• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Selam kızlar valla kusurabakmayın günler Nasıl geçti anlamadım. Şimdi geriye dönük okuyan bakalım neler yapmışsınız... Bundan sonra buralardayım kilom aynı maalesef:110: 83,7
Hoşgeldin canım nerelerdesin sen yahu buralar öksüz kaldı resmen :cry:
Neyse en azından kilo almadan döndün o bile kardır

Selam kızlar valla kusurabakmayın günler Nasıl geçti anlamadım. Şimdi geriye dönük okuyan bakalım neler yapmışsınız... Bundan sonra buralardayım kilom aynı maalesef:110: 83,7
Sizin düğün ne zaman canim eger varsa 20 gun falan biraz sikarsan 80 kg ya dusersin ha gayret sen istersen verirsin aynisi bizim içinde gecerli bende bu ara saat besten sonra yemek faslini bitiriyorum acikirsam meyve yiyorum gerci su icmekten acikilmiyor el aliskanlik illa yiyeceğim :)

kedikedi84 kedikedi84 mutlu olmana çok sevindim.
Bende diyete tekrar başlamış bulunmaktayım.
Bugün inanılmaz şekilde 6 buçuk saat yürüdüm ne kadar mağaza varsa gezdim bacaklarımı hissetmiyorum. Sabah tartıda kaç göstereceğim merak ediyorum.

Anaaa ben yazmayınca kimse yazmamış nerdeyse mlyt mlyt sonundaoldu sonundaoldu BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim hariç.

evet kaçak hepsi. hepsini şikayet ediyorum :KK70:

ISILDURU ISILDURU @Miyav_su @Vilma 37 @qubis @burhan @bluedolphin
@kakaovanilya Excited_00 Excited_00 @muzeyyenmf unuttuğum var mı bilmiyorum. Bakıyım neler neler yapıyorsunuz.
Ben sonunda hazır abiye elbiselere girebiliyorum çok mutluyum düğün kına için aldım birer tane. Yine hepsi çok hoş durmadı kollarım dana gibi olduğu için. Kilo insanı daha çıplak gösteriyor.

hoş geldin cnm. iyi kilo almadan geldin şükür :KK66: artık tam gaz devam lütfen. bu arada dantel kollu elbiselere bayılıyorum ben.

Slm canım kolları kapamak adına tül yada dantel kolu olan modellere baksaydin keşke bulamadinmi?

ben de aynen böyle düşündüm. hem açıktan daha şık görünüyor bana.

Bu arada malzemelerimi tamamlayınca dukan diyetine girmeye karar verdim biraz zahmetli bir diyet ama bakalım ne yapacağım var mı aranızda bu diyeti yapan?

ya ben bir ara denedim ama çok sağlıksız bir diyet olduğunu düşündüm. herşey light ve paket halinde. böbrekleri zorlayabilecek bir diyet. zaten adamın diploması da men edildi. tabi bir arkadaşım 95 den 55 e düştü. sonra 10 kilo aldı. başarılı oluyor tam uyulduğunda ama bana hiç uygun değildi. ben elden geldiğince paketsiz doğal gıdalardan yanayım. tek nescafe tüketiyorum paketli gıda olarak. onu da günde 2-3 defadan 1 pakete indirdim.

hoş geldin cnm. iyi kilo almadan geldin şükür :KK66: artık tam gaz devam lütfen. bu arada dantel kollu elbiselere bayılıyorum ben.

ben de aynen böyle düşündüm. hem açıktan daha şık görünüyor bana.

ya ben bir ara denedim ama çok sağlıksız bir diyet olduğunu düşündüm. herşey light ve paket halinde. böbrekleri zorlayabilecek bir diyet. zaten adamın diploması da men edildi. tabi bir arkadaşım 95 den 55 e düştü. sonra 10 kilo aldı. başarılı oluyor tam uyulduğunda ama bana hiç uygun değildi. ben elden geldiğince paketsiz doğal gıdalardan yanayım. tek nescafe tüketiyorum paketli gıda olarak. onu da günde 2-3 defadan 1 pakete indirdim.
Ebe ile konuştum da kesinlikle olmaz dedi.
Bürün enerjini düşüren yataklara düşüren bir diet dedi. Kafam karıştı şimdi

Ebe ile konuştum da kesinlikle olmaz dedi.
Bürün enerjini düşüren yataklara düşüren bir diet dedi. Kafam karıştı şimdi
Aslında vücudunu en iyi sen bilirsin ona göre diyet seç. mesela ben çok acıkınca gözüm dönüyor. o yüzden sık ve az beslenerek verdim kiloları. fazla ara koydum kalorisine dikkat ettim araların. atıyorum yarım paket eti form yarım paket nescafe şekersiz. 1 meyve bir kase yoğurt falan yedim. sonracıma akşamları yemek bana kilo aldırıyor. çok acıktığımda evde yürüyüş yapıp bol bol su içip zorla uyudum.
kimisi 2 öğünle durabiliyor. hatta ara öğünler bu kişilere kilo aldırıyor. o yüzden karatay hocanın dediklerine uyuyorlar. kimisi sadce kalori sayıyor . hedef kaloriyi geçmeden her şeyi yiyor. kimisine bitki çayları yarıyor. bence sen de sana uygun şekilde bir program çıkar. mesela salata bana kilo aldırıyor :D kaç. insan otla kilo alır ki :D sos falan normal salata yani düşün.

