- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.061
Bende öyleyim ne olucak bu halimizBurdayım depresyon dayim...az önce tlc de ağır yaşamlar belgesel vardi onu izleyince yeniden motive oldum.
Bu sefer oruc tutarak devam edicem ramazan da midem küçülüyor kaza oruclarim var onlari bitiricem
300 gun kadarcık
102.5 kiloyum ve hareket edicem bu sefer bol bol
Bende izledim dün gece o programı kızım bile dedi anne abur cuburu kesicem yemenin sonu yok kilonunda doğru bir karar almışsın kilo vermenin için hiç bir sebep yokBurdayım depresyon dayim...az önce tlc de ağır yaşamlar belgesel vardi onu izleyince yeniden motive oldum.
Bu sefer oruc tutarak devam edicem ramazan da midem küçülüyor kaza oruclarim var onlari bitiricem
300 gun kadarcık
102.5 kiloyum ve hareket edicem bu sefer bol bol
Canim ne var halinde ne güzel 100kusurden dusmusun 73 eee Kolaymi vucut bu kg kabul etmeye çalışıyor bak bize bir azim edip senin gibi kg mu verdik maşallah sana sadece dinlen gücünü toparlasin yine yaparsin maşallah sende o azim var♡♥♡Bende öyleyim ne olucak bu halimiz
Anlamadim neyi izlediniz bende izleyim motivasyon olsun banaBende izledim dün gece o programı kızım bile dedi anne abur cuburu kesicem yemenin sonu yok kilonunda doğru bir karar almışsın kilo vermenin için hiç bir sebep yok
TLC diye bir kanal varya orada çıkıyor ağır yaşamlar çok obez insanların hayatı konusuAnlamadim neyi izlediniz bende izleyim motivasyon olsun bana
Tmm canim yarin ogle bi bakiyim ins sabah bahceye gidecegizTLC diye bir kanal varya orada çıkıyor ağır yaşamlar çok obez insanların hayatı konusu
Her an çıkmıyor denk gelicen sali geceleri kesin var ama 22.50 de başlıyorTmm canim yarin ogle bi bakiyim ins sabah bahceye gidecegiz
Sağol canım benim amin inşallah
Bende iki üç defa baktim kimse yok motive edecek keptinimiz tatilden donmedi gobegim bitisik ya sizlerle beraber zayiflicagim pufff cok sıkıldım kendimdenKimsecikler yok huhuuu sesimi duyan varmı?
Sen takımda değilmisinBende iki üç defa baktim kimse yok motive edecek keptinimiz tatilden donmedi gobegim bitisik ya sizlerle beraber zayiflicagim pufff cok sıkıldım kendimden(
Yok canim 3, 5 kg aldim verirsem girecegim hic gayret gösterip veremedim halbuki okadar da hareketliyim az yediğimi zannediyordum kg veremediggime gore cok yiyorum bi hafta az yiyorsam ikinci hafta normal aylardır ayni kg offSen takımda değilmisin
Hay Allah bende takıma 4-5 ay ara verdim ama -1 kg la başladım sıkıntı olmadı Karatay yapsana sende iki öğün beslen sabah 10 akşam 17 son yemek iki sade kahve iki yeşil çay biraz hareket ki sende zaten çok var abur cubur yok kaçamak yok bol sebze et doyana kadar ekmekte yokYok canim 3, 5 kg aldim verirsem girecegim hic gayret gösterip veremedim halbuki okadar da hareketliyim az yediğimi zannediyordum kg veremediggime gore cok yiyorum bi hafta az yiyorsam ikinci hafta normal aylardır ayni kg off
Zaten benim beslenmemde karatay gibi 5 saatte bir yiyordum tek sorun ekmege baslamam olduHay Allah bende takıma 4-5 ay ara verdim ama -1 kg la başladım sıkıntı olmadı Karatay yapsana sende iki öğün beslen sabah 10 akşam 17 son yemek iki sade kahve iki yeşil çay biraz hareket ki sende zaten çok var abur cubur yok kaçamak yok bol sebze et doyana kadar ekmekte yok
Sağol canım devamlı uyuyor canım bu hafta tekrar ameliyatı var 3. Kez anjiyo olucak ve kalbine bakacaklar bugün babamla aynı rahatsızlığı yaşayan Yeşilçam oyuncusu kuzey vardığın vefat etmişSelam kızlarr ben döndüm 83,7 ile bugünden itibaren tam gaz devam 79 lara bu kadar yaklaşmışken hemen toplamalıyım.
BitmeyenUmidim geçmiş yazışmaları okurken ağlattın beni... Allah seni evlatlarından ayırmasın İnşalla bu sene minik meleğin olur 3 çocukla mutlu mesut bi hayatın olur.
Özledim hepinizi. Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz bu arada.
@Miyav_su baban mı rahatsız? Geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu.
@degisiklikiyidir süpersin kilo verdin korumadasın salmıyorsun idolümsün.
@mlyt nerelerdesin?
@burhan iftarını yaptıktan sonra bol su içip yeşil çay içmeyi unutma. Bizi de habersiz bırakma.
@ISILDURU ben geldim sen gidiyosun şimdi iyi gezmeler sana..
@bluedolphin nasıl gidiyor?
İnşallah bir an önce toparlar hiç olmamışa döner, başkalarıyla kıyaslama sakın her insanın bünyesi farklı.Sağol canım devamlı uyuyor canım bu hafta tekrar ameliyatı var 3. Kez anjiyo olucak ve kalbine bakacaklar bugün babamla aynı rahatsızlığı yaşayan Yeşilçam oyuncusu kuzey vardığın vefat etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?