- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.401
Sağol canımCanm benim baskül yanlis tartiyormus duzeltirmisin hem bana motive olsun simdiki terazi kg 79,9 du
Simdi 79.1 giden 800 gr
@değişiklikiyidir maşallah sana tebeik ederim seni
kedikedi84 hic uzme kendini bayram bitsin tam gaz devam edecegiz
Kizlar kg veren arkadaslari cok tebrik ederimGIDI geçmiş olsun @Miyav_su seni merak ettim kac gündür yoksun heral is yoğunluğundasin @Vilma 37 senide merak ediyorum umarim herkes iyidir simdi ben kacar islerim var anneme yardima gidecegim misafirlerimiz var..
Inşaallah inşallahevet ya miyavcım günaydın demeden durmazdı. inş keyif yapıyordur. @Miyav_su
saol cnm
bence sen daha harikasın maşallah8li haneler derken hızla geliyor 7 ler
81 kim ya biz 60lı sayıları bekliyoruz senin adınayani hedefe odaklandık. 81 çabuk gelir zaten.
Çok güzel canım ya şu 9 lu rakamlarda iyice hafifleyip devam edersin tabeik ederim.
Cok sevindim senin adina darisi basima
Sağol canim ciğer i ödem toplamış kalbine sikinti yapti .şimdi açıldı şükür. ... sevdiklerimiz hep iyi olsun inşallah
Çok güzel bilgiler teşekkürler, nedense yararlı olan şeylere üşeniyorum yeşi çay demlemek bile zor geliyorÇok teşekkür ederim canım. İnşallah.
İnşallah 9'lu rakamlara ulaşabilirim.
Diyetisyenim sonraki aylarda ayda 7 kg veremeyebileceğimi, moralimi bozmadan devam etmemi, 1 ayda verilecek 4 kg'ın, hatta 2kg'ın bile mutluluk verici olacağını söyledi.
(Şu an kilom çok fazla olduğundan, kilo azalışı hızlı gidebiliyor sanırım.)
En büyük eksiğim egzersiz. Az yürüyüş yapıyorum. Bazı günler hiç yürümediğim de oluyor.
Diyetisyenim yağ yakımı için haftada 4-5 gün yürüyüşün faydalı olacağını söyledi.
Günde 3 bardak tarçınlı su, günde 1 fincan yeşil çay yağ yakımında çok faydalı imiş. Sütü laktozsuz içiyorum bir de.
Akşamları yemekten sonra yediğim meyvenin yanında yediğim yoğurdun içine haftada 2-3 defa biraz zencefil-zerdeçal-tarçın atmamı söyledi.
Bu bilgileri paylaşayım istedim.
Hepbirlikte vereceğiz bu kiloları inşallah arkadaşlar. Buna inanıyorum.
Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sevgilerimle.
Amin canım inşallahSağol canim ciğer i ödem toplamış kalbine sikinti yapti .şimdi açıldı şükür. ... sevdiklerimiz hep iyi olsun inşallah
Çok güzel bilgiler teşekkürler, nedense yararlı olan şeylere üşeniyorum yeşi çay demlemek bile zor geliyorama içiyorum artık
Slm bebegin erken dogmus ve 4 aylik onceligim bebegim olurdu ve neden foto cekinmiyorsunki her anin tadini cikara cikara yasa hem kgluyken hem zayifken küçücük seyleri sorun etmeden hayatta neler var ki inan halimize ne kadar sukredersek az kendi ni yok yere strese sokup psikolojini bozma eee saglik bidaha gelmiyor kg ya gelince onlari sen istersen ki vucudundan atarsin ama yavas yavaş simdi toparlan silkelen bir bebegini kendini düşün negatifleri sil hayatinda umarim bi nebze anlatabilmisimdir..Tartıya çıkmadım. Çıkmamak için bir neden de yoktu.
Biliyorum kilo vermedim.
Dün dışarı çıkacaktım tam 5 ayrı kıfayet denedim.
Güzelim kıyafetler üzerime giyince bir iğrenç duruyordu ki delirdim artık giy çıkar.
Nasıl kötü olduysam 2 elbisemi sinirden yırttım.
Oğlum Artık beni emmiyor daha 4 aylık zaten erken doğdu felan.
Psikolojim hiç iyi değil bu sıralar.
Türkiye'ye geldiğimde ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar gerçekten kilo yüzünden dışarı çıkamıyorum fotoğraf hiç çekinmiyorum.
Oğlumla doğru dürüst bir fotoğrafımız bile yok.
Off off
Canım boyun kaçtı senin? Yeni doğum yapmışsın minicik bebeğin var niye zulm ediyorsun kendine? bize dahil olduğunda 75 kilo ile başlamışsın 71 kiloya düşmüşsün bak daha önceden 82 kiloymuşsun bu başarı değil de ne? Parmağımızı şıklattığımızda istediğimiz bedene ulaşamayız daha yeni bebekli hayata alışıyorsun daralman çok normal. Zaten doğumdan sonra vücut formu değişiyor 1-1,5 seneden önce toplanmıyor kendine halsızlık edip boşuna canını sıkma. Şimdi dikkat edicez ki 6 ay sonra istediğimizi giyelim.Tartıya çıkmadım. Çıkmamak için bir neden de yoktu.
