Evliliğim için 35 kilo

Ay harika ya. Valla sana da kucak dolusu sevgiler
Kızlar bu haftaki tablo muhteşem ya herkesi tebrik ederim...

Çok teşekkür ederim.
Ben de seni tebrik ediyorum arkadaşım.
Ve tüm diğer arkadaşlarımı da kutluyorum.
İyi iş başarmışız bu hafta hep birlikte.

Estağfurullah canim ben seker hapini tup bebek icin kullanıyorum bende erken menopoz oldugu için yumurtalar cogalsin yaglar erisin diye ama insülin direnci ve şeker baslagici da gözüküyor bende bu hap bitsin kullanmicagim inş..iftara kadar kesinlikle aklina tatli neym gelmiyor yemek yerken bi tuhaf oluyorum kendimi tatli yerken buldum ramazanda böyle oldun neyse artik zapdetecegim kendimi ins meyveye vercem kendimi ama azz :)

Ya senin mesajlarını okurken hep içimden I'm so excited diye şarkı söylüyorum sıkma canını yarım kilo alt tarafı ipin ucunu tut kaçmasın.
Oh yeap! 40 dk yürüdüm bakalım neler olacak.
Ağustos 22'de Türkiye'ye gideceğim
Kıyafet alışverişi hayalim var.
Umarım hayal olarak kalmaz.

Günaydın
Diyetisyenimin tavsiyesini sizlerle paylaşayım:
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su içiliyor,
Bir bardak suya 1 dilim limon, 3 karanfil, 1 yemek kaşığı elma sirkesi atıp, 30 dakika sonra içiliyor.
Sahurda da uygulayabilirsiniz.
Bir de 1 çay kaşığı zencefil+1 çay kaşığı zerdeçal+1 su bardağı yoğurt karışımı verdi. Henüz denemedim. Yoğurt akşam yemekten sonraki ara öğün içinmiş.

günaydın kızlar. 1 haftadır 61lerde takılı kaldım, kaçamak yapmıştım gerçi, kaçamakla gelen 500 gram artıyı verdim bu sabah itibariyle ama 60.9 bile olsa 60ları görürüm diye umut ediyordum iki gündür ama olmadı bu sabah 61 çıkınca sinirlerim bozuldu 1 buçuk paket altınbaşak bisküvi ve yarım paket labne yedim 500 kalori civarı almış oldum. sonra pişman oldum tabii :) günün geri kalanını 2-3 yumurta, salatalık, yoğurtla falan geçiştiricem ve 3 litre su içmeye çalışıcam. 100 gram bile vermeye razıyım, yeter ki 60'ı ucundan da olsa göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…