• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

aysem25 aysem25 bendende zayif gorunuyon senin boy uzun galiba hic 101 kilo gostermiyorsun Tam 87 kiloluk dimekki o kiloda olsan manken gibi benim boy kisa kilo fazla gosteryorum.amann gidecek bu kilolar yarin bir gun bu fotolara bakip gulecegiz yada atacagiz..

aysem25 aysem25 bendende zayif gorunuyon senin boy uzun galiba hic 101 kilo gostermiyorsun Tam 87 kiloluk dimekki o kiloda olsan manken gibi benim boy kisa kilo fazla gosteryorum.amann gidecek bu kilolar yarin bir gun bu fotolara bakip gulecegiz yada atacagiz..
boyum 170 canım ama uzun durmuyorum kılodan dolayı..mesela zayıf arkadaslarım bana o kadar uzun gelıyor kı yan yana gelıyoruz aynıyız hatta 2-3 cm ben uzun duruyorum kılo kısa gosterıyor malesef cunku en bayagı genıslıyor sanırım:KK43:zayıflayıp kurtulucaz inşallah baska yolu yokkkk:sinirli:En Büyük KK

aysem25 aysem25 benden daha Zayıf duruyorsun boyumuz aynı ama benim vücudum daha bi salmış kendini sanki. Spora daha çok Önem vermem Lazım.
Hepinizin Kandil'i mübarek olsun, bu gece bol bol dua edelim hem kendimiz için hem güzel memleketimizin belası teröristlerden kurtulması için.

boyum 170 canım ama uzun durmuyorum kılodan dolayı..mesela zayıf arkadaslarım bana o kadar uzun gelıyor kı yan yana gelıyoruz aynıyız hatta 2-3 cm ben uzun duruyorum kılo kısa gosterıyor malesef cunku en bayagı genıslıyor sanırım:KK43:zayıflayıp kurtulucaz inşallah baska yolu yokkkk:sinirli:En Büyük KK
Evet kilo boyu daha kısaymış gibi gösteriyor, Sülün gibi olucaz inşallah.

Bence de iyisin zamaninda spor yais oldugun icin siki duruyosun canim.yalniz ben kilo alinca irilesiyorum benim ust taraf sisiyo bi kol var gelen gecen patlatiyo dayanamiyolar.kilo verince de bi akrabam sen minyonmusun da haberimiz yokmus demisti.boyum1.59 zayiflayinca citir oluyorum .
Herkese iyi kandiller...
Bayramdan sonra icin heyecanliyim hepinizi merak ediyorum yaris baslicak gibi...
Bence kilo verme icin degil de gunluk aktivite icin yarisalim .o hafta en cok spor yapan haftanin sampiyonu ilan edilsin. Cunku herkesin kilo verme metebolizmasi degisiyo yasi ne bileyim troidin az calismasi gibi saglik sorunlari falan.
Bi de bu kilolar da hareket edebilmek marifet yoksa az yiyip yatmak kolay.
Bence birbirimizi spor yapmaya motive edelim ....menepoza da hazirlik olur:spor::spor::KK49::KK49:

Bence de iyisin zamaninda spor yais oldugun icin siki duruyosun canim.yalniz ben kilo alinca irilesiyorum benim ust taraf sisiyo bi kol var gelen gecen patlatiyo dayanamiyolar.kilo verince de bi akrabam sen minyonmusun da haberimiz yokmus demisti.boyum1.59 zayiflayinca citir oluyorum .
Herkese iyi kandiller...
Bayramdan sonra icin heyecanliyim hepinizi merak ediyorum yaris baslicak gibi...
Bence kilo verme icin degil de gunluk aktivite icin yarisalim .o hafta en cok spor yapan haftanin sampiyonu ilan edilsin. Cunku herkesin kilo verme metebolizmasi degisiyo yasi ne bileyim troidin az calismasi gibi saglik sorunlari falan.
Bi de bu kilolar da hareket edebilmek marifet yoksa az yiyip yatmak kolay.
Bence birbirimizi spor yapmaya motive edelim ....menepoza da hazirlik olur:spor::spor::KK49::KK49:
aysem25 aysem25 benden daha Zayıf duruyorsun boyumuz aynı ama benim vücudum daha bi salmış kendini sanki. Spora daha çok Önem vermem Lazım.
Hepinizin Kandil'i mübarek olsun, bu gece bol bol dua edelim hem kendimiz için hem güzel memleketimizin belası teröristlerden kurtulması için.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar bol bol dua edelim İnşaallah kmse ınanmıyor 101 kılo olduğuma ama acı gerçekler kendımı otururken yandan gormek ıstemıyorum okadar kotu duruyorum ki :( hepımız ıncelıp zayıflıcaz valla rüyalarıma bıle gırıyor kızlar guzelce zayıflayp dal gıbı olucaz 20 kılo verdıgmde 85 falandm ama gunde 12 13 km yurudugum ıcın ınanılmaz sıkıydım dal gıbı duruyordum kosu bandımda sabah 6 aksam 6 ya da 7 km yuruyor koşuyordum bos bı odama koymustm pencerenin onune pencereyi acıp kulaklıgımla hayallerime dalıp yuruyordum o azim yine gelıcek ınsallah sıze o donemkı fotomuda koyarım bi ara.ramazan sonrası bende herkesten bi silkelenme daha sıkı sarılma beklıyorum :)

