Evliliğim için 35 kilo

Kilo veren arkadaşlar hepinize maşallah hepinizi tebrik ediyorum nice eksik kilolara inşallah

Hoşgeldin o zaman aramıza. Benim de hedefim Eylül sonuna kadar 75 kilo olup çocuk çalışmalarına başlamak, e çocukta artık he diyince olmayacağını bildiğim için o Sırada kilo vermeye devam etmek. Kaç yaşındasın canım?
Bu sefer sonuna kadar gidicez gitmeliyiz mecburuz. Sağlığımız için kendi mutluluğumuz için bunu yapacağız.

UOTE="blackswannina94, post: 47143081, member: 735511"]canım ben de 87.400 ile başladım,şimdi 78.400'üm ve bugün 35 gün oldu daha.azim et başarırsın ben 70 küsürleri görebilir miyim acaba diyordum hep bak 1 ayda gördüm.oluyor yani sıkma canını hemen başla.[/QUOTE]
İnşallah canim ya başladım bile bugun sahurdan itibaren gerçekten teprik ediyorum seni iyi vermisin inşallah devami gelir burda birbirimize destek olarak bu kilolar gidecek inşallah.

Hosgeldin canım inşallah hep beraber bu kilolardan kurtulcaz ramazan dolayisiyla çok aktif değiliz bayramdan sonra daha düzenli paylaşım da bulunuruz inşallah
Hosbulduk canım inşallah bu kilolarda kurtulacagiz icimde bi korku var yine basaramazsam kilo veremezsem sizlere karşı mahçup olmak sözümü tutamamaktan korkuyorum kac aydir diyetteyim guya bir kac kilo verebildim aldim geri ama artik bu sefer basarmak istiyorum bir yandan içimdeki bir ses bu sefer olacak diyor ver sabirsikla o günü bekliyecegim...sizlerin sayesinde olacak inşallah

Hosbulduk canim 32 bitiyor 33 girecegim 10 ayda.bende kilo verirsem eylül yada ekimde 4 tup bebegimi yaptiracagim inşallah kendiliginden olur zayiflayinca.nasil soylenir bilmiyorum ama bir kiz bir oglan çocuğum var yani gonullu anneyim onlar sayesinde anneligi babaligi taddik onlar sayesinde ayaktayim meleklerim benim onlar.dun davete gittik yeni doğmuş uc aylik bebek o kadar tatliydiki cok uzuldum ama belli etmedim benimde olsun bende dogurayim koklayayim emzireyim istedim dunden beri okadar hassazlastim bir an once kilo verip bir bebegim olsun bu cocuklarim buyuteyim istiyorum rabbim hayirlisini versin inşallah hakkimizda.sen kac yillik evlisinn.

Kizlar migdemde bi yanma oldu dun gece sahurda aci biberli yumurta yemistim ondandir degilmi oftardan sonra hangi besi,le bu yanmayi yok edebilirim?

Kizlar migdemde bi yanma oldu dun gece sahurda aci biberli yumurta yemistim ondandir degilmi oftardan sonra hangi besi,le bu yanmayi yok edebilirim?
Benim midem yandiginda ve eksidiginde refluyede iyi geliyor üç tane zeytin cekirdegi yutmak veya bir tane cig patatesi rendeleyip suyunu sıkıp bir bardak ilik suya katip icebilirsin bunlar rahatlatiyor.normal yanmasına papatya cayi su gibi sivi gidalarda rahatlatir.gerci orucken iftara kadar geçer bu yanma ceyranda kalma usutmedende olur cok uzun oldu kusura bakma..

Estagfullah ne uzunu sağolasın ALLAH razi olsun beni bilgilendirdin canim benim gecmesse bende uygularim bunlardan birini cok tesekkur ederim

Canim hosgeldin aramiza benim bi tane oglum var sukur..34 yasimda 95 kilodan 73e dustugumde o ay hemen hamile kaldim tedavisiz simdi de ogluma bi kardes istiyorum birazcikta onun icin niyetlendim inan bana gercekten istersen zayiflayabilirsin bebisin icin

UOTE="burhan, post: 47145721, member: 327999"]Canim hosgeldin aramiza benim bi tane oglum var sukur..34 yasimda 95 kilodan 73e dustugumde o ay hemen hamile kaldim tedavisiz simdi de ogluma bi kardes istiyorum birazcikta onun icin niyetlendim inan bana gercekten istersen zayiflayabilirsin bebisin icin[/QUOTE]
Hosbulduk canim inşallah veriyim yeter dr artık kilodan olmadi bebegin dedi ama bende cok istiyorum her yönden zayiflik iyidir yaa bekarken bile azimliydim ama cok zor kilo veriyordum sonuçta. Evlendim sanki hayat sartlar beni yordu hic hedefim yokk gibii ama artik canim yaniyor 33 giriyorum yas geçiyor bebek bebek rabbim bizede nasip et hayirlisiyla artik açık açık dua ediyorum istiyorum. İnşallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz.

Kızlar ya ramazan bıtsın dıye beklıorum ama motıvasyonumda dusuyor sureklı davete gıtmek davet cagrmak kotu etkıledı benı cok yakın bir arkadasım hamıle aramızda konuşup eylul ekım gbı calısmalara baslayalm dıyorduk o kaza ıle hamıle şuan :) banada cok ısrar edıyor benı onun hamıle kalması ınanlmaz etkıledı cok heyecanlandırdı eşimde artık sıra bızde dıyor ben kendıme cok ınanamıyorumda 2 yıldır kılo yuzunden erteliyorum ilk yıl kendımde ıstemedım bıraz evlılıge alısmak tadını cıkarrmak ıcın sımdı okadar kızıyorum kı kendıme sımdıye kadr bebegm doğmustu bıle ama bebekle nasıl dıyet nasıl spor yapabilirim diye erteledım sabah aksam yuruyus ve az yemekle bu ısı halledecem inşallah.zaten smdı ıstesem bıle bu kılolarla Olmayadabılır.Allah yardımcımz olsun.

Kararlı olup azimli olmalı. Bende de kilo sorunu var. Vermek için sevdiğim cok seyi yemiyorum. Yada az yiyorum.

Valla iftar davetleri beni de kötü etkiledi bi de Haftaya tatile gidiyorum Allahtan herşey dahil değil. Zaten kilo versem de vermesem de Eylül sonu Çalışmalara başlıycaz çocuk için kilolu hamile kalmak zor kalsam da çok sıkıntı yaşarım çünkü belimde problem var.
Resim yüklersen çok iyi oluyo acıktıkça açıp ona bakıyorum yemek yiyesim gelmiyor. Benimki 66. Sayfada ezberledim, çünkü resmi ipadden sildim biri görür diye. Aşağıda dosya yükle butonundan yüklüyorsun resmi. Her 5 kiloda bir koyucam ben, hem şu anki halini, hem de Değişimi dış göz olarak görüyorsun.

Bizde hazıranın basında 1 5 gitmiştik kılo aldım tatıldede.hersey dahıl olmaması cok guzel olmus ıyı yapmssnz folık asıt baslamk gerekıyor hamıle kalmadan 2 3 ay once hamıle kaldıktan sonra cok etkısı yok dıye bılıyorum ama bıde kadın doguma gıdıp rutin baktrmak lazım hersey yolunda mı dıye.bızde eylul ekım gıbı daha fazla beklemıcem 80 olsam ıyı hamılelkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…