- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.461
Amin inşallah canım iyiyim şükür eleman ile bütün müşterileri kaçırmamaya çalışıyoruz koşturup duruyoruz akşamda yorgunluktan uyuyorum 1.5 Aydır sabah 05.00 akşam 23.00 yatış her yerim ağrıyor sen nasılsın iyi misinİnşallah bu bayram bol bol turist gelir hep senin dükkanından alış veriş yapar.. Nasılsın iyi misin?
Kiz sahursuz nasil duruyon bende yapabilirmiydim acaba ama dayanamıyorum iki cocuk ev is bahce derken gerci sahurda az yiyorum 1,5 lt su iciyorum..selam hatunlar. bugün yoğundum ancak yazdım.
dün iftara annemdeydik. planlarımı azıcık bozmuş oldum menümü yazayım dünkü
sahur
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
4 tane falan erik
bir lokma simit
ayran salata
ara
birkaç kare bitter
1 tane sanırım hurma (şekerli sular giriyor rüyalarıma nerdeyseregl geliyor yakında ondan bence)
ha bu kaçamak sabah 100 grama mal oldu ama pişman değilim
Canım benim bende aynıyım birgün tam 2 gün bozuyorumbolca seni merak ettik miyav. neyse ki yoğunlukmuş. hoş geldin. iyisindir umarım. biz diyet diyet takılıyoruz işte
Canım sende şeker var aç kalırsam hipoglisemiye çevirir Allah korusunKiz sahursuz nasil duruyon bende yapabilirmiydim acaba ama dayanamıyorum iki cocuk ev is bahce derken gerci sahurda az yiyorum 1,5 lt su iciyorum..
Canım bak kaç kilodan düştün ya şuanda 3 rakamlarda olsaydın ben olsam o kelimeye söyletmezdimAhhhh ahhh eşimin kardeşleri de şimdi daha güzelsin diyor yalan biliyorum.
Zayıflığımı çok severdim. Normale göre biraz zayıf dururdu ama annemin hayran bakışları vardı bana hep
Şimdi dozer diyorlar bana.
Göğüslerim çok büyüdü olmadı küçülttürürüm bir şekilde.
Çok teşekkür ederim canım çok sağol.
Ama işte o zaman ne giysem yakışırdı siyah renk atletim bile yoktu o kadar sevmem yani.
Şimdi her yanım siyah
Teşekkürler.Doğadan yeşil çay yumuşak içimli olanı alın üzerinde yeni yazıyor süper eskiden hiç icmezdim
MerhabalarFıstıklar nasılsınız kusura bakmayın çok yoğundum uğrayamadım bugün sakin fırsat buldum geldim
Kiz sahursuz nasil duruyon bende yapabilirmiydim acaba ama dayanamıyorum iki cocuk ev is bahce derken gerci sahurda az yiyorum 1,5 lt su iciyorum..
Maşallah canımMerhabalarMiyav_su
Senden haber almak güzel.
Diyete devam ediyorum ben.
Bu hafta egzersiz veya yürüyüşü de diyetime dahil etmeliyim.
Bana şans dile.
Sana tavsiyem d vitamin kullanmanArkadaşlar çörek otu yağı kapsülü kullananınız var mı acaba?
Kilo verme sürecinde faydasını gördünüz mü?
Amin canım sağol bence bir araştır krom yüksek olan gıdalardan tüket yAda doktoruna sor krom hapı al Canımkedikedi84 gecmis olsun baci nordun ya nazarmi oldu ne hemen oku kendine. Kiz ağustosa bir ayi gecgin var ins ramazan bitince bende sana katilacagim kurtuluruz kglardan hemde incelecegiz sende güzel kiyafetler alirsinki çok sık detoks yapma o kg vermeni durdurur ayda bi kez yetr bende durduruyor ya ondan dedim birde diyeyisyenin ne kadar zamanda detoks öneriyor merak ettim ben nerde baksan 4-5 aydir detoks yapmadim once saglam diyeti sonra ayda bir deneyim diyom nasip..
Miyav_su hos geldin canim allah gücünü artirsin iyi danayaniyon maşallah bol müşterilerin olsun inşallah. .
Soğan yahnisi ne Canım bu papara aşı mı yoksaşuraya da menümü bırakayım
sahur
yemedim
iftar
yarım kase dövme çorbası
1 kase soğan yahnisi
2 hurma
birkaç dilim karpuz
1 bardak ayran
yarım nescafe
Annem her telefonda dozer diyor ne yapalım.Canım bak kaç kilodan düştün ya şuanda 3 rakamlarda olsaydın ben olsam o kelimeye söyletmezdim
Soğan yahnisi ne Canım bu papara aşı mı yoksa
Patatesin nişastası çok benim paparada et Yok aynı senin yaptığın gibi bayat ekmekleri bölüyor üstüne döküyorsun bir ara deneyeyim patates olmadan ellerine sağlık bende acılı Adana yaptım kendim bugün yiyeceğimcnm eti haşlıyorum. salça baharat koyuyorum. arpacık soğanları bütün bütün ve patatesleri küp küp doğrayıp ete ekleyip haşlıyorum. güzel besleyici oluyor. kalorisi de azdır inş
İyiyim canım ya 300 gr vermişim işteAmin inşallah canım iyiyim şükür eleman ile bütün müşterileri kaçırmamaya çalışıyoruz koşturup duruyoruz akşamda yorgunluktan uyuyorum 1.5 Aydır sabah 05.00 akşam 23.00 yatış her yerim ağrıyor sen nasılsın iyi misin
Ya ne bileyim anlamadım, bayramda annaneme okutucam kendimi. Ben Ramazan'da diyetisyeni bıraktım 4 temmuzda geri başlıycam. Genelde ayda 1 falan çok yedim dediğim doğumgünü kutlama tatil gibi şeylerin arkasından 1-2 günlük veriyordu detoks. Ya kahvaltıda yeşil bi karışım içecek ya da işte ananas kefir gibi. O yeşil içeceği hiç içmedim amakedikedi84 gecmis olsun baci nordun ya nazarmi oldu ne hemen oku kendine. Kiz ağustosa bir ayi gecgin var ins ramazan bitince bende sana katilacagim kurtuluruz kglardan hemde incelecegiz sende güzel kiyafetler alirsinki çok sık detoks yapma o kg vermeni durdurur ayda bi kez yetr bende durduruyor ya ondan dedim birde diyeyisyenin ne kadar zamanda detoks öneriyor merak ettim ben nerde baksan 4-5 aydir detoks yapmadim once saglam diyeti sonra ayda bir deneyim diyom nasip..
Miyav_su hos geldin canim allah gücünü artirsin iyi danayaniyon maşallah bol müşterilerin olsun inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?