Evliliğim için 35 kilo

Sağol canım

Çok güzel canım ya şu 9 lu rakamlarda iyice hafifleyip devam edersin tabeik ederim.

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah.
İnşallah 9'lu rakamlara ulaşabilirim.
Diyetisyenim sonraki aylarda ayda 7 kg veremeyebileceğimi, moralimi bozmadan devam etmemi, 1 ayda verilecek 4 kg'ın, hatta 2kg'ın bile mutluluk verici olacağını söyledi.
(Şu an kilom çok fazla olduğundan, kilo azalışı hızlı gidebiliyor sanırım.)
En büyük eksiğim egzersiz. Az yürüyüş yapıyorum. Bazı günler hiç yürümediğim de oluyor.
Diyetisyenim yağ yakımı için haftada 4-5 gün yürüyüşün faydalı olacağını söyledi.
Günde 3 bardak tarçınlı su, günde 1 fincan yeşil çay yağ yakımında çok faydalı imiş. Sütü laktozsuz içiyorum bir de.
Akşamları yemekten sonra yediğim meyvenin yanında yediğim yoğurdun içine haftada 2-3 defa biraz zencefil-zerdeçal-tarçın atmamı söyledi.
Bu bilgileri paylaşayım istedim.
Hepbirlikte vereceğiz bu kiloları inşallah arkadaşlar. Buna inanıyorum.
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sevgilerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok sevindim senin adina darisi basima

Öncelikle Babanız rahatsızmış, hastaneye yatmış, çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum kendisine.
Çoooook teşekkür ederim. İnşallah hepbirlikte vereceğiz bu kiloları arkadaşım.
Desteğin için teşekkür ediyorum. Güzel bir hafta diliyorum. Sevgiler.

Çok güzel bilgiler teşekkürler, nedense yararlı olan şeylere üşeniyorum yeşi çay demlemek bile zor geliyor ama içiyorum artık

Çok güzel bilgiler teşekkürler, nedense yararlı olan şeylere üşeniyorum yeşi çay demlemek bile zor geliyor ama içiyorum artık

ya bak iyi hatırlattın ben de içmiyorum uzun zamandır. aslında 2 dakikamı alır da üşeniyorum. küçük süzgeçlerden almıştım. az yeşilçay koyup sıcak su dolu bardağa bırakıyorum 2 dakika da demleniyor. ve bence faydalı. bir yerde okumuştum yağları parçalara ayırıyormuş spor yaparken daha kolay yanıyormuş yağlar. tam senlik aslında .

Tartıya çıkmadım. Çıkmamak için bir neden de yoktu.
Biliyorum kilo vermedim.
Dün dışarı çıkacaktım tam 5 ayrı kıfayet denedim.
Güzelim kıyafetler üzerime giyince bir iğrenç duruyordu ki delirdim artık giy çıkar.
Nasıl kötü olduysam 2 elbisemi sinirden yırttım.
Oğlum Artık beni emmiyor daha 4 aylık zaten erken doğdu felan.
Psikolojim hiç iyi değil bu sıralar.
Türkiye'ye geldiğimde ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar gerçekten kilo yüzünden dışarı çıkamıyorum fotoğraf hiç çekinmiyorum.
Oğlumla doğru dürüst bir fotoğrafımız bile yok.
Off off

Slm bebegin erken dogmus ve 4 aylik onceligim bebegim olurdu ve neden foto cekinmiyorsunki her anin tadini cikara cikara yasa hem kgluyken hem zayifken küçücük seyleri sorun etmeden hayatta neler var ki inan halimize ne kadar sukredersek az kendi ni yok yere strese sokup psikolojini bozma eee saglik bidaha gelmiyor kg ya gelince onlari sen istersen ki vucudundan atarsin ama yavas yavaş simdi toparlan silkelen bir bebegini kendini düşün negatifleri sil hayatinda umarim bi nebze anlatabilmisimdir..

Canım boyun kaçtı senin? Yeni doğum yapmışsın minicik bebeğin var niye zulm ediyorsun kendine? bize dahil olduğunda 75 kilo ile başlamışsın 71 kiloya düşmüşsün bak daha önceden 82 kiloymuşsun bu başarı değil de ne? Parmağımızı şıklattığımızda istediğimiz bedene ulaşamayız daha yeni bebekli hayata alışıyorsun daralman çok normal. Zaten doğumdan sonra vücut formu değişiyor 1-1,5 seneden önce toplanmıyor kendine halsızlık edip boşuna canını sıkma. Şimdi dikkat edicez ki 6 ay sonra istediğimizi giyelim.
Türkiye ye gelince de dikkatli yersin tatlı yemezsin havalar güzel bebeğini koyarsın bebek arabasına yürüyüse çıkarsın. Hangi şehire geleceksin?

ÇOK teşekkür ederim. Zaten herşeyden önce oğlum ön sırada. Sağlıklı beslenip oğlumu sütünden etmek istemem asla. Ama ilk 10 gün inanılmaz sütüm geldi bu sütler oğluma 2 ay yetti. O kadar çoktu yani.
Ama bir daha sütüm gelmedi çok az yani. Zaten ememiyordu sonra emmeye başladı tabi hiç doymadı.
Sürekli mama.
Onun haricinde yabancı ülkede tüm bu sorunları tek başıma atlatmak çok zordu.
Yanlızlık çok zorladı beni.
Tekrardan teşekkür ederim

Canım boyum 1.71
Çok sağol çok teşekkür ederim.
Tüm bu 82 kiloya 1 yılda ulaştım.
Öncesinde 48-51 kiloydum inanılmaz zayıftım.
Aşırı bakımlı biriydim. Düz ayakkabı asla giymezdim.
Bu 1 senede herşey gitti.
Of aklıma geldikçe deliriyorum.

Antalyaya geleceğim canım.

Önceden çok zayıfmışsın 34 beden falandın heralde. Hamile olduğun için kilo almışsın içinden insan çıktı insan!!! Boyun yerinde ve senin canın sıkıın olduğun için hiç bi şey beğenmemişsin bence beden kitle indeksine göre normal kilodasın farkındaysan. Antalya da yüz yürü mis gibi hava oooh.

Dün yediklerim
Sahur 1dilim ekmek 1dilim peynir zeytin haşlanmış yumurta tek şekerli çay
Iftar malatyanin meşhur anali kızlı köftesi
1 kâse çorba 2ks yoğurtlu makarna 1 tane yaprak sarma

Çok morel oldun canım. Çok sağol yaaaaa.
Umarım Türkiye bana iyi gelir ..

Allah razi olsun canim
Hastalık olunca insanin kilo falan aklina gelmiyor ama kilolarimiz ayni birlikte yol arkadaşı oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…