- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.241
Herkese merhaba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Diyetisyenimin tavsiyesini sizlerle paylaşayım:
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su içiliyor,
Bir bardak suya 1 dilim limon, 3 karanfil, 1 yemek kaşığı elma sirkesi atıp, 30 dakika sonra içiliyor.
Sahurda da uygulayabilirsiniz.
Bir de 1 çay kaşığı zencefil+1 çay kaşığı zerdeçal+1 su bardağı yoğurt karışımı verdi. Henüz denemedim. Yoğurt akşam yemekten sonraki ara öğün içinmiş.
Benim dünkü menüm haşlanmış kuru patlıcan yopurtlaması keten tohumlu yanında 2 kayısı bahçeden akşam kuru fasulye,salata ve turşu
kızlarcım menümü de yazıp kaçayım.
sahur
yok uyudum gitti. az da eşime sinirliydim kalkmadım.
iftar
etli patlıcan yemeyi 5 kaşık falan
1 büyük bardak ayran
2 hurma
ara
yarım nescafe
1 ince dilim kek
Jillian level 2 nin 2. Gününü yaptım.
Bugün yediklerim
Sahur 1dilim ekmek 1dilim peynir zeytin 1 yumurtadan omlet
Iftar 1dilim ekmek yarım tabak dolma
3-4 çatal kızartma 2 bardak ayran
Allah razı olsun canım bizim buralar baya sıcak biz su içmekten fazla yemek yiyemiyoruzAllah kabul etsin
Sende çok az yemişin gibi geldi bana dikkat et kendine canım
Kızlar dünkü ayran detoksum sonucunda tamı tamına 100 gr verdim yanlış duymadınız 100 gr 83 ü gördüm mü gördüm 83,9
İki gün yapmam lazım ama iftara davet edildik. Akşamı Nasıl geçiştiririm bilmiyorum.
Herkese merhaba :)
Allah kabul etsin
Çok az yemişsin canım, dikkat et kendine
Dün cezanın ilk günüydü, 30d k yürüdüm :)
Teşekkürler paylaşım için
Ucuna kadar gelmişsin sık dişini ben de 79 un hayallerine daldım bugün 83 ü gördükten sonra. Çok aç kalma ama yarım kutu peynir de yeme:)günaydın kızlar. 1 haftadır 61lerde takılı kaldım, kaçamak yapmıştım gerçi, kaçamakla gelen 500 gram artıyı verdim bu sabah itibariyle ama 60.9 bile olsa 60ları görürüm diye umut ediyordum iki gündür ama olmadı bu sabah 61 çıkınca sinirlerim bozuldu 1 buçuk paket altınbaşak bisküvi ve yarım paket labne yedim 500 kalori civarı almış oldum. sonra pişman oldum tabii :) günün geri kalanını 2-3 yumurta, salatalık, yoğurtla falan geçiştiricem ve 3 litre su içmeye çalışıcam. 100 gram bile vermeye razıyım, yeter ki 60'ı ucundan da olsa göreyim
İyi yapmışsın canım metabolizman hızlanmıştır şimdi oh misssDün cezanın ilk günüydü, 30d k yürüdüm :)
Rica ederim ne demek...Tablo için teşşeküler,
Eline sağlık canım
İyi yapmışsın canım metabolizman hızlanmıştır şimdi oh misss
Canım işler o kadar yoğun du ki ancak girebilidim. Bendn bildirim muhteşem valla :) 79.900 D ama tabi bu hafta hasta olucam bakalım inşallah daha devam edicemm vermeye
kiloda ilk basamak değişmesine yaklaşınca çok motive oluyor insan. ben 64.9u gördüğümde inanılmaz gaza gelmiştim 59 için ve canım hiç yemek falan yemek istemiyordu, hiç yememek sağlıksız olur diye yiyordum resmen. sende de öyle olur inşallah :)) ama sonra dağıttım tabii ama toparlıcam mecburen.Ucuna kadar gelmişsin sık dişini ben de 79 un hayallerine daldım bugün 83 ü gördükten sonra. Çok aç kalma ama yarım kutu peynir de yeme:)
Ayran detoksu süper valla ben yapmıştım 2.300 gram vermiştim.Kızlar dünkü ayran detoksum sonucunda tamı tamına 100 gr verdim yanlış duymadınız 100 gr 83 ü gördüm mü gördüm 83,9
İki gün yapmam lazım ama iftara davet edildik. Akşamı Nasıl geçiştiririm bilmiyorum.