- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Cogu odemdir ama benim icin baslayabilmek bile buyuk basari.ilk gunku desteginizi hic unutmicam.gercekten de 100kilonun adi var yani tartida gorunce insanin psikolojisini alt ust ediyorÇok iyi vermişsin canım kutlarım seni
Evet kızlar akşama mutlu haberlerinizi bekliyoruz.elifimm39 yaş:39
15 Haziran 104
22 Haziran 104
S suhneva yaş:28
15 Haziran 102.8
22 Haziran 100.8
aysem25 yaş:25
15 Haziran 101.7
22 Haziran
kedikedi84 yaş:31
15 Haziran 97.1
22 Haziran 95.7
ISILDURU yaş:39
15 Haziran 93.2
22 Haziran
fitblack
15 Haziran 82.9
22 Haziran
GIDI yaş:38
22 Haziran 100
_Masalim_ yaş:22
22 Haziran 88.3
Bugun mu tarti günleri kuzum
Evet canım Çarşamba günleri.Bugun mu tarti günleri kuzum
Eksi 4 kilo mu..nasil badardin anlatirmisin hic buralara da ugramadin ama caktirmadan vermissin kilolari masallah kiskananlar catlasingüncel kilom: 78.900
canım uğradım aslında ama burası çok aktif olmayınca,bildirim gelmiyor unutuyorum yazmayı.1 takımdayım ben,birinciler sırlarını paylaşıyor da anlattım yaptıklarımı sayfa 37'de.Eksi 4 kilo mu..nasil badardin anlatirmisin hic buralara da ugramadin ama caktirmadan vermissin kilolari masallah kiskananlar catlasin
Pardon canim ya gecen hafta bildirimin olmadığı icin 2hafta önceki kilonu gormusum yine de cok iyi iki hafada 4 kilocanım uğradım aslında ama burası çok aktif olmayınca,bildirim gelmiyor unutuyorum yazmayı.1 takımdayım ben,birinciler sırlarını paylaşıyor da anlattım yaptıklarımı sayfa 37'de.
bir de bu hafta 4 kilo vermedim canım,geçen hafta cuma 80.600'düm(regl olunca böyle oldu)
bu cumaya kadar 2 kilo vermiş olurum herhalde şu an 78.900'üm.
en büyük sırrım her gün yürüyüş yapmak,min 45dk max 2 saat
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-37
teşekkür ederim,zaten bir haftada 4 kg gitse o asla yağdan olmaz ödem ya da kas kaybı olur.2 kg bile çok aslında en iyisi 1,ama zamanla azalıyor kilo verme zaten şu an kilom çokPardon canim ya gecen hafta bildirimin olmadığı icin 2hafta önceki kilonu gormusum yine de cok iyi iki hafada 4 kilo
Suan guncel kilom 87.4 tatlimEvet canım Çarşamba günleri.
Masallah canim harikasinBugun tarti gunu kilo 97.5 fark -2.5 100 den kurtuldum cok sukur
canım tebrik ederim çok güzel vermişin..Bugun tarti gunu kilo 97.5 fark -2.5 100 den kurtuldum cok sukur
canım ben de 87.400 ile başladım,şimdi 78.400'üm ve bugün 35 gün oldu daha.azim et başarırsın ben 70 küsürleri görebilir miyim acaba diyordum hep bak 1 ayda gördüm.oluyor yani sıkma canını hemen başla.Kizlar kilo verenleri teprik ediyorum az önce hazirandan itibaren yazismalarinizi okudum okadar içten samimi geldi topiginiz.bendekilo vermek istiyenlerdenim bi türlü azmedip sonuna kadar gidemedim gidemedigim gibi sağlık problemlerim var 12yillik evliyim bekarkende kiloluydum aldim verdim evlendigimde 59-60 kiloydum sindi ise 84 kiloyum .bu 12yil icerisinde surekli çocuk tedvisi gördüm enson mart ayinda negatif gordum ozaman 80 kilodan 87-88 kilo oldu tedavi yuzunden.ramazan da gecen hafta 83 kiloydum sindi 84 dum tamm.evliligim icin kilo vermek ve bebek için kilo vermek istiyorum bi 70 kiloyu gorsem sukredecegim ne dersiniz benide araniza alirmisiniz desteğe cok ihtiyacim varr( motivasyona
Hosgeldin canım inşallah hep beraber bu kilolardan kurtulcaz ramazan dolayisiyla çok aktif değiliz bayramdan sonra daha düzenli paylaşım da bulunuruz inşallahKizlar kilo verenleri teprik ediyorum az önce hazirandan itibaren yazismalarinizi okudum okadar içten samimi geldi topiginiz.bendekilo vermek istiyenlerdenim bi türlü azmedip sonuna kadar gidemedim gidemedigim gibi sağlık problemlerim var 12yillik evliyim bekarkende kiloluydum aldim verdim evlendigimde 59-60 kiloydum sindi ise 84 kiloyum .bu 12yil icerisinde surekli çocuk tedvisi gördüm enson mart ayinda negatif gordum ozaman 80 kilodan 87-88 kilo oldu tedavi yuzunden.ramazan da gecen hafta 83 kiloydum sindi 84 dum tamm.evliligim icin kilo vermek ve bebek için kilo vermek istiyorum bi 70 kiloyu gorsem sukredecegim ne dersiniz benide araniza alirmisiniz desteğe cok ihtiyacim varr( motivasyona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?