- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi kedikedi84
-
üzülme canım çok fazla bir artı değil belki sudur gider inşallah bende birkaç gündür oruç tutmadığım için dengesiz yedim cumartesi oruç tutmaya başlıcam toparlarız inşallah biz bu işi başarıcazKızlarr tartıldm vee 102.3 geldim kılo almısımm neden cunku son 3 gundur ıftar sahur hep davetlerdeydık fazla kacırmısım sanırımben ramazanda basarılı olamıcam sanırım kızlar yaa off moralım sıfırrrrrr
Bence de odemdir uc gun icinde kilo alinmaz ama ramazanda da diyet yapmaktan nefret ediyorum .Kızlarr tartıldm vee 102.3 geldim kılo almısımm neden cunku son 3 gundur ıftar sahur hep davetlerdeydık fazla kacırmısım sanırımben ramazanda basarılı olamıcam sanırım kızlar yaa off moralım sıfırrrrrr
Masallah ya oruclu oruclu bu ne enerji onbesbin adimda vakit olarak ne kadar surer kiSabah 20 dk bisiklet surdum canlar iftardan sonrada yurucemmm benim sorunum basen oyuzden illaki yürümem sart
Bence de odemdir uc gun icinde kilo alinmaz ama ramazanda da diyet yapmaktan nefret ediyorum .
üzülme canım çok fazla bir artı değil belki sudur gider inşallah bende birkaç gündür oruç tutmadığım için dengesiz yedim cumartesi oruç tutmaya başlıcam toparlarız inşallah biz bu işi başarıcaz
Bence de odemdir uc gun icinde kilo alinmaz ama ramazanda da diyet yapmaktan nefret ediyorum .
Ben iftardan sonra yurudum canim 2 bucuk saat filan sürüyorMasallah ya oruclu oruclu bu ne enerji onbesbin adimda vakit olarak ne kadar surer ki
Kiz ben sana ne diyim bugun beni bi gaza getirdin babam teravihe cikti arkasindan ben onbucukta ciktim on ikide eve geldim . Kendimi cok iyi hissediyorum inanin on dk.lik yol icin otobuse biniyodum uzun zamandir.Ben iftardan sonra yurudum canim 2 bucuk saat filan sürüyor
Pes diyorum bacim ya biz de yarin iftara davetliyiz yuruyemicem diyr uzuluyodum iftardan once yapabilir miyimki sure olarak nekadar suruyo sporun? Ayrica hosgeldin aramiza bi de kilonu merak ettim fazla kilolu oldugunu dusunmuyorum zira 100kilo olunca biraz zor oluyo ama bi denesemmi ki..Kızlar ben oruçlu oruçlu spora gidiyorum baya baya ağırlık kaldırıyorum yürüyüş yapıyorum. Sonra buz gibi suyla duş alıyorum rahatlıyorum. Size de öneririm. İftardan sonra ayağa kalkasım gelmiyor çünkü :)
Misafir vardı canım, bugün de adet sancısı tuttu. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince de spor yalan oldu bi kaç gün.Evet ya dıyet yapıpta orucken yuruyende var masallah gercekten bende yurumeyı deneyım bakalım bugun kosu bandında hafıf tempo 40 dk yürüyüş deneyim :)kedikedi84 sesın cıkmıyor nerelerdesin 10 gun sonra ramazan bıtıyor hergun 1 saat yuruyus yapıcam.
Gelince toplarsın canım tatldeyken o kadar kasma benceKizlar tatil beni mahvetti ilk gün dikkat ettim 2.gun regl oldum belki 100 cesit tatli vardi hepsinin tadina baktim gitti benim verdigim kilolar mahvoldum allah beni islah etsin(((
canım sadece ilk sayfayı okudum ve kaç kilo oldun merak ettim 1 senede ne kadar zayıfladınGelince toplarsın canım tatldeyken o kadar kasma bence
Misafir vardı canım, bugün de adet sancısı tuttu. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince de spor yalan oldu bi kaç gün.
Aynen ya tatılde kasma o kadar benıde ramazan etkiledi davete git davet et hemde iş nöbetler derken baya yoruldum bayramda geçsede duzenlı hayatıma dönsem artık cok yoruldumKizlar tatil beni mahvetti ilk gün dikkat ettim 2.gun regl oldum belki 100 cesit tatli vardi hepsinin tadina baktim gitti benim verdigim kilolar mahvoldum allah beni islah etsin(((
Pes diyorum bacim ya biz de yarin iftara davetliyiz yuruyemicem diyr uzuluyodum iftardan once yapabilir miyimki sure olarak nekadar suruyo sporun? Ayrica hosgeldin aramiza bi de kilonu merak ettim fazla kilolu oldugunu dusunmuyorum zira 100kilo olunca biraz zor oluyo ama bi denesemmi ki..
Masallah sana
Ilk başta 93 e kadar düştüm canım sonra yine saldım kendimi 97 ye çıktım şimdi yeniden başladım95 imcanım sadece ilk sayfayı okudum ve kaç kilo oldun merak ettim 1 senede ne kadar zayıfladın
canım topiğine rastgeldim okudum umarım istediğin hedefe ulaşırsın takip edicem seni :)Ilk başta 93 e kadar düştüm canım sonra yine saldım kendimi 97 ye çıktım şimdi yeniden başladım95 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?