- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.421
Aminnn...burda olmak bana hep iyi geliyor cok teşekkür ederimgelmiş geçmiş olsun inş.
Eline sağlık canim uğraşıyorsun
Olursun olursun. Bak içimden gelmiş yazmışım. 80 yapıyım tabloda 80 olunca Nasıl olsa 79 u bi göreyim diyip 1 kilo daha verirsin e sonra beni mi kırıcan 1 ay sonra da 75 oluverirsinEline sağlık canim uğraşıyorsun
Benim hedef im 80 di ama 75 olabilir miyim diyosun
Çok çok geçmiş olur tez zamanda inşallahAminnn...burda olmak bana hep iyi geliyor cok teşekkür ederim
Cok sağol canimÇok çok geçmiş olur tez zamanda inşallah
Ağzın bal yesinOlursun olursun. Bak içimden gelmiş yazmışım. 80 yapıyım tabloda 80 olunca Nasıl olsa 79 u bi göreyim diyip 1 kilo daha verirsin e sonra beni mi kırıcan 1 ay sonra da 75 oluverirsin
Tartıya çıkmadım. Çıkmamak için bir neden de yoktu.
Biliyorum kilo vermedim.
Dün dışarı çıkacaktım tam 5 ayrı kıfayet denedim.
Güzelim kıyafetler üzerime giyince bir iğrenç duruyordu ki delirdim artık giy çıkar.
Nasıl kötü olduysam 2 elbisemi sinirden yırttım.
Oğlum Artık beni emmiyor daha 4 aylık zaten erken doğdu felan.
Psikolojim hiç iyi değil bu sıralar.
Türkiye'ye geldiğimde ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar gerçekten kilo yüzünden dışarı çıkamıyorum fotoğraf hiç çekinmiyorum.
Oğlumla doğru dürüst bir fotoğrafımız bile yok.
Off off
+1 aynen katılıyorum. ben eski foto arıyorum yok. maalesef çekmemişim. üzüldüm şimdi.Slm bebegin erken dogmus ve 4 aylik onceligim bebegim olurdu ve neden foto cekinmiyorsunki her anin tadini cikara cikara yasa hem kgluyken hem zayifken küçücük seyleri sorun etmeden hayatta neler var ki inan halimize ne kadar sukredersek az kendi ni yok yere strese sokup psikolojini bozma eee saglik bidaha gelmiyor kg ya gelince onlari sen istersen ki vucudundan atarsin ama yavas yavaş simdi toparlan silkelen bir bebegini kendini düşün negatifleri sil hayatinda umarim bi nebze anlatabilmisimdir..
Dün yediklerim
Sahur 1dilim ekmek 1dilim peynir zeytin haşlanmış yumurta tek şekerli çay
Iftar malatyanin meşhur anali kızlı köftesi
1 kâse çorba 2ks yoğurtlu makarna 1 tane yaprak sarma
Günaydın kızlar dün spor yaparken çok kötü bileğimi burktum ağrıyo ya bileklik taktım buz koydum bugün yapamayacağım canım jillianımı
Afiyeet olsun canım biraz az olmuyor mu yediklerin sonra vücut kıtlık alarmı verebilirselam hatunlar. bugün yoğundum ancak yazdım.
dün iftara annemdeydik. planlarımı azıcık bozmuş oldum menümü yazayım dünkü
sahur
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
4 tane falan erik
bir lokma simit
ayran salata
ara
birkaç kare bitter
1 tane sanırım hurma (şekerli sular giriyor rüyalarıma nerdeyseregl geliyor yakında ondan bence)
ha bu kaçamak sabah 100 grama mal oldu ama pişman değilim
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine zayiflayalim diye sagligimizdan olmayalım üzülme iyilesince yaparsın jillianiniGünaydın kızlar dün spor yaparken çok kötü bileğimi burktum ağrıyo ya bileklik taktım buz koydum bugün yapamayacağım canım jillianımı
Afiyeet olsun canım biraz az olmuyor mu yediklerin sonra vücut kıtlık alarmı verebilir
İnşallah Canım. Hepbirlikte kurtulalım bu fazla kilolarımızdan.Allah razi olsun canim
Hastalık olunca insanin kilo falan aklina gelmiyor ama kilolarimiz ayni birlikte yol arkadaşı oluruz inşallah
Yeşil çayı gün içerisinde ben de unutuveriyorum. Sanırım biraz tadı ilaç gibi geldiğinden olsa gerek. Limonlu daha iyi oluyor gibi.Çok güzel bilgiler teşekkürler, nedense yararlı olan şeylere üşeniyorum yeşi çay demlemek bile zor geliyorama içiyorum artık
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Günaydın kızlar dün spor yaparken çok kötü bileğimi burktum ağrıyo ya bileklik taktım buz koydum bugün yapamayacağım canım jillianımı
Çok geçmiş olsun canım hemencik iyileşir inşallahGünaydın kızlar dün spor yaparken çok kötü bileğimi burktum ağrıyo ya bileklik taktım buz koydum bugün yapamayacağım canım jillianımı
Doğadan yeşil çay yumuşak içimli olanı alın üzerinde yeni yazıyor süper eskiden hiç icmezdimYeşil çayı gün içerisinde ben de unutuveriyorum. Sanırım biraz tadı ilaç gibi geldiğinden olsa gerek. Limonlu daha iyi oluyor gibi.
Ya yediğin çikolata 100 gr değildir ki 100 gr alasın paketler 80 gr zaten. Hastalanacaksan onun ödemi toplamaya başlamıştır. Benim de yakın tatlı çekiyor canım hurmayla muzla geçiştiriyorum.selam hatunlar. bugün yoğundum ancak yazdım.
dün iftara annemdeydik. planlarımı azıcık bozmuş oldum menümü yazayım dünkü
sahur
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
4 tane falan erik
bir lokma simit
ayran salata
ara
birkaç kare bitter
1 tane sanırım hurma (şekerli sular giriyor rüyalarıma nerdeyseregl geliyor yakında ondan bence)
ha bu kaçamak sabah 100 grama mal oldu ama pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?