- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
Inşallah canım bu sefer çok azimliyim.canım topiğine rastgeldim okudum umarım istediğin hedefe ulaşırsın takip edicem seni :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım bu sefer çok azimliyim.canım topiğine rastgeldim okudum umarım istediğin hedefe ulaşırsın takip edicem seni :)
hikayeni okuyunca senin adına ben de azimlendim zayıflayınca istediğimiz kıyafetleri giyince insanların bakışını hayal etmek bile çok zevkli :)Inşallah canım bu sefer çok azimliyim.
Bence de canim beni ilk gun cesaretlendirmenden belliydi.ayrica hedef kilonu da yuksek yazmissin 60 sana daha cok yakisir.basaran cok insan var biz de basaricagiz sonuna kadar gidicez .Inşallah canım bu sefer çok azimliyim.
evet canım bursada güzel serin bir hava var bende bursadayım Güzelyalı da oturuyorum sen nerdesinBugun bursa yağmurluydu bende iftardan once yurudum acik havada hava mis gibiydi zayiflamak falan degilde ruhuma cok iyi geldi.
Ne kadar sanslisin tophanede oturuyorumevet canım bursada güzel serin bir hava var bende bursadayım Güzelyalı da oturuyorum sen nerdesin
sende şanslısın canım bursanın merkezi ve güzel bir yerinde oturuyorsunNe kadar sanslisin tophanede oturuyorum
eşin neden gıcıklık yapıyor canım ne güzel yürüyüş yapmışsınYarim saat once yuruyusumu yapip geldim cok sukur esimin gicikliklarina ragmen ...
Evde 3 yasinda ufaklik olunca mecburen ortami ayarlamaya calisiyorum kibarlık olsun diye cikayimmi dedim hayir o kadar yemegi yerken bana mi so rdun diyo pis pis gulerek cunku bikac Hafta sonra birakicami dusunuyo.8yillik evliyim en fazla 73e kadar dusebildim en uzun diyet surem ise bir bucuk ay .senin nasil kilolarinla maceraneşin neden gıcıklık yapıyor canım ne güzel yürüyüş yapmışsın
canım bende ergenlikten sonra kilo almaya başladım liseyi bitirdiğimde 70 kiloydum ..bundan 6-7 sene öncesine kadarda 100 kilolara hiç çıkmadım genelde 98-70 kilo arası inip çıktım çok defa kilo verip aldım şu an 39 yaşındayım evleneli 4 sene oldu eşimle evlenme kararı aldığımızdada ben 100 kiloydum düğünümde 87 kiloydum ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bu süreçte yine 99 akadar çıktım sonra kiloluyken hamilelik istemedim diyet spor yapayım dedim 94e düştüm meğer hamileymişim 105 kiloyla doğum yaptım doğumdan hemen sonra 95e indim kendiliğinden ama emzirmede yine aldım sonra yine verdim ve yine aldım yani hayatım sürekli kilo alıp vermekle geçti benim eşim kilo vermemi istiyor ama sağlığım için şu dört senelik evliliğimizde kalıcı bir sonuç olmadığı için oda artık kilo vereceğime inanmıyor şu an 2.5 yaşında kızım var ben desem eşime yürüyüş yapıcam destek olur kızımlada ilgilenir ama bende sporla aram hiç yok 3 senedir güzelyalıdayız kaç kere sahile inip yürüdün diye sor cevap hiç ama bu sefer inşallah daha güzel kilo verip kalıcı olması için çaba göstermeliyim bende sıkıldım bu kilolardan artık giycek kıyafet bulamıyorum dolabımda hiç giyilmemiş bir sürü kıyafet var...Evde 3 yasinda ufaklik olunca mecburen ortami ayarlamaya calisiyorum kibarlık olsun diye cikayimmi dedim hayir o kadar yemegi yerken bana mi so rdun diyo pis pis gulerek cunku bikac Hafta sonra birakicami dusunuyo.8yillik evliyim en fazla 73e kadar dusebildim en uzun diyet surem ise bir bucuk ay .senin nasil kilolarinla maceran
canım bende ergenlikten sonra kilo almaya başladım liseyi bitirdiğimde 70 kiloydum ..bundan 6-7 sene öncesine kadarda 100 kilolara hiç çıkmadım genelde 98-70 kilo arası inip çıktım çok defa kilo verip aldım şu an 39 yaşındayım evleneli 4 sene oldu eşimle evlenme kararı aldığımızdada ben 100 kiloydum düğünümde 87 kiloydum ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bu süreçte yine 99 akadar çıktım sonra kiloluyken hamilelik istemedim diyet spor yapayım dedim 94e düştüm meğer hamileymişim 105 kiloyla doğum yaptım doğumdan hemen sonra 95e indim kendiliğinden ama emzirmede yine aldım sonra yine verdim ve yine aldım yani hayatım sürekli kilo alıp vermekle geçti benim eşim kilo vermemi istiyor ama sağlığım için şu dört senelik evliliğimizde kalıcı bir sonuç olmadığı için oda artık kilo vereceğime inanmıyor şu an 2.5 yaşında kızım var ben desem eşime yürüyüş yapıcam destek olur kızımlada ilgilenir ama bende sporla aram hiç yok 3 senedir güzelyalıdayız kaç kere sahile inip yürüdün diye sor cevap hiç ama bu sefer inşallah daha güzel kilo verip kalıcı olması için çaba göstermeliyim bende sıkıldım bu kilolardan artık giycek kıyafet bulamıyorum dolabımda hiç giyilmemiş bir sürü kıyafet var...
Çok iyi vermişsin canım kutlarım seniBugun tarti gunu kilo 97.5 fark -2.5 100 den kurtuldum cok sukur