• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Arkadaşlar çörek otu yağı kapsülü kullananınız var mı acaba?
Kilo verme sürecinde faydasını gördünüz mü?
Ya ben her sabah 1 çay kaşığı çörek otu yağı içiyorum babam bi aktarda gözünün önünde sıktırdı içimi çok rahat tadı güzel. Ama kilo vermede bi etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü iki haftadır kastırmama rağmen gıdım gıdım gidiyor kilo. Şifa niyetine içiyorum. Tansiyonu düşürüyor ama dikkat et öyle bi sıkıntın varsa.

Annem her telefonda dozer diyor ne yapalım.
Kaderimde dozer olmakta varmış :KK70:
Çok teşekkür ederim canım. :KK36:
Ay annende yani:KK70: Ablam da bana dana ya da dinazor derdi 60 kiloyken sinir etmek için, 100 kiloya çıkınca sustu sinirlenip onu da yerim diye korktu heralde:KK53:

Ya ne bileyim anlamadım, bayramda annaneme okutucam kendimi. Ben Ramazan'da diyetisyeni bıraktım 4 temmuzda geri başlıycam. Genelde ayda 1 falan çok yedim dediğim doğumgünü kutlama tatil gibi şeylerin arkasından 1-2 günlük veriyordu detoks. Ya kahvaltıda yeşil bi karışım içecek ya da işte ananas kefir gibi. O yeşil içeceği hiç içmedim ama:sus:
Okut Canım uzaktan Benide okusun bende sapıtıyorum Ne olucak bu halim bilmiyorum :KK42:

Ya ben her sabah 1 çay kaşığı çörek otu yağı içiyorum babam bi aktarda gözünün önünde sıktırdı içimi çok rahat tadı güzel. Ama kilo vermede bi etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü iki haftadır kastırmama rağmen gıdım gıdım gidiyor kilo. Şifa niyetine içiyorum. Tansiyonu düşürüyor ama dikkat et öyle bi sıkıntın varsa.
Şifa olsun canım bende asla pakete almam baban mantıklı insanmış maşallah rabbim sağlıklı ömür versin babana Canım

Ya ne bileyim anlamadım, bayramda annaneme okutucam kendimi. Ben Ramazan'da diyetisyeni bıraktım 4 temmuzda geri başlıycam. Genelde ayda 1 falan çok yedim dediğim doğumgünü kutlama tatil gibi şeylerin arkasından 1-2 günlük veriyordu detoks. Ya kahvaltıda yeşil bi karışım içecek ya da işte ananas kefir gibi. O yeşil içeceği hiç içmedim ama:sus:
Himmm ozaman detoks iyi birsey olmazsa dr onermez dur ramazan bitsinde bende deniyecegim bu arada yeni geldik eltim davet ettiydi yemege simdi geriye donuk msj lara bi bakiyum hayirli geceler

Ay annende yani:KK70: Ablam da bana dana ya da dinazor derdi 60 kiloyken sinir etmek için, 100 kiloya çıkınca sustu sinirlenip onu da yerim diye korktu heralde:KK53:
Hahhahahaaa iyiymiş.
Annem hiç alışkın değil bu halime. Saçlarımı bile taramıyorum bazen. Bakım hiç yapmıyorum.
Kamerayı her açtığında kızıyor düzelt kendini diye
Haklı ama işte...

Hahhahahaaa iyiymiş.
Annem hiç alışkın değil bu halime. Saçlarımı bile taramıyorum bazen. Bakım hiç yapmıyorum.
Kamerayı her açtığında kızıyor düzelt kendini diye
Haklı ama işte...
Son zamanlarda bende öyleyim sanırım yoğunluktan saçımı bağlayıp çıkıyorum bakımsızlık paçadan akıyor

Çok teşekkür ederim. :KK36:
Bu bilgileri öğrendiğim çok iyi oldu. Bir süredir çörek otu yağı kapsülü kullanıyordum.
Geçen hafta birgün tansiyonum düştü gerçekten de, kafamı kaldıramadım.

Kadir geceniz mübarek olsun.

Eklentiler

• kadir-gecesi.png
    kadir-gecesi.png
    263,4 KB · Görüntüleme: 29
Back