Kandiliniz mübarek olsun kızlar bol bol dua edelim İnşaallah kmse ınanmıyor 101 kılo olduğuma ama acı gerçekler kendımı otururken yandan gormek ıstemıyorum okadar kotu duruyorum ki :KK43: hepımız ıncelıp zayıflıcaz valla rüyalarıma bıle gırıyor kızlar guzelce zayıflayp dal gıbı olucaz 20 kılo verdıgmde 85 falandm ama gunde 12 13 km yurudugum ıcın ınanılmaz sıkıydım dal gıbı duruyordum kosu bandımda sabah 6 aksam 6 ya da 7 km yuruyor koşuyordum bos bı odama koymustm pencerenin onune pencereyi acıp kulaklıgımla hayallerime dalıp yuruyordum o azim yine gelıcek ınsallah sıze o donemkı fotomuda koyarım bi ara.ramazan sonrası bende herkesten bi silkelenme daha sıkı sarılma beklıyorum :)
15 günde 5 kilo verdiren icecek varmış

Yesilcay
Madensuyu
Limonsuyu karışımı. .
Ölçüleri kendi istegime göre yapip bayramdan sonra deniycem. Bakalım

GIDI GIDI bencede spor için yarısalım ben suan kılom fazla oldugu ıcın gunde 1 saatı geçemem ama kılom azaldıkça sabah akşam yaparım eskısı gıbı cok ıyı geliyor

canım ben de 87.400 ile başladım,şimdi 78.400'üm ve bugün 35 gün oldu daha.azim et başarırsın ben 70 küsürleri görebilir miyim acaba diyordum hep bak 1 ayda gördüm.oluyor yani sıkma canını hemen başla.
Cnm süper kilo vermissin ne yaptin 35 günde 9 kilo cok mükemmel olmus...

GIDI GIDI bencede spor için yarısalım ben suan kılom fazla oldugu ıcın gunde 1 saatı geçemem ama kılom azaldıkça sabah akşam yaparım eskısı gıbı cok ıyı geliyor

Canim zaten benimde yapabilcegim anca haftada ucdort gun yapabilirsem hergun yuruyebilmek zaten bi basari
Mesela bu hafta hic yuruyemedim misafir vardi ama tartı gunune kadar dort gun yurumem lazim yoksa kilo veremicem

Canim zaten benimde yapabilcegim anca haftada ucdort gun yapabilirsem hergun yuruyebilmek zaten bi basari
Mesela bu hafta hic yuruyemedim misafir vardi ama tartı gunune kadar dort gun yurumem lazim yoksa kilo veremicem
canım ben ilk spora başladığımda sadece 15 dakika yürümüştüm sonra yavaş yavaş arttırdım ve 2 saate kadar bile çıkıyorum artık.ama garanti her gün 1.5 saat yürümeye çalışıyorum,hatta yürüyemem bayılır kalırım derdim,3 haftada oldu.başla göreceksin sen de

15 günde 5 kilo verdiren icecek varmış

Yesilcay
Madensuyu
Limonsuyu karışımı. .
Ölçüleri kendi istegime göre yapip bayramdan sonra deniycem. Bakalım
Ben bu hafta basladim canim tarti gunu belli olur heralde benim cok fazla odemim var onun icin yapiyorum

canım ben ilk spora başladığımda sadece 15 dakika yürümüştüm sonra yavaş yavaş arttırdım ve 2 saate kadar bile çıkıyorum artık.ama garanti her gün 1.5 saat yürümeye çalışıyorum,hatta yürüyemem bayılır kalırım derdim,3 haftada oldu.başla göreceksin sen de
Insallah canim ben yurumeyi acik havada cok seviyorum ama bi de hayatin getirdikleri var kucuk bi oglum var esim vardiyeli calisiyo babam bizimle kaliyo misafiri cok oluyo ...

arkadaşlar 15 günde 5 kilo gitmez.tartıda -5'i görürüz ama bu yağ olmaz.ya ödemi atarız ya da kastan veririz allah korusun.ödem attırıyorsa güzel ama denemek lazım zaten zararlı bir şey değil ama yağdan gitmez o kadar o yüzden böyle şok diyetlere falan inanmayın sakın

bir de burada ben de dahil hepimiz çok kiloluyuz böyle şeylerle zayıflarsak sarkabiliriz :(

Aslında spora alısınca spor alıskanlık yapıyor kızlar suan uzun suredır hareketsizlge alıstıgımz ıcın yorucu gelıyor ama alısınca bırakamıyor ınsan kendmden bılıyor kendımızı alıstralım bırakamıcaz hergun yurumeyı planlıyorum ınsallah bu hafta dan sonra görün siz beni cok iddialıyım :))))

Back