- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.041
Nasil yani 11gubnde 4 kg diyetisyenlemi verdinBugun 74 u gordum cok sukur11 gunde 4 kilo 3 u yagdan nasil mutluyum anlatamaammmm
Yok canim diyetisyene gitmiyorum kendim yapmaya calisiyorum diyetimiNasil yani 11gubnde 4 kg diyetisyenlemi verdin
Nasıl sevindim anlatamam eşyami bunlar al ver olmazdı zaten psikolojileri var herşeyden önemli melek bunlar melek çocuklar adı üstünde hep anne kal canım benim doğacak evladın ve simdikilerle beraber hep mutlu olun Allah ayirmasinEvet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
@ParteMoralll burdan al haberimi canimm
Aminn canım aminn ♡♥♡Nasıl sevindim anlatamam eşyami bunlar al ver olmazdı zaten psikolojileri var herşeyden önemli melek bunlar melek çocuklar adı üstünde hep anne kal canım benim doğacak evladın ve simdikilerle beraber hep mutlu olun Allah ayirmasin
Hayrılsı neyse o olacaktı, olmuş...Evet kizlar gorustuk geldik guzel haberlerle 2-3 yil yanimdalar belki hep kalirlar kızlar iki gundur neler dusundum neler yasadim sonra simdilik sosyal hizmetler vermiyor babalarida ılımlı yaklasmis bu konuya ustumden buyuk yuk kalkti cok cok sagolun desteginiz icin hepiniz yuregi kocaman sevgiyle dolusun cok seviyorum sizlerii...
@ParteMoralll burdan al haberimi canimm
Evet canimYa herkes çok durgun kimsenin sesi çıkmıyor.
Umarım herkes güzel güzel kilo veriyordur
Sana çok çok kolay gelsin canım.Evet canimkedikedi84 tatilden dönsün burada ses olacak :) bende tarlaya gidiyorum çalışıyorum dun sabah 5 gittik öğle 11:30 da geldik hasattim uzerine bide misafirlerim geldi aksam 10 da gittiler fena hasatim simdi uyandim ve cok yorgunu her yanim iyi ağrıyor bugunde yogunum düğüne gidecegiz teyzem babanneme amcama ugricagiz bahceden ne ciktiysa dagitacagiz bugun böyle yogun yarin da bahceye gidecegiz yine öğle geliriz ben simdiden yoruldum ama şikayet yok kg gitsinde dun sabah kahvaltisi bile yapmadimdi dun misafirlere pizza yaptim mecbur bi dilim yedim cunku actim firsat olmadi sonra misafirleri avm ne gezdirdim 1,5 saat ins pizza yi yakmisimdir ..
Hadi bakalım inşallah..selam herkese. ben nerdeyse 2 aydır diyeti bıraktım. kaç kere başlıcam dedim ama yalan oldu. erkek arkadaşım iş için yurtdışındayken çok güzel bir ritm tutturmuştum ama o dönünce bozuldu. sürekli önümde yenilip içilince dayanamıyorum ben de yiyip içki içiyorum. 60.4 ile bırakmıştım rejimi, şu an 63.4üm. yeniden 60a düşmek istiyorum. bu hafta dikkat etmeye çalışıcam, bakalım kendimi tutabilecek miyim.
YAAaa ne kadar güzel kilo veriyormuşsun öyle maşallah nazar değmesin...Canlar nasılsınız nerdesinizkedikedi84
Sağol canımYAAaa ne kadar güzel kilo veriyormuşsun öyle maşallah nazar değmesin...
Burdayım depresyon dayim...az önce tlc de ağır yaşamlar belgesel vardi onu izleyince yeniden motive oldum.GIDI sen neredesin gene kayboldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?