İnşallah canim ins bi bebisim olsun en başta eltim ortadan ikiye ayrılır kendisini iki çocuğu var allah bagislasin gayinbabamgil hep pof pofladilar poflasinda bize geldimi bir gun bile zor kalirlar öz torun yok iki yetim var bari onlar icin kalin ne diyim rabbime havale ettim tedaviler gordum olmadi negatif insan bana tel acar destek olur uzulmeyin yavrum vakti zamani var yada nasip değilmiş hic bi faydalarini gormedim birinde yine tup bebek tedavi gordum sonuc negatifti ramazan bayraminda gittim yuzume hic bakmadi tavir yapti gayinbaba inanamadim aklim almiyor sen abdestli namazli bi insansin rabbimin verip vermedigini nasil istrak edemiyorsunuz tabi eltiden herseyi istiyor yani su ekmek vs oda seviniyor bu duruma eyy rabbim ben bisey demiyorum sen bilin rabbim adaletli özü sözü doğru insanlarla karsilastirsin başka bisey demiyorum onun icin esten destek olacak ailesine sevdirecek nazlicak oo hic bi gayret yok allah için cocuk için hic bişey demedi ama kalbim buruk bunada canları sagolsun.onun icin silkenip kendime gelmem lazim kimseden fayda yok yarinn daha iyi anliyorsun herkesin yuzunu goruyorsun...