Evliliğim için 35 kilo

Bencee hiiç bunalıma girmeyinnn bir soda için ve spor yapın biraz kendinizi affedersiniz o zamn :)

Akşam hafif bi şeyler ye açlıktan uyuyamazsın valla hiç değilse yoğurt ye. Valla belli olmaz tartı konusu ya yarın tartılma benim kaçamak yaptığım gün bağırsaklarım çalışıp ertesi gün eksiyi gördüğüm oldu. Sıkıp sıkıp 1 hafta kilo veremediğim de oldu.

nasıl bir detokstu acaba? benim 59a iki kilom kaldı, hızlıca verebilsem çok iyi hissedicem ve motive olucam
Şöyle sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık domates kahvaltı.
Sonra 2 saatte bir şu karışım içilecek en geç saat 8 e kadar
Yarım kilo az yağlı ya da yağsız yoğurda 4 kaşık nohut 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulgur ya da buğday haşlayıp koyuyorsun istersen sulandır üzerine nane pul biber koyabilirsin. Bu 1 günlük tarif ertesi gün yine aynısını yapıcan
2 gün yapıyorsun.
Ben ilk gün hepsini de yemedim ikiye böldüm acıkmadığım için ama 100 gr gitti

Gerçi ben normal yoğurtla yaptım şimdi yazarken fark ettim

Birkaç gün şimdiki gibi devam edicem eğer kilom hala sabit kalırsa ben de deneyeyim bari,

İftar menünüz çok dengeli ve besleyici bir menü.
Sahurda haşlanmış 1 yumurta, biraz beyaz peynir ve zeytin de mi yeseniz acaba?
Gün içerisinde daha enerjik hissedebilmeniz ve tok tutması için faydalı olabilir belki.

Köpeğimi çıkardım tuvalet için, 15 dk yürüdük geldik çok sıcak. Akşam çıkıcam artık yürüyüşe, güneşte yürünmüyor
Bu güneşli hava nerede kızlar şuan yağmur yağıyor otelin tüm yer minderleri bahçelerden toplandı havuz boşaldı bir sessizlik hakim akşam yemeği öncesi bende balkonda oturmuş size yazıyorum

ahh ahh sahuru yapamıyorum. sonra da açlıktan perişan oluyorum.
ama dün akşam dışarda iftar aptık bu menü yalan oldu neler yediğimi yazmam ruh sağlığımız açısından hiç faydalı değil

günaydın kızlar..
dün iftarda ben iyice kötü olunca dışarda yedik. neler yedim neler. ya da ne yemedim ki diyeyim
neyse sahur zaten yapamadım. midem fena şiş hala. tek artım dün çok yürüdüm bol su içtim sabah da işe gelirken yolda inip yürüdüm. pişman mıyım dün için?? sanırım değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…