Evliliğim için 35 kilo

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine zayiflayalim diye sagligimizdan olmayalım üzülme iyilesince yaparsın jillianini
Ya Ağustos başında görümcem evleniyor düğünde güzel bi elbise giymek istiyorum artık normal kıyafetlerde 44 beden oluyor ama abiyelerde zaten 44 zor bulunuyor bi de bedenleri daha dar oluyor. Diktirmekte istemiyorum ne çıkacağı belli olmuyor çok geriliyorum ya... Temmuzun ilk haftası kıyafet işine bakmam gerek.

Kızlar insan 3 günde kilo alabilir mi yoksa ben regl olucam diye mi fazla çıktım acaba bide annemin tartisida fazla tartiyo napim ben eve gidinceye kadar tartilmiyim mi
Basküllerin ayarları farklı olabiliyor hem adet olacaksın diye fazla çıkmış olabilirsin. Sen eve dönene kadar tartılma moralin bozulmasın...

Ağustosa 1 aydan fazla var inşaallah o zamana kadar biraz daha verirsen daha kolay olur kıyafet bulman detox felan yapsan

Ağustosa 1 aydan fazla var inşaallah o zamana kadar biraz daha verirsen daha kolay olur kıyafet bulman detox felan yapsan
Ya ayran detoksunu onun için denedim ama olmadı 100 gr verdim. Temmuz başında halletmem gerek bulamazsam diktirmek için vaktim olsun diye. Son ana bırakıp risk alamam. 2 haftam var.

Ahhhh ahhh eşimin kardeşleri de şimdi daha güzelsin diyor yalan biliyorum.
Zayıflığımı çok severdim. Normale göre biraz zayıf dururdu ama annemin hayran bakışları vardı bana hep
Şimdi dozer diyorlar bana.
Göğüslerim çok büyüdü olmadı küçülttürürüm bir şekilde.
Çok teşekkür ederim canım çok sağol.
Ama işte o zaman ne giysem yakışırdı siyah renk atletim bile yoktu o kadar sevmem yani.
Şimdi her yanım siyah

estağfurullah ya hu ne dozeri. sen daha henüz doğum yapmış annesin. seneye kadar hafif bir diyetle zayıflarsın yine. böyle kendini üzme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…