• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

selamlar.. bakıyorum da kimse yazmıyor hatunlar. ben 1 günde almış olduğum 1.300 gramın şokundayım gugün. dün 65.5 iken tartı bu sabah 66.8 gösteriyordu. bedenime döndüm ve oha ya oha! dedim. dün güzel beslenmedim ama bu kar da çok yemedim valla.

sabah
2 dilim çavdar ekmeğine tost

ara
yarım nescafe

öğlen
1 börek

ara
yarım nescafe

akşam
3 et köfte
1 kaşık pilav
sebze sote
bu kötü olan 1 bardak fanta

ara
1 dilim pasta yedim. yani bunları toplasam 1.3 etmez yani. oyy oyy

selamlar.. bakıyorum da kimse yazmıyor hatunlar. ben 1 günde almış olduğum 1.300 gramın şokundayım gugün. dün 65.5 iken tartı bu sabah 66.8 gösteriyordu. bedenime döndüm ve oha ya oha! dedim. dün güzel beslenmedim ama bu kar da çok yemedim valla.

sabah
2 dilim çavdar ekmeğine tost

ara
yarım nescafe

öğlen
1 börek

ara
yarım nescafe

akşam
3 et köfte
1 kaşık pilav
sebze sote
bu kötü olan 1 bardak fanta

ara
1 dilim pasta yedim. yani bunları toplasam 1.3 etmez yani. oyy oyy

Karbon agirlikli yediginiz icin olabilir havalar sıcak odem yapmış olabilir yedikleriniz bir gun dikkat edip 2 fincan yeşil cay 3 lt su ictiniz mi tamamdir gerci bunları elbette biliyorsunuzdur yazmadan edemedim :)

Slm kızlar bir turlu toparlanamadim bugunde tartilmadim bu hafta af ola kacamak olarak bol meyve yiyorum ve kapizlik ortadan kalkti ilkkez vc yonden cok rahatim kayısı erik armut karpuz dut cok fayda etti bu bir haftadir meyve cok yedim bugun basladim diyete diyorum annem çağırdı off lahmacun yapti goturdum bi tane yarindan itibaren tam gaz devam inş yaz geldi geçiyor bir gr bile veremedim artık toparlanmam lazimm..

Kışlık hazirligi receller yaptim marmelat ve kiraz reçeli cilek recelimde var kışa doğru pekmezim de olur benim pavorim pekmez ve has bal digerlerinide çocuklar için yaptim yarin son 3kg daha kiraz reçeli yapacam artik reçel gormek istemiyorum...evde 8 kg marmelat yaptim fazlasini artik kardesimede hediye ederim gunler cok yogun geçiyor bahçe islerimiz var birde diyet yapamayinca burayada yazasim gelmiyor ama hergun bakıyorum. Sicaklardan sebze yemeği de yiyesim gelmiyor daha dogrusu yemek bugun sabah yumurta hasladim yemeyi unuttum cavdar lavas ekmekle peynire düştüm :))

Diyorum ki evde duruyumda ara ogunler yogurt yiyim diyorum onida unutuyorum evde bol meyvede aklima gelmiyor sinir oluyom kendime haaa bundan sonra dikkat ediyim hatirlamak icin notmu yapistirim dolaba :deli::KK47::KK34::KK34: :ıslık: onuda kor gozum görmez :) kafada bitirmem lazim..

Kışlık hazirligi receller yaptim marmelat ve kiraz reçeli cilek recelimde var kışa doğru pekmezim de olur benim pavorim pekmez ve has bal digerlerinide çocuklar için yaptim yarin son 3kg daha kiraz reçeli yapacam artik reçel gormek istemiyorum...evde 8 kg marmelat yaptim fazlasini artik kardesimede hediye ederim gunler cok yogun geçiyor bahçe islerimiz var birde diyet yapamayinca burayada yazasim gelmiyor ama hergun bakıyorum. Sicaklardan sebze yemeği de yiyesim gelmiyor daha dogrusu yemek bugun sabah yumurta hasladim yemeyi unuttum cavdar lavas ekmekle peynire düştüm :))

afiyet olsun cnm. sağlıkla yemeyi nasip etsin Rabbim inş.

Diyorum ki evde duruyumda ara ogunler yogurt yiyim diyorum onida unutuyorum evde bol meyvede aklima gelmiyor sinir oluyom kendime haaa bundan sonra dikkat ediyim hatirlamak icin notmu yapistirim dolaba :deli::KK47::KK34::KK34: :ıslık: onuda kor gozum görmez :) kafada bitirmem lazim..

cnm meyve iyi güzel de çok şekerli. bence de yanında yoğurt ye ya da süt iç ki insülinin birden yükselip düşmesin ;)

Günaydın kızlar

günaydın cnm :KK200:

Anaaa ben yazmayınca kimse yazmamış nerdeyse mlyt mlyt sonundaoldu sonundaoldu BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim hariç.
ISILDURU ISILDURU Miyav_su Miyav_su Vilma 37 Vilma 37 qubis qubis @burhan @bluedolphin kakaovanilya kakaovanilya Excited_00 Excited_00 muzeyyenmf muzeyyenmf unuttuğum var mı bilmiyorum. Bakıyım neler neler yapıyorsunuz.
Ben sonunda hazır abiye elbiselere girebiliyorum çok mutluyum düğün kına için aldım birer tane. Yine hepsi çok hoş durmadı kollarım dana gibi olduğu için. Kilo insanı daha çıplak gösteriyor.
Slm canım kolları kapamak adına tül yada dantel kolu olan modellere baksaydin keşke bulamadinmi?

Back