Evliliğim için 35 kilo

Bende öyleyim ne olucak bu halimiz

Bende izledim dün gece o programı kızım bile dedi anne abur cuburu kesicem yemenin sonu yok kilonunda doğru bir karar almışsın kilo vermenin için hiç bir sebep yok

Bende öyleyim ne olucak bu halimiz
Canim ne var halinde ne güzel 100kusurden dusmusun 73 eee Kolaymi vucut bu kg kabul etmeye çalışıyor bak bize bir azim edip senin gibi kg mu verdik maşallah sana sadece dinlen gücünü toparlasin yine yaparsin maşallah sende o azim var♡♥♡

Bugün diyetisyenime gittim. Tartıda 99,7 kg çıktım.
12 Temmuz'da tartıldığımda 101 kg çıkmıştım.
Bir ayda sadece 1,3 kg gitmiş maalesef.
Tatilde diyet yapmak gerçekten zormuş.
Allahtan yüzüyordum da, böylelikle kilo almamışım.
Gün içerisindeki hareketimi arttırmam lazım.
Diyetisyenim yeni bir liste hazırladı.
Sabah kahvaltısı: 1 kibrit kutusu peynir veya 1 yumurta, 3 zeytin, 1 dilim esmer ekmek ve domates/biber/salatalık
3 gün boyunca öğlen ve akşam sebze yemeği yiyeceğim. Haftanın diğer 4 günü de öğlen sebze, akşam et yemeği.
Bir süre bu şekilde devam edeceğim bakalım.
Herkese selam ve sevgiler.

Yok canim 3, 5 kg aldim verirsem girecegim hic gayret gösterip veremedim halbuki okadar da hareketliyim az yediğimi zannediyordum kg veremediggime gore cok yiyorum bi hafta az yiyorsam ikinci hafta normal aylardır ayni kg off
Hay Allah bende takıma 4-5 ay ara verdim ama -1 kg la başladım sıkıntı olmadı Karatay yapsana sende iki öğün beslen sabah 10 akşam 17 son yemek iki sade kahve iki yeşil çay biraz hareket ki sende zaten çok var abur cubur yok kaçamak yok bol sebze et doyana kadar ekmekte yok

Zaten benim beslenmemde karatay gibi 5 saatte bir yiyordum tek sorun ekmege baslamam oldu ( sadece sabahlari yiyordum uc dilim kadar onu bi biraksam kg gidecegine inaniyorum et turude cok beslenmiyorum ya seker hapi kullanirken diksindim gerci hapim biteli bi hafta oldu bide yesil cay gibi metobolizma calistirici birseyler tuketmiyorumda yogurt falanda diyet yaparken bunlari cok tukettiydim kg gidiyorduda tmm yaptigim hatalari gordum dikkat edecegim..

Selam kızlarr ben döndüm 83,7 ile bugünden itibaren tam gaz devam 79 lara bu kadar yaklaşmışken hemen toplamalıyım.
BitmeyenUmidim geçmiş yazışmaları okurken ağlattın beni... Allah seni evlatlarından ayırmasın İnşalla bu sene minik meleğin olur 3 çocukla mutlu mesut bi hayatın olur.
Özledim hepinizi. Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz bu arada.
@Miyav_su baban mı rahatsız? Geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu.
@degisiklikiyidir süpersin kilo verdin korumadasın salmıyorsun idolümsün.
@mlyt nerelerdesin?
@burhan iftarını yaptıktan sonra bol su içip yeşil çay içmeyi unutma. Bizi de habersiz bırakma.
@ISILDURU ben geldim sen gidiyosun şimdi iyi gezmeler sana..
@bluedolphin nasıl gidiyor?

Sağol canım devamlı uyuyor canım bu hafta tekrar ameliyatı var 3. Kez anjiyo olucak ve kalbine bakacaklar bugün babamla aynı rahatsızlığı yaşayan Yeşilçam oyuncusu kuzey vardığın vefat etmiş

Sağol canım devamlı uyuyor canım bu hafta tekrar ameliyatı var 3. Kez anjiyo olucak ve kalbine bakacaklar bugün babamla aynı rahatsızlığı yaşayan Yeşilçam oyuncusu kuzey vardığın vefat etmiş
İnşallah bir an önce toparlar hiç olmamışa döner, başkalarıyla kıyaslama sakın her insanın bünyesi farklı.
Allah bizlere sevdiklerimize sağlık sıhhat versin en önemlisi o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…