Biliyorum kilo vermedim.
Dün dışarı çıkacaktım tam 5 ayrı kıfayet denedim.
Güzelim kıyafetler üzerime giyince bir iğrenç duruyordu ki delirdim artık giy çıkar.
Nasıl kötü olduysam 2 elbisemi sinirden yırttım.
Oğlum Artık beni emmiyor daha 4 aylık zaten erken doğdu felan.
Psikolojim hiç iyi değil bu sıralar.
Türkiye'ye geldiğimde ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar gerçekten kilo yüzünden dışarı çıkamıyorum fotoğraf hiç çekinmiyorum.
Oğlumla doğru dürüst bir fotoğrafımız bile yok.
Off off
ÇOK teşekkür ederim. Zaten herşeyden önce oğlum ön sırada. Sağlıklı beslenip oğlumu sütünden etmek istemem asla. Ama ilk 10 gün inanılmaz sütüm geldi bu sütler oğluma 2 ay yetti. O kadar çoktu yani.Slm bebegin erken dogmus ve 4 aylik onceligim bebegim olurdu ve neden foto cekinmiyorsunki her anin tadini cikara cikara yasa hem kgluyken hem zayifken küçücük seyleri sorun etmeden hayatta neler var ki inan halimize ne kadar sukredersek az kendi ni yok yere strese sokup psikolojini bozma eee saglik bidaha gelmiyor kg ya gelince onlari sen istersen ki vucudundan atarsin ama yavas yavaş simdi toparlan silkelen bir bebegini kendini düşün negatifleri sil hayatinda umarim bi nebze anlatabilmisimdir..
Canım boyum 1.71Canım boyun kaçtı senin? Yeni doğum yapmışsın minicik bebeğin var niye zulm ediyorsun kendine? bize dahil olduğunda 75 kilo ile başlamışsın 71 kiloya düşmüşsün bak daha önceden 82 kiloymuşsun bu başarı değil de ne? Parmağımızı şıklattığımızda istediğimiz bedene ulaşamayız daha yeni bebekli hayata alışıyorsun daralman çok normal. Zaten doğumdan sonra vücut formu değişiyor 1-1,5 seneden önce toplanmıyor kendine halsızlık edip boşuna canını sıkma. Şimdi dikkat edicez ki 6 ay sonra istediğimizi giyelim.
Türkiye ye gelince de dikkatli yersin tatlı yemezsin havalar güzel bebeğini koyarsın bebek arabasına yürüyüse çıkarsın. Hangi şehire geleceksin?
Antalyaya geleceğim canım.Canım boyun kaçtı senin? Yeni doğum yapmışsın minicik bebeğin var niye zulm ediyorsun kendine? bize dahil olduğunda 75 kilo ile başlamışsın 71 kiloya düşmüşsün bak daha önceden 82 kiloymuşsun bu başarı değil de ne? Parmağımızı şıklattığımızda istediğimiz bedene ulaşamayız daha yeni bebekli hayata alışıyorsun daralman çok normal. Zaten doğumdan sonra vücut formu değişiyor 1-1,5 seneden önce toplanmıyor kendine halsızlık edip boşuna canını sıkma. Şimdi dikkat edicez ki 6 ay sonra istediğimizi giyelim.
Türkiye ye gelince de dikkatli yersin tatlı yemezsin havalar güzel bebeğini koyarsın bebek arabasına yürüyüse çıkarsın. Hangi şehire geleceksin?
Önceden çok zayıfmışsın 34 beden falandın heralde. Hamile olduğun için kilo almışsın içinden insan çıktı insan!!! Boyun yerinde ve senin canın sıkıın olduğun için hiç bi şey beğenmemişsin bence beden kitle indeksine göre normal kilodasın farkındaysan. Antalya da yüz yürü mis gibi hava oooh.Canım boyum 1.71
Çok sağol çok teşekkür ederim.
Tüm bu 82 kiloya 1 yılda ulaştım.
Öncesinde 48-51 kiloydum inanılmaz zayıftım.
Aşırı bakımlı biriydim. Düz ayakkabı asla giymezdim.
Bu 1 senede herşey gitti.
Of aklıma geldikçe deliriyorum.
Çok morel oldun canım. Çok sağol yaaaaa.Önceden çok zayıfmışsın 34 beden falandın heralde. Hamile olduğun için kilo almışsın içinden insan çıktı insan!!! Boyun yerinde ve senin canın sıkıın olduğun için hiç bi şey beğenmemişsin bence beden kitle indeksine göre normal kilodasın farkındaysan. Antalya da yüz yürü mis gibi hava oooh.
Allah razi olsun canimÖncelikle Babanız rahatsızmış, hastaneye yatmış, çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum kendisine.
Çoooook teşekkür ederim. İnşallah hepbirlikte vereceğiz bu kiloları arkadaşım.
Desteğin için teşekkür ediyorum. Güzel bir hafta diliyorum. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?