Evliliğim için 35 kilo

Belkıde olmayacak bıle kılolu ıken.cunku bi akrabamıza cocugu olmuyordu dr kılo ver demıstı 10 kılo falan verınce kendılıgınden oldu.kayınvalıdemde onu anlatıyor bana heralde bnaa sennde olmaz kılo ver demeye getiriyor :/ onu ıma edıyor gibime gelıyor :))

Ben gittim bu ay başında başladım folik asite, gilfor kullanıyorum bir de troidler yavaşmış sabah onu içiyorum inşallah kilo vermeme de yardımcı olacaklar. Sende git kontrole, hem insan o yola girdiğini iyice beynine kazıyo.

Aynen dogru soyluyorsun bır ıkı aydır ınanılmaz bı ıstek var ıcımde Rabbimde nasıp ederse tabi.banada bı dıyabet ılacı verdı dr b12 iğnesi verdi ama 3 gun ıcınde almadgmz ıcın eczane vermedı ramazan sonrası gıdıcem ınsallah

bebiş isteyen arkadaşlarım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin ama çok umutsuz olmayın ben 35 yaşında evlendim 87 kiloyla ve ilk günden hamile kaldım ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı sonra kilo almaya devam ettim 99 oldum bende sizin gibi kilo vereyimde hamile kalayım diye düşündüm hamileliktede çok kilo alırsam sıkıntı olur diyerek spor ve diyete başladım meğer hamileymişim bu arada 94e düşmüştüm 105 le doğuma gittim ve doğumdan 10 gün sonra 95 kiloydum yani kilolu hamile kalmam çok fark etmedi benim için iyikide hamile kalmışım diyorum 2.5 yaşında çok tatlı bir kızım var benim kilo sorunum çok yemem mutfağa gittikçe hep bişeyler atıştırırdım evde tatlı hiç eksik olmaz yapmayıda yemeyide seviyorum yemede sınır tanımadığım çok oldu bu üzden hep verdiğim kiloları geri aldım bu sefer umarım kilo verdikten sonra korumaıda başarırız..

Ohoo eşimin sülalesi resmen benim çocuğumun olmadığını düşünüyo çok dua ediyolar sağolsunlar... Kısmet tabii olmayadabilir ama kırıcı oluyolar,.

2 yıldır kılo verpte dusuneyım dıye beklıyorum ama bi yol alamadım ben elde var sıfır yakın arkadaslarmda durumuma istinaden bebek olsun hepsını bır verırsın dıyorlar ama ben kendımı bılıyorum daha cok iştahım acılır ve 120 ye kadar çıkarsam dıye korkuyorum 3 ayı guzelce degerlendrp zayoflayıcam ınsallah 10 kıloda hamıle ıken alırsam cok sorun olmaz tabı Rabbım nasıp ederse herseydn once onemlı olan o.cok heyecanlı ama kızlar dusundukce ınanlmaz heyecanlanıyorum

Ohoo eşimin sülalesi resmen benim çocuğumun olmadığını düşünüyo çok dua ediyolar sağolsunlar... Kısmet tabii olmayadabilir ama kırıcı oluyolar,.
canım insanların çenesi bitmez nişanlanırsın düğün ne zaman evlenirsin çocuk ne zaman yapcan bir tane çocuk olur hemen ikincisinide yap.. çevredekilere çok takmıyacaksın banada diyorlar arayı açma ikinciide yap bende diyorum yap demesi kolay gelip bakıcanızmı milletin dediklerine fazla kulak asmıcan rabbim herşeyin olduğu gibi evladında hayırlısını nasip etsin

Hahahhaha hiç sorma :)) bende henuz dusunmuyoruz deyınce aşırı bi baskı ya ben çevre baskısından nefret eden birisiyim karşı komsumun yenı bebegı oldu bıraz sürün de senın de olsun dıyor benım bebegımın olmadıgını dusunuyor ben kılo verıp dusunucez dedıgım halde bebegını kucagımı aldıgıma bıraz sürün sürün diyor ya bana cok tuhaf gelıyor oda haklı belkı cunku ben gecen sene yaz dusunecektım kılo vereyımde kışa baslıcaz ınsaAllah dıyrdum baktı kış gectı kendı kendıne kurmaya basladı olmuyor diye aynen olmayadabilir imtihan dünyası Rabbim hayırlısyla nasip eder inşallah

ben hamileliğimin ilk aylarında çok iştahlı değildim sevdiğim şeyleri bile yiyemedim sonrada mide yanmaları başladı onuda ilaçla halletttik geyet güzel yedim ama çok kilo almadan doğum yaptım umarım sizlerinde böyle güzel hamilelikleriniz olur hamilelik ve bebiş zorlukları olsada güzel bişey kendime güvensem ikinciyide isterdim ama enerjim yok evlenmeden önce çok cocuk baktım ben işim çocuklardı onlarda enerjimi bitirdim sanırım