Aslında vücudunu en iyi sen bilirsin ona göre diyet seç. mesela ben çok acıkınca gözüm dönüyor. o yüzden sık ve az beslenerek verdim kiloları. fazla ara koydum kalorisine dikkat ettim araların. atıyorum yarım paket eti form yarım paket nescafe şekersiz. 1 meyve bir kase yoğurt falan yedim. sonracıma akşamları yemek bana kilo aldırıyor. çok acıktığımda evde yürüyüş yapıp bol bol su içip zorla uyudum.
kimisi 2 öğünle durabiliyor. hatta ara öğünler bu kişilere kilo aldırıyor. o yüzden karatay hocanın dediklerine uyuyorlar. kimisi sadce kalori sayıyor . hedef kaloriyi geçmeden her şeyi yiyor. kimisine bitki çayları yarıyor. bence sen de sana uygun şekilde bir program çıkar. mesela salata bana kilo aldırıyor :KK70: kaç. insan otla kilo alır ki :KK70: sos falan normal salata yani düşün.
Oooo zormuş.
Ben hamileyken duvarları kemirecek kadar deli yemek yerdim. Öncesi kuş gibi tabi.
Doğum yaptım su bile içemedim hala tiksinme yaşıyorum bebeğim 5 ayı bitirdi yemeğe,içmeye süt felan kalmadı 10 gündür tamamen emme işi bitti zaten sürekli mama ile beslendi.
Benim yemekle hiç aram yok yani. Yemiyorum yemiyorum baktım bugün hiç yemek yememişim birden yiyorum.
Benimki düzensizlik her öğünü yesem zayıflarım diye düşünüyorum. Ama yiyemiyoum sorun orda.
Bende diyorum ki yemiyorum niye kilo vermiyorum :(

Oooo zormuş.
Ben hamileyken duvarları kemirecek kadar deli yemek yerdim. Öncesi kuş gibi tabi.
Doğum yaptım su bile içemedim hala tiksinme yaşıyorum bebeğim 5 ayı bitirdi yemeğe,içmeye süt felan kalmadı 10 gündür tamamen emme işi bitti zaten sürekli mama ile beslendi.
Benim yemekle hiç aram yok yani. Yemiyorum yemiyorum baktım bugün hiç yemek yememişim birden yiyorum.
Benimki düzensizlik her öğünü yesem zayıflarım diye düşünüyorum. Ama yiyemiyoum sorun orda.
Bende diyorum ki yemiyorum niye kilo vermiyorum :KK43:

o zaman 2 öğün kaliteli beslenme tam senlik. çünkü bol bol leptin salgılanıyor aç kalınan zaman diliminde. ki bu 5 saat olursa süper olur. o yediğin kısmında da bol bol protein (et, balık, tavuk, yoğurt) ve sebze yedin mi tamamdır. sabah da ekmek yerinde kuruyemiş ye. bir de suyu ihmal etme. zaten bebiş de spor yaptırıyor sayılır sana. tam bir karatay olur işte.

o zaman 2 öğün kaliteli beslenme tam senlik. çünkü bol bol leptin salgılanıyor aç kalınan zaman diliminde. ki bu 5 saat olursa süper olur. o yediğin kısmında da bol bol protein (et, balık, tavuk, yoğurt) ve sebze yedin mi tamamdır. sabah da ekmek yerinde kuruyemiş ye. bir de suyu ihmal etme. zaten bebiş de spor yaptırıyor sayılır sana. tam bir karatay olur işte.
Çok teşekkür ederim bu Karatay diyetini bilmiyorum ama araştırayım menülerini uygulayayım.
Ve bahane iyi gelen şey kesinlikle yürümek.
Yaşadığım ülke soğuk ve çoğu zaman yağmurlu olduğu için bebekte var çıkamıyorum. Ama çıktığım zamanda kesinlikle etkisini görüyorum. Bir araştırayım bakayım.
Çok sağol tekrar :)

Çok teşekkür ederim bu Karatay diyetini bilmiyorum ama araştırayım menülerini uygulayayım.
Ve bahane iyi gelen şey kesinlikle yürümek.
Yaşadığım ülke soğuk ve çoğu zaman yağmurlu olduğu için bebekte var çıkamıyorum. Ama çıktığım zamanda kesinlikle etkisini görüyorum. Bir araştırayım bakayım.
Çok sağol tekrar :)

sen de saol. inş sağlıkla istediğin kiloyu yakalarsın ;)

Sizin düğün ne zaman canim eger varsa 20 gun falan biraz sikarsan 80 kg ya dusersin ha gayret sen istersen verirsin aynisi bizim içinde gecerli bende bu ara saat besten sonra yemek faslini bitiriyorum acikirsam meyve yiyorum gerci su icmekten acikilmiyor el aliskanlik illa yiyeceğim :)
Çok iyi yapıyosun canım akşam yememek en iyisi ama ben yapamıyorum onu bi türlü 2 hafta var düğüne bu aralar motivasyonum çok düştü. Hergün sokalardayım düzenim bozulunca yapamıyorum. Ben bi şeye odaklanabiliyorum sanırım ya kendime ya etrafa ikisini birden idare edemiyorum.

Slm kizlar napiyosunuz bugunden itibaren sekeri tatlı dondurma receli bıraktım bakalım basarabilecekmiyim seker ihtiyacimi belirli miktarda meyvelerden alacagim en azindan simdilik vicdanım rahat ins güzel sonuclar alirim..
Şeker diyeti gibi var ya yapabilirsen hemen fark edeceksin.

Back