori yakıyor diyorlar.

Hoşgeldin aramıza :KK19:
Tartı günlerimiz pazartesi,emziriyorsun lütfen dikkat et olur mu?
Ben başta yaptığım bir hata yüzünden bebeğim sadece 3 ay emdi :KK61:
Bol sütlü günler diliyorum sana :anne:
Bende kilo vermek istiyorum ve emziriyorum ama sütüm kesilsin istemiyorum bir hata yüzünden demissiniz acaba neden 3 ay sakıncası yoksa öğrenebilirmiyi m sütünüz mu kesildi

Güle güle büyüt bebeğini. Hoşgeldin aramıza kaç yaşındasın, boyun kaç, kaç kilosun şu an kaça düşmek istiyorsun? Emzirirken kolayca verirsin kilolarını kalori yakıyor diyorlar.
Hos bulduk tesk ederim 30 yasindayim 160 boyum su an 84.3 tum dun taryildigimda hedefim bekarlik kilom olan 55 e dusmek

Hos bulduk tesk ederim 30 yasindayim 160 boyum su an 84.3 tum dun taryildigimda hedefim bekarlik kilom olan 55 e dusmek
Ya peki kaçla hamile kaldın ben de önümüzdeki aylarda daha doğrusu 75 e düşünce çocuk çalışmalarına başlamayı düşünüyorum hadi zaten 2-3 ay tutmasa ben 70-68 kiloda olurum diye hedefledim, Allah kısmet ederse tabii. Boyum 1,70. Herkesin bünyesi farklı tabii de merak ettim.

Ya peki kaçla hamile kaldın ben de önümüzdeki aylarda daha doğrusu 75 e düşünce çocuk çalışmalarına başlamayı düşünüyorum hadi zaten 2-3 ay tutmasa ben 70-68 kiloda olurum diye hedefledim, Allah kısmet ederse tabii. Boyum 1,70. Herkesin bünyesi farklı tabii de merak ettim.
Valla canim bu benim 2. Bebgim ilkinde 68 ile hamile kaldim 88 ile doguma girdim ama dogumdan 1 hafta sonra 14 kilo gitmisti 2.gebeligimde 72 ile hamile kaldim erken dogum yapmama ragmen 92 ile dogum yaptim ama bi sefer sadece 5 kilo gitmisti. 2. Gebelkte erken dogum yapmasaydim daha fazla alirdim dikkat etmeme rahmen aldim kilo dikkat eymeseydim nolurdu bilmiyorum sonucya bunyeden bunyeye farklilik gosterir

Inss sagliklik sihhhatli bi sekilde hamile kalip bebegini kucagina almayi nasip etsin rabbim her kadina annelik duygusunu tattirsin

Bende kilo vermek istiyorum ve emziriyorum ama sütüm kesilsin istemiyorum bir hata yüzünden demissiniz acaba neden 3 ay sakıncası yoksa öğrenebilirmiyi m sütünüz mu kesildi
Sezeryan ile Doğum yaptım canım.
Doğumdan sonra su bile miğdemi bulandırıyordu.
Hiç ama hiçbirşey yiyemiyordum.
Sütüm çoktu başlarda.
Sonra kilolu halim psikolojimi bozdu.
Aynaya bakıp ağlıyordum.
Hayatımın hiçbir evresinde kilo nedir bilmedim.
48-52 kilo arasında iken hamilelikte 82 oldum.

Psikolojim alt üst. Kabinlerde çığlık atarak ağlıyordum o derece :olamaz:

Başladım diyete sebze yedim haftada 1 balık yani resmen diyet yaptım. Sonrası işte süt gitti
Oğlum memeyi bıraktı. Üstelik ara sıra veriyorum istiyor alıyor ama süt yok çok üzgünüm,
Oğlumu sütten mahrum bıraktım. :sinirli:

Sezeryan ile Doğum yaptım canım.
Doğumdan sonra su bile miğdemi bulandırıyordu.
Hiç ama hiçbirşey yiyemiyordum.
Sütüm çoktu başlarda.
Sonra kilolu halim psikolojimi bozdu.
Aynaya bakıp ağlıyordum.
Hayatımın hiçbir evresinde kilo nedir bilmedim.
48-52 kilo arasında iken hamilelikte 82 oldum.

