- 6 Nisan 2010
- 3.934
- 14.684
- 408
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.221
Ay harika ya. Valla sana da kucak dolusu sevgiler
Kızlar bu haftaki tablo muhteşem ya herkesi tebrik ederim...
Teşekkürler.Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim
Afiyeet olsun canımkızlarcım menümü de yazıp kaçayım.
sahur
yok uyudum gitti. az da eşime sinirliydim kalkmadım.
iftar
etli patlıcan yemeyi 5 kaşık falan
1 büyük bardak ayran
2 hurma
ara
yarım nescafe
1 ince dilim kek
Estağfurullah canim ben seker hapini tup bebek icin kullanıyorum bende erken menopoz oldugu için yumurtalar cogalsin yaglar erisin diye ama insülin direnci ve şeker baslagici da gözüküyor bende bu hap bitsin kullanmicagim inş..iftara kadar kesinlikle aklina tatli neym gelmiyor yemek yerken bi tuhaf oluyorum kendimi tatli yerken buldum ramazanda böyle oldun neyse artik zapdetecegim kendimi ins meyveye vercem kendimi ama azz :)Canım karismak istemedim ama seker hapi cok kötü yapiyor bana da bi doktor verdi pko var diye elim ayagim titredi sekeri cok düşürüyor sadece tatli dusunuyosun iftar icin
Onun yerine yemekten hemen sonra bicay kasigi tarcini bi kasik yogurda karistirip yeyince daha iyi geldi.
Bi de krom hapi var o da sekeri dengeliyormus.
Oh yeap! 40 dk yürüdüm bakalım neler olacak.Ya senin mesajlarını okurken hep içimden I'm so excited diye şarkı söylüyorumsıkma canını yarım kilo alt tarafı ipin ucunu tut kaçmasın.
Kalmaz canım kalmaz sen yaparsın.Oh yeap! 40 dk yürüdüm bakalım neler olacak.
Ağustos 22'de Türkiye'ye gideceğim
Kıyafet alışverişi hayalim var.
Umarım hayal olarak kalmaz.
Ne güzel canım yaa sana çok imreniyorum masaallah sanaJillian level 2 nin 2. Gününü yaptım.
Bencede zaten zayıf deil ama kibar yer uyuz biseyi beğenmez midesi havalanır hemen benimki hiç banamisin dimez halbukierkek dediğin kibar yememeli eşinden zayıf olmamalı
İyiyim canım sen nasılsın senide rahatsız etmek istemedim yazarak kesin iş için yoğun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?