• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

İnşallah bu bayram bol bol turist gelir hep senin dükkanından alış veriş yapar.. Nasılsın iyi misin?
Amin inşallah canım iyiyim şükür eleman ile bütün müşterileri kaçırmamaya çalışıyoruz koşturup duruyoruz akşamda yorgunluktan uyuyorum 1.5 Aydır sabah 05.00 akşam 23.00 yatış her yerim ağrıyor sen nasılsın iyi misin

selam hatunlar. bugün yoğundum ancak yazdım.
dün iftara annemdeydik. planlarımı azıcık bozmuş oldum menümü yazayım dünkü

sahur
yok

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
4 tane falan erik
bir lokma simit
ayran salata

ara
birkaç kare bitter
1 tane sanırım hurma (şekerli sular giriyor rüyalarıma nerdeyse :KK70: regl geliyor yakında ondan bence)
ha bu kaçamak sabah 100 grama mal oldu ama pişman değilim :KK70:
Kiz sahursuz nasil duruyon bende yapabilirmiydim acaba ama dayanamıyorum iki cocuk ev is bahce derken gerci sahurda az yiyorum 1,5 lt su iciyorum..

Ahhhh ahhh eşimin kardeşleri de şimdi daha güzelsin diyor yalan biliyorum.
Zayıflığımı çok severdim. Normale göre biraz zayıf dururdu ama annemin hayran bakışları vardı bana hep :KK36:
Şimdi dozer diyorlar bana.
Göğüslerim çok büyüdü olmadı küçülttürürüm bir şekilde.
Çok teşekkür ederim canım çok sağol.
Ama işte o zaman ne giysem yakışırdı siyah renk atletim bile yoktu o kadar sevmem yani.
Şimdi her yanım siyah :cry:
Canım bak kaç kilodan düştün ya şuanda 3 rakamlarda olsaydın ben olsam o kelimeye söyletmezdim

kedikedi84 kedikedi84 gecmis olsun baci nordun ya nazarmi oldu ne hemen oku kendine. Kiz ağustosa bir ayi gecgin var ins ramazan bitince bende sana katilacagim kurtuluruz kglardan hemde incelecegiz sende güzel kiyafetler alirsinki çok sık detoks yapma o kg vermeni durdurur ayda bi kez yetr bende durduruyor ya ondan dedim birde diyeyisyenin ne kadar zamanda detoks öneriyor merak ettim ben nerde baksan 4-5 aydir detoks yapmadim once saglam diyeti sonra ayda bir deneyim diyom nasip..
Miyav_su Miyav_su hos geldin canim allah gücünü artirsin iyi danayaniyon maşallah bol müşterilerin olsun inşallah. .

Fıstıklar nasılsınız kusura bakmayın çok yoğundum uğrayamadım bugün sakin fırsat buldum geldim
Merhabalar Miyav_su Miyav_su :KK54:
Senden haber almak güzel.
Diyete devam ediyorum ben. :KK72:
Bu hafta egzersiz veya yürüyüşü de diyetime dahil etmeliyim.:KK6:
Bana şans dile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiz sahursuz nasil duruyon bende yapabilirmiydim acaba ama dayanamıyorum iki cocuk ev is bahce derken gerci sahurda az yiyorum 1,5 lt su iciyorum..

ya cnm benim mide baya küçülmüş. ben çok az ama sık besleniyordum. iftardan sonra bol su da içince sahura yiyemiyorum. ama gün içinde çok zor durumdayım. yiyebiliyorsan kararında ye. zaten bitti mübarek günler. sonra kaldığımız yerden diyete devam inş. ben de çalışıyorum . sabah 6.30 kalkış gece 12 yatış. bir de kuzucuğum var. tabi enerji lazım oluyor

kedikedi84 kedikedi84 gecmis olsun baci nordun ya nazarmi oldu ne hemen oku kendine. Kiz ağustosa bir ayi gecgin var ins ramazan bitince bende sana katilacagim kurtuluruz kglardan hemde incelecegiz sende güzel kiyafetler alirsinki çok sık detoks yapma o kg vermeni durdurur ayda bi kez yetr bende durduruyor ya ondan dedim birde diyeyisyenin ne kadar zamanda detoks öneriyor merak ettim ben nerde baksan 4-5 aydir detoks yapmadim once saglam diyeti sonra ayda bir deneyim diyom nasip..
Miyav_su Miyav_su hos geldin canim allah gücünü artirsin iyi danayaniyon maşallah bol müşterilerin olsun inşallah. .
Amin canım sağol bence bir araştır krom yüksek olan gıdalardan tüket yAda doktoruna sor krom hapı al Canım

cnm eti haşlıyorum. salça baharat koyuyorum. arpacık soğanları bütün bütün ve patatesleri küp küp doğrayıp ete ekleyip haşlıyorum. güzel besleyici oluyor. kalorisi de azdır inş :KK70:
Patatesin nişastası çok benim paparada et Yok aynı senin yaptığın gibi bayat ekmekleri bölüyor üstüne döküyorsun bir ara deneyeyim patates olmadan ellerine sağlık bende acılı Adana yaptım kendim bugün yiyeceğim

Amin inşallah canım iyiyim şükür eleman ile bütün müşterileri kaçırmamaya çalışıyoruz koşturup duruyoruz akşamda yorgunluktan uyuyorum 1.5 Aydır sabah 05.00 akşam 23.00 yatış her yerim ağrıyor sen nasılsın iyi misin
İyiyim canım ya 300 gr vermişim işte:KK14: bide dün spor yaparken ayağımı burktum spor da yalan oldu 1-2 gün. Allah yardımcı olsun ya valla çok yoğun tempon var.

Ya ne bileyim anlamadım, bayramda annaneme okutucam kendimi. Ben Ramazan'da diyetisyeni bıraktım 4 temmuzda geri başlıycam. Genelde ayda 1 falan çok yedim dediğim doğumgünü kutlama tatil gibi şeylerin arkasından 1-2 günlük veriyordu detoks. Ya kahvaltıda yeşil bi karışım içecek ya da işte ananas kefir gibi. O yeşil içeceği hiç içmedim ama:sus:

Back