Evliliğim için 35 kilo

Teşekkürler paylaşım için

Benim dünkü menüm haşlanmış kuru patlıcan yopurtlaması keten tohumlu yanında 2 kayısı bahçeden akşam kuru fasulye,salata ve turşu

Çok güzel menün, afiyet olsun.

kuru patlıcan yoğurtlamasını geçen sene bu siteden , galiba senden öğrenmiştim.
Şimdi çok severek yiyorum :)

eline emeğine sağlık cnm

83 gördün mü gördün. tebrik ederim cnm.. devamı da gelir inş

Herkese merhaba :)

meraba hoş geldin.

Allah kabul etsin

Çok az yemişsin canım, dikkat et kendine

saol cnm. amin. evet iftarda çabuk tıkanıyorum. günboyu da açlıktan perişanım ama .

Dün cezanın ilk günüydü, 30d k yürüdüm :)

ne güzel ceza maşallah cnm. devam et lütfen.

Ucuna kadar gelmişsin sık dişini ben de 79 un hayallerine daldım bugün 83 ü gördükten sonra. Çok aç kalma ama yarım kutu peynir de yeme:)

ya kızlar ben normalde çok çok nadir kaçamak yaparım ama ilk defa bu hafta 2 kaçamak yaptım. yalnız yaşadığım için eve hiçbir şey almıyorum diyet bozulmasın diye ama kardeşim bende kalıyor bu hafta, ona yemek falan yaptım mecburen. regl yaklaştı diye inanılmaz bir iştahım var, şimdi yine bozdum. bir küçük parça pide arası 3 ince dilim salam yedim + 1 tabak ev yapımı muzlu pasta. bu saatten sonra hiçbir şey yemicem artık yatana kadar, sadece filtre kahve ve su. sizce yatana kadar hiçbir şey yemesem yarın artı görmeme ihtimalim var mı? 1 saat yürüyüş yapmayı denicem bi de sabit çıksam yeter. artı görürsem yine bunalıma giricem

Ucuna kadar gelmişsin sık dişini ben de 79 un hayallerine daldım bugün 83 ü gördükten sonra. Çok aç kalma ama yarım kutu peynir de yeme:)
kiloda ilk basamak değişmesine yaklaşınca çok motive oluyor insan. ben 64.9u gördüğümde inanılmaz gaza gelmiştim 59 için ve canım hiç yemek falan yemek istemiyordu, hiç yememek sağlıksız olur diye yiyordum resmen. sende de öyle olur inşallah :)) ama sonra dağıttım tabii ama toparlıcam mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…