- 23 Mayıs 2010
- 245
- 266
- 303
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.261
Bencee hiiç bunalıma girmeyinnn bir soda için ve spor yapınya kızlar ben normalde çok çok nadir kaçamak yaparım ama ilk defa bu hafta 2 kaçamak yaptım. yalnız yaşadığım için eve hiçbir şey almıyorum diyet bozulmasın diye ama kardeşim bende kalıyor bu hafta, ona yemek falan yaptım mecburen. regl yaklaştı diye inanılmaz bir iştahım var, şimdi yine bozdum. bir küçük parça pide arası 3 ince dilim salam yedim + 1 tabak ev yapımı muzlu pasta. bu saatten sonra hiçbir şey yemicem artık yatana kadar, sadece filtre kahve ve su. sizce yatana kadar hiçbir şey yemesem yarın artı görmeme ihtimalim var mı? 1 saat yürüyüş yapmayı denicem bi desabit çıksam yeter. artı görürsem yine bunalıma giricem
haklısınız. kahvem biter bitmez yürüyüşe çıkıcam yoksa uyuyana kadar bu vicdan azabı beni yer bitirirBencee hiiç bunalıma girmeyinnn bir soda için ve spor yapınbiraz kendinizi affedersiniz o zamn :)
nasıl bir detokstu acaba? benim 59a iki kilom kaldı, hızlıca verebilsem çok iyi hissedicem ve motive olucamAyran detoksu süper valla ben yapmıştım 2.300 gram vermiştim.
Akşam hafif bi şeyler ye açlıktan uyuyamazsın valla hiç değilse yoğurt ye. Valla belli olmaz tartı konusu ya yarın tartılma benim kaçamak yaptığım gün bağırsaklarım çalışıp ertesi gün eksiyi gördüğüm oldu. Sıkıp sıkıp 1 hafta kilo veremediğim de oldu.ya kızlar ben normalde çok çok nadir kaçamak yaparım ama ilk defa bu hafta 2 kaçamak yaptım. yalnız yaşadığım için eve hiçbir şey almıyorum diyet bozulmasın diye ama kardeşim bende kalıyor bu hafta, ona yemek falan yaptım mecburen. regl yaklaştı diye inanılmaz bir iştahım var, şimdi yine bozdum. bir küçük parça pide arası 3 ince dilim salam yedim + 1 tabak ev yapımı muzlu pasta. bu saatten sonra hiçbir şey yemicem artık yatana kadar, sadece filtre kahve ve su. sizce yatana kadar hiçbir şey yemesem yarın artı görmeme ihtimalim var mı? 1 saat yürüyüş yapmayı denicem bi desabit çıksam yeter. artı görürsem yine bunalıma giricem
Güzel fikir bence deBencee hiiç bunalıma girmeyinnn bir soda için ve spor yapınbiraz kendinizi affedersiniz o zamn :)
Şöyle sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık domates kahvaltı.nasıl bir detokstu acaba? benim 59a iki kilom kaldı, hızlıca verebilsem çok iyi hissedicem ve motive olucam
Gerçi ben normal yoğurtla yaptım şimdi yazarken fark ettimŞöyle sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık domates kahvaltı.
Sonra 2 saatte bir şu karışım içilecek en geç saat 8 e kadar
Yarım kilo az yağlı ya da yağsız yoğurda 4 kaşık nohut 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulgur ya da buğday haşlayıp koyuyorsun istersen sulandır üzerine nane pul biber koyabilirsin. Bu 1 günlük tarif ertesi gün yine aynısını yapıcan
2 gün yapıyorsun.
Ben ilk gün hepsini de yemedim ikiye böldüm acıkmadığım için ama 100 gr gitti
Birkaç gün şimdiki gibi devam edicem eğer kilom hala sabit kalırsa ben de deneyeyim bari,Şöyle sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salatalık domates kahvaltı.
Sonra 2 saatte bir şu karışım içilecek en geç saat 8 e kadar
Yarım kilo az yağlı ya da yağsız yoğurda 4 kaşık nohut 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulgur ya da buğday haşlayıp koyuyorsun istersen sulandır üzerine nane pul biber koyabilirsin. Bu 1 günlük tarif ertesi gün yine aynısını yapıcan
2 gün yapıyorsun.
Ben ilk gün hepsini de yemedim ikiye böldüm acıkmadığım için ama 100 gr gitti
bugünkü tahmini menümü de yazayım ben.
sahur
2 lokma kek
iftar
1 kase mercimek çorbası
salata
4 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
(günler sonra en dolgun yemeğim olacak. bugün açlıktan bayılmak üzereyim ve çok fena yoğunum)
Bu güneşli hava nerede kızlar şuan yağmur yağıyor otelin tüm yer minderleri bahçelerden toplandı havuz boşaldı bir sessizlik hakim akşam yemeği öncesi bende balkonda oturmuş size yazıyorumKöpeğimi çıkardım tuvalet için, 15 dk yürüdük geldik çok sıcak. Akşam çıkıcam artık yürüyüşe, güneşte yürünmüyor
istanbuldayım ben, çok sıcak burası vallaBu güneşli hava nerede kızlar şuan yağmur yağıyor otelin tüm yer minderleri bahçelerden toplandı havuz boşaldı bir sessizlik hakim akşam yemeği öncesi bende balkonda oturmuş size yazıyorum
Bursa da çok sicak....istanbuldayım ben, çok sıcak burası valla
ben de hiç yürüyemiyorum, işkence gibi geliyor. ayda yılda bir içimden geliyor yürümek, inanılmaz üşeniyorumHergün 20 dk. tempolu yuruyebilsem baska bişey istemiyorum
İftar menünüz çok dengeli ve besleyici bir menü.
Sahurda haşlanmış 1 yumurta, biraz beyaz peynir ve zeytin de mi yeseniz acaba?
Gün içerisinde daha enerjik hissedebilmeniz ve tok tutması için faydalı olabilir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?