Psikolojim alt üst. Kabinlerde çığlık atarak ağlıyordum o derece :olamaz:

Başladım diyete sebze yedim haftada 1 balık yani resmen diyet yaptım. Sonrası işte süt gitti
Oğlum memeyi bıraktı. Üstelik ara sıra veriyorum istiyor alıyor ama süt yok çok üzgünüm,
Oğlumu sütten mahrum bıraktım. :sinirli:
Üzüldü m gerçekten ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim 2. Bebeğim şuan 2 aylık. oğlanda hiç dikkat etmedim 3 yaşına kadar öyle kilolarla yaşadım sonra aklım başı ma geldi tam zayifliyordum 2. Oldu ama bunda öyle koyvermeyi düşünmüyorum inşallah yavaş yavaş spor eşliğinde vermek istiyorum

Kızlar bu sabah 81,6 kg çıktım inşallah geri gelmez ya:dua: şu 79 u bi görsem zaten 72,5 kg beden kitle indeksine göre normal sınırına giricem. Bir damacana 19 lt,neredeyse 1 damacana kilo verdim aynen aşağıdaki gibi
image.png

Dün sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen mecimek çorbası
Ara 5 badem
Akşam et sote
Yedim

Bugün
Sabah 1 wasa 1 tk sek taze peynir 1 yk lor yarım domates 1 salatalık
Öğlen kabak yemeği yoğurt
Akşam ızgara somon salata yiyeceğim

Merhaba Arkadaşlar, :KK25:
Dün ve evvelki akşam yemek sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım.
Yürüyüş bitiminde insan kendini ne kadar zinde hissediyor. :super:
Bugün yediklerim ise şöyle:

Kahvaltım:
* 1 kibrit kutusu peynir
* 3 siyah zeytin
* 4 grissini

Öğle Yemeğim:
* 1 kase kuskus çorbası
* 2 adet tabuk baget
* 3 y.k. iç pilav
* salata

Öğleden sonra ara öğün olarak 1 adet yağsız tost veya 2 dilim tam buğday ekmekli peynirli sandviç yiyeceğim.
Öğleden evvelki ara öğünümde 2 adet kuru kayısı ve 2 ceviz yemem gerekiyordu; ama dışarıda işlerim olduğundan ara öğünümü yiyemedim.

Akşam yemeğinde ise 6 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye yemeği ve yanında söğüş domates, biber yiyeceğim.

Herkese sevgiler.:KK200: :KK5:

Evlenmeden önce 80 kiloydum o zamanlar iyiydim aslında çokta kötü durmuyordu. 2 senede 31 kilo aldım ve 111 kiloya çıktım. bi ara dikkat etmeye başladım 93 kiloya kadar düştüm. ramazanda 10 kilo aldım ama 111 kiloya göre 7 kilo kardayım :) şimdi yine başladım hedefim şimdilik 90. Daha sonrasında hedefimi de düşüreceğim. Birbirimize destek olalım. Daha kötü hastalıklar var tabi biliyorum ama insülin direnci de gerçekten kötü bir şey.

Evlenmeden önce 80 kiloydum o zamanlar iyiydim aslında çokta kötü durmuyordu. 2 senede 31 kilo aldım ve 111 kiloya çıktım. bi ara dikkat etmeye başladım 93 kiloya kadar düştüm. ramazanda 10 kilo aldım ama 111 kiloya göre 7 kilo kardayım :) şimdi yine başladım hedefim şimdilik 90. Daha sonrasında hedefimi de düşüreceğim. Birbirimize destek olalım. Daha kötü hastalıklar var tabi biliyorum ama insülin direnci de gerçekten kötü bir şey.
Hoşgeldin canım aramıza:)boyun kaç ? 5 kilo 5 kilo hedef koymak insanı daha motive ediyor.

Kizlar ben su an annemdeyim int pakeyimde bitti pazartesi evime gidicem gunluk menu paylasimimi eve g2cince paylasicam elomden geldigince yedikelrime dikkat edicem

Back