- Konu Sahibi kedikedi84
-
Byramda napcaz biz off yine kilolu cikcaz insan icine cok utaniyorm var ya inan hic kimseyi gormek istemiyormBızde ramazandan once gıttık tatıle nasıl iyi geldı ama ordada zayıf ınsanları gordukce kendı kendıme kızıyordum neden ben böyleyim diyeherseye dert bu kilolar
Yavaştan başla sende ben de 82 kiloydum suan 71 kiloyum ramazanda kilo vermem durdu ha bu kiloyu da tam 2.5 ayda verdimByramda napcaz biz off yine kilolu cikcaz insan icine cok utaniyorm var ya inan hic kimseyi gormek istemiyorm
Yeter ki gerçekten iste verirsin hemenByramda napcaz biz off yine kilolu cikcaz insan icine cok utaniyorm var ya inan hic kimseyi gormek istemiyorm
Insallah bayramda 96 kiloyu gormek istiyorm bu kacinci diyetim artk yeter bu sefer gercektn cok azimliyimYeter ki gerçekten iste verirsin hemen
Kiz masallah 97den 95e dusmussun tebrik ederim canimArkadaşlar kilo bildirim günüben 95.7 çıktım. Daha sonra Kafamı duvarlara vurmamak için bu hafta daha sıkı disiplinli dikkalti olacağım. Foto yüklemek daha çok gaza getirdi. Açıp açıp ona bakıyorum.
Iyyy bendee oylee ondan dolayı kızıyorum kendıme ınsan ıcıne yıne kılolu mu cıkacam bıde esımın aılesı cok zayıf bı ben sısko kayınvalıdeme bugun anne bana bı ust penye tarzı bısı verırmısın dedım oda kendı penyesını verdı gelırmı dıyorr nasıl bozuldm nasıll kedikedi84 masallah sana bende yarın bıldıreyım bugun evde deılmArkadaşlar kilo bildirim günüben 95.7 çıktım. Daha sonra Kafamı duvarlara vurmamak için bu hafta daha sıkı disiplinli dikkalti olacağım. Foto yüklemek daha çok gaza getirdi. Açıp açıp ona bakıyorum.
Ooo tam 2 kilo Süpersin.Gecen hafta 102.8
Bu hafta 100.8
Çok sinir bozucu her yerde en kilolu benim iş yerinde öyleydi, aile içinde, arkadaşlar içindeIyyy bendee oylee ondan dolayı kızıyorum kendıme ınsan ıcıne yıne kılolu mu cıkacam bıde esımın aılesı cok zayıf bı ben sısko kayınvalıdeme bugun anne bana bı ust penye tarzı bısı verırmısın dedım oda kendı penyesını verdı gelırmı dıyorr nasıl bozuldm nasıll kedikedi84 masallah sana bende yarın bıldıreyım bugun evde deılm
Çok sinir bozucu her yerde en kilolu benim iş yerinde öyleydi, aile içinde, arkadaşlar içindeyeni tanıştığım insanlar eşinde senin gibi kilolu mu diyolar nasıl bi koca canlanıyorsa gözlerinde geçen sene bırakmasaydık şimdi böyle laf yemezdik.
Alkisi hakettin canim haftanin sampiyonu sensin galibaGecen hafta 102.8
Bu hafta 100.8
Benide araniza aldiigniza cok mutlu oldumelifimm39 yaş:39
15 Haziran 104
22 Haziran 104
S suhneva yaş:28
15 Haziran 102.8
22 Haziran 100.8
aysem25 yaş:25
15 Haziran 101.7
22 Haziran
kedikedi84 yaş:31
15 Haziran 97.1
22 Haziran 95.7
ISILDURU yaş:39
15 Haziran 93.2
22 Haziran
@blackswannina94
15 Haziran 82.9
22 Haziran
GIDI yaş:38
22 Haziran 100
_Masalim_ yaş:22
22 Haziran 88.3
Aramiza hosgeldn tatlmBenide araniza aldiigniza cok mutlu oldum
yasim yanlis olmus 26 yaşındayım canimmm
Cok.tesekkur ederim canimmm hosbuldumAramiza hosgeldn tatlmkusura bakma canim dikkatmdn kacmis kilosunu soylemeyenler var onlar soylediktn sonra tekrrdn guncelleyecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?