• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

83,7 300 gr vermişim yani bi paket çerez ağırlığı:bicak: yok ayran diyeti yok akşamı yoğurtla geçiştir ağzına tatlı sürme hergün spor yap bu mudur?
Tek umudum 3 temmuzda diyetisyene gittiğimde verdiğim kilodan daha çok yağ yakmış olup kas yapmış olmam.
700 gramdan aşağısı beni hiç tatmin etmiyor :( koca haftada ben de vere vere 300 gram vermişim çok sinir bozucu bi durum. bi de her gün spor yapıyo olup da verememek daha da gıcık bir durum ama bence işin içinde spor varsa kesin yağ yakmışsındır

700 gramdan aşağısı beni hiç tatmin etmiyor :KK43: koca haftada ben de vere vere 300 gram vermişim çok sinir bozucu bi durum. bi de her gün spor yapıyo olup da verememek daha da gıcık bir durum ama bence işin içinde spor varsa kesin yağ yakmışsındır
500 gr a razıydım, diyetisyenimin lanetimidir nedir tam listeye davetler oluyor uyamam diye gitmedim kendi kendime yaparım artık mantığını öğrendim dedim :işsiz: olmadı.

Merhabalar kedikedi84 kedikedi84 :KK25::KK200:
0,5 kg verebilmişim bu hafta. Güncel kilom 102 kg.
Bugün diyetisyenime gittim. 1 ay içerisinde 7 kilo vermişim. Çok mutlu oldum öğrenince.
Güzel bir hafta diliyorum herkese :KK200::KK54:
Cok sevindim senin adina darisi basima

83,7 300 gr vermişim yani bi paket çerez ağırlığı:bicak: yok ayran diyeti yok akşamı yoğurtla geçiştir ağzına tatlı sürme hergün spor yap bu mudur?
Tek umudum 3 temmuzda diyetisyene gittiğimde verdiğim kilodan daha çok yağ yakmış olup kas yapmış olmam.

çok şükür cnm bunada. en azından 84lern kurtuldun. totalde düşününce de maşallah bir okul çağı çocuk attın üzerinden. ayrıca 300 gr bir margarin yağ düşün gitti şükür ;)

günaydın arkadaşlar. haftasonum fena geçmedi. diyet açısından yani. genelde tek öğün besleniyorum ramazan dolayısıyla.
moralim hala iyi değil ama tartı gülümsetiyor şükür. bildirimimi yapayım. ben sabahları tartılıyorum demiştim sanırım :KK66:

başlangıç:75.4
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.5
bu hafta fark:900 gr
toplam fark:9.900
Harikasın canım tebrikler :KK9:

çok şükür cnm bunada. en azından 84lern kurtuldun. totalde düşününce de maşallah bir okul çağı çocuk attın üzerinden. ayrıca 300 gr bir margarin yağ düşün gitti şükür :KK66:
81 İ bekliyorum alttan alta tam 1 damacana kadar kilo vermiş olucam.

evet ya miyavcım günaydın demeden durmazdı. inş keyif yapıyordur. Miyav_su Miyav_su

Harikasın canım tebrikler :KK9:

saol cnm :KK200:

Tunaydin canlar hemen kilo bildirimini yapıp kaçıyorum malum annelerin işi bitmez
geçen hafta 89.6
Bu hafta 88.4

bence sen daha harikasın maşallah:nazar: 8li haneler derken hızla geliyor 7 ler ;)

81 İ bekliyorum alttan alta tam 1 damacana kadar kilo vermiş olucam.

81 kim ya biz 60lı sayıları bekliyoruz senin adına ;) yani hedefe odaklandık. 81 çabuk gelir zaten.:KK15:

Canm benim baskül yanlis tartiyormus duzeltirmisin hem bana motive olsun simdiki terazi kg 79,9 du
Simdi 79.1 giden 800 gr
@değişiklikiyidir maşallah sana tebeik ederim seni
kedikedi84 kedikedi84 hic uzme kendini bayram bitsin tam gaz devam edecegiz
Kizlar kg veren arkadaslari cok tebrik ederim GIDI GIDI geçmiş olsun Miyav_su Miyav_su seni merak ettim kac gündür yoksun heral is yoğunluğundasin Vilma 37 Vilma 37 senide merak ediyorum umarim herkes iyidir simdi ben kacar islerim var anneme yardima gidecegim misafirlerimiz var..

Canm benim baskül yanlis tartiyormus duzeltirmisin hem bana motive olsun simdiki terazi kg 79,9 du
Simdi 79.1 giden 800 gr
Kizlar kg veren arkadaslari cok tebrik ederim GIDI GIDI geçmiş olsun Miyav_su Miyav_su seni merak ettim kac gündür yoksun heral is yoğunluğundasin Vilma 37 Vilma 37 senide merak ediyorum umarim herkes iyidir simdi ben kacar islerim var anneme yardima gidecegim misafirlerimiz var..
Tabii ki...

Simdi 79.1 giden 800 gr

saol cnm ben de seni tebrik ederim. maşallah azim motivasyon tavan. Allah bozmasın inş

Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah hemen sağlığına kavuşur önemli bi şeyi yoktur inşallah.
Sağol canim ciğer i ödem toplamış kalbine sikinti yapti .şimdi açıldı şükür. ... sevdiklerimiz hep iyi olsun inşallah

Back