Ben 2 yıl once dugunum için 20 kilo vermiştim insanlar nasıl tuhaf bakıyordu çirkinleştin diyen vardı hap kullanmıssındır dıyen vardı gunde abartmıyorum 12 km yuruyordum cok sıkılastgm ıcın daha cok kılo vermıs gıbıydım ınsan o zman anlıyor kılolu oldgmz ıcın sevınen ınsanlar var nasılsa ne gıyse guzel olmuyor dıye.. Zayıflayp dusmanlarımızı çatlatalım

evet canım kilo verincede yine söylücek laf bulurlar yüzün çökmüş sana yakışmamış felan diye bende 13 kilo vermiştim hem yürüyüş yapıyordum hemde evde spor 87 kiloydum ama daha az duruyordum sonra farklı bir şehirde olma can sıkıntısı geldi geri kilolar

Olabılır canım bende inşallah 3 4 yaş ara olsun isterım aralarında kardesce buyusunler paylasma nedır ogrensınler hemde ikisi buyusun sonra rahat edeyım dıye dusunuyorum hayırlısı olsun bakalım cok cocuk buyutmek bakmak senı yormuş bende kılolardan dolayı mıdır nedır pek popomu kaldıramıyorum 2 cocuga nasıl bakıcam dıye dusunuyorum dun esımle ıftara dısarı cıktık dıyor ki şimdi yanımzda mama sandalyesınde otursa ne guzel olurdu dıyor eşimde cok ısteklı heyecanlı 2 ay once regl im bir hafta gecikti hamıleyım sandık eşim o kadar uzerıme titredi ki arabayla çukura gırıyor elını karnıma koyuyor cnm ya iyimisin falanlar tabi cok surmedı 2 gun sonra regl oldm ama esımı oyle mutlu gormek benı de cok heyecanlandrdı

Valla kizlar ben iki asilama üç tup bebek yaptiran biri olarak çocuk ozlemi çeken biri olarak yaa hemen yapin olup olmucagini bilmedigimiz icin yaa kilo verin sağlıklı bir hamilelik gecirin derim ahhhhhhhh bi kilo versek var yaa bide bebegim olsun etrafimda cekemeyen cok.ben o insanlar için istemiyorum kendim için istiyorum rabbim kalbimizi sen bilin.bayram geliyor esim tarafi hic gidesim yokk cok kirginimm yaa bana cocugumun olmadigini cok hissettirdiler canlari sagolsunn.rabbim sen yuzumuzu ak eyle..

En nefret ettıgım ınsan tipleri bu bızım elımzde olan bır durum degıl imtihandayız nasıl boyle hıssetırırler sana anlamıyorum Allah ıslah etsın kendılerının basına ne gelecek bılmıyorlar bosver takma onları gıtme evlerine rabbım sağlıkla hayırlı bi şeklde kucagını doldursun

İnşallah canim ins bi bebisim olsun en başta eltim ortadan ikiye ayrılır kendisini iki çocuğu var allah bagislasin gayinbabamgil hep pof pofladilar poflasinda bize geldimi bir gun bile zor kalirlar öz torun yok iki yetim var bari onlar icin kalin ne diyim rabbime havale ettim tedaviler gordum olmadi negatif insan bana tel acar destek olur uzulmeyin yavrum vakti zamani var yada nasip değilmiş hic bi faydalarini gormedim birinde yine tup bebek tedavi gordum sonuc negatifti ramazan bayraminda gittim yuzume hic bakmadi tavir yapti gayinbaba inanamadim aklim almiyor sen abdestli namazli bi insansin rabbimin verip vermedigini nasil istrak edemiyorsunuz tabi eltiden herseyi istiyor yani su ekmek vs oda seviniyor bu duruma eyy rabbim ben bisey demiyorum sen bilin rabbim adaletli özü sözü doğru insanlarla karsilastirsin başka bisey demiyorum onun icin esten destek olacak ailesine sevdirecek nazlicak oo hic bi gayret yok allah için cocuk için hic bişey demedi ama kalbim buruk bunada canları sagolsun.onun icin silkenip kendime gelmem lazim kimseden fayda yok yarinn daha iyi anliyorsun herkesin yuzunu goruyorsun...

kızlar malesef buda benim ((( ıyyy ne kadarda kotu gorunuyorum fotograflarla yuzlesınce ınsan anlıyor daha burdan 2 3 kılo fazla olabılırım tatıl oncesıydı bu foto (

canım onlar daha cahil demek ki Allahın vermedıgını senden beklıyorlar daha boyle cahıller kalmıs demek ki ya sımdı bısı dıcem de ağır olur sen hıc takma her zaman Allahtan ıste kalbını ferah tut cahılle munakasaya gırılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…