- 6 Nisan 2010
- 3.921
- 14.632
- 408
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.801
selamlar.. bakıyorum da kimse yazmıyor hatunlar. ben 1 günde almış olduğum 1.300 gramın şokundayım gugün. dün 65.5 iken tartı bu sabah 66.8 gösteriyordu. bedenime döndüm ve oha ya oha! dedim. dün güzel beslenmedim ama bu kar da çok yemedim valla.
sabah
2 dilim çavdar ekmeğine tost
ara
yarım nescafe
öğlen
1 börek
ara
yarım nescafe
akşam
3 et köfte
1 kaşık pilav
sebze sote
bu kötü olan 1 bardak fanta
ara
1 dilim pasta yedim. yani bunları toplasam 1.3 etmez yani. oyy oyy
Karbon agirlikli yediginiz icin olabilir havalar sıcak odem yapmış olabilir yedikleriniz bir gun dikkat edip 2 fincan yeşil cay 3 lt su ictiniz mi tamamdir gerci bunları elbette biliyorsunuzdur yazmadan edemedim :)
Kapar vallagünaydın geçler. bakın dönün çabuk yoksa kurt kapar heeee
Kapar vallagünaydın geçler. bakın dönün çabuk yoksa kurt kapar heeee
Kışlık hazirligi receller yaptim marmelat ve kiraz reçeli cilek recelimde var kışa doğru pekmezim de olur benim pavorim pekmez ve has bal digerlerinide çocuklar için yaptim yarin son 3kg daha kiraz reçeli yapacam artik reçel gormek istemiyorum...evde 8 kg marmelat yaptim fazlasini artik kardesimede hediye ederim gunler cok yogun geçiyor bahçe islerimiz var birde diyet yapamayinca burayada yazasim gelmiyor ama hergun bakıyorum. Sicaklardan sebze yemeği de yiyesim gelmiyor daha dogrusu yemek bugun sabah yumurta hasladim yemeyi unuttum cavdar lavas ekmekle peynire düştüm :))
Diyorum ki evde duruyumda ara ogunler yogurt yiyim diyorum onida unutuyorum evde bol meyvede aklima gelmiyor sinir oluyom kendime haaa bundan sonra dikkat ediyim hatirlamak icin notmu yapistirim dolabaonuda kor gozum görmez :) kafada bitirmem lazim..
Günaydın kızlar
Slm canım kolları kapamak adına tül yada dantel kolu olan modellere baksaydin keşke bulamadinmi?Anaaa ben yazmayınca kimse yazmamış nerdeysemlyt sonundaoldu BitmeyenUmidim hariç.
ISILDURU Miyav_su Vilma 37 qubis @burhan @bluedolphin kakaovanilya Excited_00 muzeyyenmf unuttuğum var mı bilmiyorum. Bakıyım neler neler yapıyorsunuz.
Ben sonunda hazır abiye elbiselere girebiliyorum çok mutluyum düğün kına için aldım birer tane. Yine hepsi çok hoş durmadı kollarım dana gibi olduğu için. Kilo insanı daha çıplak gösteriyor.
Kol eklettiricem minik mendil kol şeklinde biraz kamufule etse yeter cıbıl cıbıl kalmamak için. Sen nasılsın nasıl gidiyor?Slm canım kolları kapamak adına tül yada dantel kolu olan modellere baksaydin keşke bulamadinmi?
Şükür canim iyilik kızın wc Faslı bitti diyet modu bir gelip bir kaçıyor aynı yerdeyim anlayacağınKol eklettiricem minik mendil kol şeklinde biraz kamufule etse yeter cıbıl cıbıl kalmamak için. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?