- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.861
Ooo 3 kg sonra gelsin 7 ler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo 3 kg sonra gelsin 7 ler
3 deme 2.1:))Ooo 3 kg sonra gelsin 7 ler
Allah rahmet etsin inşallah. Regl dönemi tartılma bence. Regl bitsin 2 gün sonra tartıl derim ben.Slm kızlar bugün gunum benim icin kötü gecti cok sevdigim komsum ablam vefat etti onun uzuntusunden surekli midem siyrildi ve ben sok oldum 80,4 gr ciktim ben anlamadim sekerli birsey yemedim 5 gundur ve bir haftadan fazla aksam yemegimi saat 5te bitirdim canim ice sıkıldı bugun stresten yedim de yedim aksam yemegim hep meyveydi stresten iki tanede lokumda yedim seker orucumda gitti ve uzuntuden yedim normalde esimle olsun yada ailemle tartissam bile böyle acikmadimdi bide reglime 1 gun var ondanmi fazla ciktim bari sabit ciksaydim 500 gr bile moralimi bozdu ustelik ben 77 kg beklerken ( rabbim saglik versin aha sen sakrak komsumu kanser den kaybettim rabbim mekanini cennet etsin (
Kg veren arkadaslarimi tebrik ederim sevindim sizin adiniza maşallah mlyt ISILDURU ins hepimiz eksiler görürüz yarindan itibaren devam bugun sadece cenaze evinde uc dilim küçük pide yedim o bile diyetimi bozdu afff birde bu 5 gundurde kabizlik problemi yasadim kendime göz degdirdim. . Hep bi bahanemi istemiyorumm 80 li kglar yaaaa
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinSlm kızlar bugün gunum benim icin kötü gecti cok sevdigim komsum ablam vefat etti onun uzuntusunden surekli midem siyrildi ve ben sok oldum 80,4 gr ciktim ben anlamadim sekerli birsey yemedim 5 gundur ve bir haftadan fazla aksam yemegimi saat 5te bitirdim canim ice sıkıldı bugun stresten yedim de yedim aksam yemegim hep meyveydi stresten iki tanede lokumda yedim seker orucumda gitti ve uzuntuden yedim normalde esimle olsun yada ailemle tartissam bile böyle acikmadimdi bide reglime 1 gun var ondanmi fazla ciktim bari sabit ciksaydim 500 gr bile moralimi bozdu ustelik ben 77 kg beklerken ( rabbim saglik versin aha sen sakrak komsumu kanser den kaybettim rabbim mekanini cennet etsin (
Kg veren arkadaslarimi tebrik ederim sevindim sizin adiniza maşallah mlyt ISILDURU ins hepimiz eksiler görürüz yarindan itibaren devam bugun sadece cenaze evinde uc dilim küçük pide yedim o bile diyetimi bozdu afff birde bu 5 gundurde kabizlik problemi yasadim kendime göz degdirdim. . Hep bi bahanemi istemiyorumm 80 li kglar yaaaa
Aminn sagolasin .yok regl olmama bir gun var acep ondanmi dedim artik olan oldu önümüzdeki maclara bakacammAllah rahmet etsin inşallah. Regl dönemi tartılma bence. Regl bitsin 2 gün sonra tartıl derim ben.
Üzülme bence regl dan kaynaklanıyor da olabilir.
Regl dönemi bol bol su için diyorlar.
Yani tamam ama ben regl olmama 1-2 gün kala şişiyorum o zamanlar tartı biraz fazla gösteriyor.Aminn sagolasin .yok regl olmama bir gun var acep ondanmi dedim artik olan oldu önümüzdeki maclara bakacamm
Haklısın valla kızın bana.
Süper tebrik ederim seni kendine söz verdin ve başardın.
Slm kızlar bugün gunum benim icin kötü gecti cok sevdigim komsum ablam vefat etti onun uzuntusunden surekli midem siyrildi ve ben sok oldum 80,4 gr ciktim ben anlamadim sekerli birsey yemedim 5 gundur ve bir haftadan fazla aksam yemegimi saat 5te bitirdim canim ice sıkıldı bugun stresten yedim de yedim aksam yemegim hep meyveydi stresten iki tanede lokumda yedim seker orucumda gitti ve uzuntuden yedim normalde esimle olsun yada ailemle tartissam bile böyle acikmadimdi bide reglime 1 gun var ondanmi fazla ciktim bari sabit ciksaydim 500 gr bile moralimi bozdu ustelik ben 77 kg beklerken ( rabbim saglik versin aha sen sakrak komsumu kanser den kaybettim rabbim mekanini cennet etsin (
Yani tamam ama ben regl olmama 1-2 gün kala şişiyorum o zamanlar tartı biraz fazla gösteriyor.
Seninki öyle değilse de artık olan olmuştur.
İlerleyen zamanlar da fazlasıyla vermen dileğiyle. :)
Katılilabilirsin hos geldin birbirimizi motivasyon deşarj edelim su kilolardan kurtulalim ins..Slm kızlar bende uzun süredir kilo vermeye çalışıp bırakanlardan. Motivasyona ihtiyacım var aranıza katılabilir miyim?
Slm kızlar bende uzun süredir kilo vermeye çalışıp bırakanlardan. Motivasyona ihtiyacım var aranıza katılabilir miyim?
Hoşbulduk inşallah canım. Neler yapıyorsunuzKatılilabilirsin hos geldin birbirimizi motivasyon deşarj edelim su kilolardan kurtulalim ins..
Hoşbulduk canım. 74 kiloyum boyum 1.55 hedefim 60. Aslında oldukça hareketli bir hayatım var ama polikistik overim ve kullandığım ilaçlarla bu hale geldim. Çocuk düşünüyorum ve kilo vermem şart .hoş geldin aramıza. kendinden bahsetsene biraz kaç kilosun, boyun kaç, hedefin kaç, günlük hayatın hareketli mi, ne tür diyet düşünüyorsun?
Hoşbulduk canım. 74 kiloyum boyum 1.55 hedefim 60. Aslında oldukça hareketli bir hayatım var ama polikistik overim ve kullandığım ilaçlarla bu hale geldim. Çocuk düşünüyorum ve kilo vermem şart .