• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Bızde ramazandan once gıttık tatıle nasıl iyi geldı ama ordada zayıf ınsanları gordukce kendı kendıme kızıyordum neden ben böyleyim diye :KK43: herseye dert bu kilolar
Byramda napcaz biz off yine kilolu cikcaz insan icine cok utaniyorm var ya inan hic kimseyi gormek istemiyorm :KK42:

Kizlar iftara yakin beni etiketleyip kilo bildirimi yapin bakalim kim ne kadar kilo vermis bu kadar sene boyunca yeter uzuldugumuz bu sefer basaracagiz insallah bu iki ay icerisinde rahat 10 kilo verebilirz hatta daha fazlasini bile verebliriz on kilo ne demek iki beden incelmis olacagiz sabirli olacagiz buson diyetimiz olcak insallah

Arkadaşlar kilo bildirim günü:KK73: ben 95.7 çıktım. Daha sonra Kafamı duvarlara vurmamak için :kızgın:bu hafta daha sıkı disiplinli dikkalti olacağım. Foto yüklemek daha çok gaza getirdi. Açıp açıp ona bakıyorum.
Iyyy bendee oylee ondan dolayı kızıyorum kendıme ınsan ıcıne yıne kılolu mu cıkacam bıde esımın aılesı cok zayıf bı ben sısko kayınvalıdeme bugun anne bana bı ust penye tarzı bısı verırmısın dedım oda kendı penyesını verdı gelırmı dıyorr nasıl bozuldm nasıll kedikedi84 masallah sana bende yarın bıldıreyım bugun evde deılm

Iyyy bendee oylee ondan dolayı kızıyorum kendıme ınsan ıcıne yıne kılolu mu cıkacam bıde esımın aılesı cok zayıf bı ben sısko kayınvalıdeme bugun anne bana bı ust penye tarzı bısı verırmısın dedım oda kendı penyesını verdı gelırmı dıyorr nasıl bozuldm nasıll kedikedi84 masallah sana bende yarın bıldıreyım bugun evde deılm
Çok sinir bozucu her yerde en kilolu benim iş yerinde öyleydi, aile içinde, arkadaşlar içinde:cry: yeni tanıştığım insanlar eşinde senin gibi kilolu mu diyolar nasıl bi koca canlanıyorsa gözlerinde:KK61: geçen sene bırakmasaydık şimdi böyle laf yemezdik.

Çok sinir bozucu her yerde en kilolu benim iş yerinde öyleydi, aile içinde, arkadaşlar içinde:cry: yeni tanıştığım insanlar eşinde senin gibi kilolu mu diyolar nasıl bi koca canlanıyorsa gözlerinde:KK61: geçen sene bırakmasaydık şimdi böyle laf yemezdik.

Aynen yaa. Bende eltımden buyuk duruyorum 2 cocuk dogurmus 52 kılo :( kayınvalıdem falan zayıf kendı aılem yapılı ama bıktım ya kızlar esımın yanında zarıf durmak ıstıyorum şu bır yıl boşa gıttı ıstedıgımızı yedık ne oldu tatlı pasta herneyse herseyı yedık yıne mutsuzuz sonuc kocaman bır sıfır.arkadaslrımı kıskandgm ıcın deıl ama beraber alısverısıe cıktıgmzda ben begenıorm onlar alıyor bana olmuyor cok uzuluyorum

Kizlar tatildeyim eve gecince tartilicam ins kilo âlmam tatlilar muhtesem gorunuyor kizlarima alinca catalla uclarindan bakıyorum tatlarina aklim kalmasın diye p.tesi donucem tam gaz devam

Back