- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.441
Ya Ağustos başında görümcem evleniyor düğünde güzel bi elbise giymek istiyorum artık normal kıyafetlerde 44 beden oluyor ama abiyelerde zaten 44 zor bulunuyor bi de bedenleri daha dar oluyor. Diktirmekte istemiyorum ne çıkacağı belli olmuyor çok geriliyorum ya... Temmuzun ilk haftası kıyafet işine bakmam gerek.Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine zayiflayalim diye sagligimizdan olmayalım üzülme iyilesince yaparsın jillianini
Bana da çöp suyu gibi geliyorYeşil çayı gün içerisinde ben de unutuveriyorum. Sanırım biraz tadı ilaç gibi geldiğinden olsa gerek. Limonlu daha iyi oluyor gibi.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Kısa sürede iyileşmeni diliyorum.
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım hemencik iyileşir inşallah
Basküllerin ayarları farklı olabiliyor hem adet olacaksın diye fazla çıkmış olabilirsin. Sen eve dönene kadar tartılma moralin bozulmasın...Kızlar insan 3 günde kilo alabilir mi yoksa ben regl olucam diye mi fazla çıktım acaba bide annemin tartisida fazla tartiyo napim ben eve gidinceye kadar tartilmiyim mi
Ağustosa 1 aydan fazla var inşaallah o zamana kadar biraz daha verirsen daha kolay olur kıyafet bulman detox felan yapsanYa Ağustos başında görümcem evleniyor düğünde güzel bi elbise giymek istiyorum artık normal kıyafetlerde 44 beden oluyor ama abiyelerde zaten 44 zor bulunuyor bi de bedenleri daha dar oluyor. Diktirmekte istemiyorum ne çıkacağı belli olmuyor çok geriliyorum ya... Temmuzun ilk haftası kıyafet işine bakmam gerek.
Öyle yapim o zaman da 2 güne tartilan ben nasıl dayanicam bakalımBasküllerin ayarları farklı olabiliyor hem adet olacaksın diye fazla çıkmış olabilirsin. Sen eve dönene kadar tartılma moralin bozulmasın...
Ya ayran detoksunu onun için denedim ama olmadı 100 gr verdim. Temmuz başında halletmem gerek bulamazsam diktirmek için vaktim olsun diye. Son ana bırakıp risk alamam. 2 haftam var.Ağustosa 1 aydan fazla var inşaallah o zamana kadar biraz daha verirsen daha kolay olur kıyafet bulman detox felan yapsan
Ya yediğin çikolata 100 gr değildir ki 100 gr alasın paketler 80 gr zaten. Hastalanacaksan onun ödemi toplamaya başlamıştır. Benim de yakın tatlı çekiyor canım hurmayla muzla geçiştiriyorum.
Kızlar insan 3 günde kilo alabilir mi yoksa ben regl olucam diye mi fazla çıktım acaba bide annemin tartisida fazla tartiyo napim ben eve gidinceye kadar tartilmiyim mi
Fıstıklar nasılsınız kusura bakmayın çok yoğundum uğrayamadım bugün sakin fırsat buldum geldim
bolca seni merak ettik miyav. neyse ki yoğunlukmuş. hoş geldin. iyisindir umarım. biz diyet diyet takılıyoruz işte
İnşallah bu bayram bol bol turist gelir hep senin dükkanından alış veriş yapar.. Nasılsın iyi misin?Fıstıklar nasılsınız kusura bakmayın çok yoğundum uğrayamadım bugün sakin fırsat buldum geldim
Ahhhh ahhh eşimin kardeşleri de şimdi daha güzelsin diyor yalan biliyorum.ya neden bu kadar depresif yazdın anlamadım. bence sen harikasın. boyunun maşallahı varmış. beden kitle endeksine göre normalsin. kaldı ki 4 aylık erken doğmuş bebekle ne güzel baş ediyorsun maşallah. ben oğlum 20 aylık olana kadar annemi yollamadım bir yeretabi çalışıyordum da ama gene de senin gibi güçlü olamazdım. bence her anını fotoğraflandır. mesela ben 75 kiloluk halimi hiç çekmemişim. üzüldüm valla. eski yeni halime bakacaktım ama yok. sen de zaten zayıflayacak kapasitedesin bakarsın ilerde çek fotoları. ayrıca ben çok zayıf insanları da pek beğenmiyorum kız o boya 50 kilo olur mu hiç
+1 aynen katılıyorum. ben eski foto arıyorum yok. maalesef çekmemişim. üzüldüm şimdi.
eline emeğine sağlık cnm
afiyet olsun cnm. çok severim analı kızlı
Ben kilo almışım biraz canım söylemek istemiyorum.İnşallah bu bayram bol bol turist gelir hep senin dükkanından alış veriş yapar.. Nasılsın iyi misin?
Ahhhh ahhh eşimin kardeşleri de şimdi daha güzelsin diyor yalan biliyorum.
Zayıflığımı çok severdim. Normale göre biraz zayıf dururdu ama annemin hayran bakışları vardı bana hep
Şimdi dozer diyorlar bana.
Göğüslerim çok büyüdü olmadı küçülttürürüm bir şekilde.
Çok teşekkür ederim canım çok sağol.
Ama işte o zaman ne giysem yakışırdı siyah renk atletim bile yoktu o kadar sevmem yani.
Şimdi her yanım siyah
Olur geçen haftaki kilonu yazdım zaten.Ben kilo almışım biraz canım söylemek istemiyorum.
Olur mu?
Çok sağol canım elimde değil ama uğraşıyorum bakalımestağfurullah ya hu ne dozeri. sen daha henüz doğum yapmış annesin. seneye kadar hafif bir diyetle zayıflarsın yine. böyle kendini üzme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?