Evliliğim için 35 kilo

Kızlarr tartıldm vee 102.3 geldim kılo almısımm neden cunku son 3 gundur ıftar sahur hep davetlerdeydık fazla kacırmısım sanırım ben ramazanda basarılı olamıcam sanırım kızlar yaa off moralım sıfırrrrrr

üzülme canım çok fazla bir artı değil belki sudur gider inşallah bende birkaç gündür oruç tutmadığım için dengesiz yedim cumartesi oruç tutmaya başlıcam toparlarız inşallah biz bu işi başarıcaz

Bence de odemdir uc gun icinde kilo alinmaz ama ramazanda da diyet yapmaktan nefret ediyorum .

Bugun ikinci gunum kacak yok 50 kere ip atlama .ip atlamak cok zor ya afedersiniz popomu kaldiramiyorum atlarken kendimi patetes cuvali gibi hissediyorum

Bence de odemdir uc gun icinde kilo alinmaz ama ramazanda da diyet yapmaktan nefret ediyorum .

İnşallah oyledır kızlar bende de sıkıntı büyük 10 senedir dıyete baslama kararı aldıgımda hep Ramazana denk gelır belkıde bahane bu dıyet yapıcam ama Ramazan 11 ay ye iç sonra ramazan gelınce dıyet düşsün aklına spor yapılmıyor dıkkat etmek zor yeyıp yatıyoruz ramaznda kılo vermek kolay dıorlar ama ben Azda yesem su cok ıctıgım ıcın bi ağırlık çöküyor neyse cok az kaldı ramazan bıtıyor acaba ramazan bıtınce ne bahane bulucam :/ kendıme cok kızıyorum kızlar gerçekten.

Kızlar ben oruçlu oruçlu spora gidiyorum baya baya ağırlık kaldırıyorum yürüyüş yapıyorum. Sonra buz gibi suyla duş alıyorum rahatlıyorum. Size de öneririm. İftardan sonra ayağa kalkasım gelmiyor çünkü :)

Ben iftardan sonra yurudum canim 2 bucuk saat filan sürüyor
Kiz ben sana ne diyim bugun beni bi gaza getirdin babam teravihe cikti arkasindan ben onbucukta ciktim on ikide eve geldim . Kendimi cok iyi hissediyorum inanin on dk.lik yol icin otobuse biniyodum uzun zamandir.
Nolursun yaptiklarinizi yazin birbirimize kocluk yapak seyda coskun misali

Pes diyorum bacim ya biz de yarin iftara davetliyiz yuruyemicem diyr uzuluyodum iftardan once yapabilir miyimki sure olarak nekadar suruyo sporun? Ayrica hosgeldin aramiza bi de kilonu merak ettim fazla kilolu oldugunu dusunmuyorum zira 100kilo olunca biraz zor oluyo ama bi denesemmi ki..
Masallah sana

Evet ya dıyet yapıpta orucken yuruyende var masallah gercekten bende yurumeyı deneyım bakalım bugun kosu bandında hafıf tempo 40 dk yürüyüş deneyim :) kedikedi84 sesın cıkmıyor nerelerdesin 10 gun sonra ramazan bıtıyor hergun 1 saat yuruyus yapıcam.

Misafir vardı canım, bugün de adet sancısı tuttu. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince de spor yalan oldu bi kaç gün.

Kizlar tatil beni mahvetti ilk gün dikkat ettim 2.gun regl oldum belki 100 cesit tatli vardi hepsinin tadina baktim gitti benim verdigim kilolar mahvoldum allah beni islah etsin (((

Kizlar tatil beni mahvetti ilk gün dikkat ettim 2.gun regl oldum belki 100 cesit tatli vardi hepsinin tadina baktim gitti benim verdigim kilolar mahvoldum allah beni islah etsin (((
Gelince toplarsın canım tatldeyken o kadar kasma bence

Misafir vardı canım, bugün de adet sancısı tuttu. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince de spor yalan oldu bi kaç gün.

Aynen ya tatılde kasma o kadar benıde ramazan etkiledi davete git davet et hemde iş nöbetler derken baya yoruldum bayramda geçsede duzenlı hayatıma dönsem artık cok yoruldum

Çok çok teşekkür ederim :) aslında iftara davetli olmanız daha iyi olur, o yorgunlukla bi de yemek yapmaya uğraşmazsınız. Benim sporum 1 saat falan sürüyo arada dinleniyorum falan. Saatte 5.5 ya da 6 km hızda yürüyebilirsiniz bence çok zorlamaz, ben öyle yapıyorum. Bence mutlaka deneyin en azından görmüş olursunuz ama dışarda yürümüyorum ben spor salonunda yürüyorum. Dışarda güneşin altında yürüyemem pruç oruç. Sizin de yürüyüş bandında yürüme imkanınız varsa mutlaka yürüyün yoksa dışarda kendinizi harap etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…