- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.041
Evet yaşlanınca çirkinleşiyorlar nasıl bir doğanın kanunu varsaHımm onlar fena evet insanın psikolojisini bozuyorlar ama onlar da yaşlanınca çok çirkinleşiyorlarTürk kadını avuntusu
Evet yaşlanınca çirkinleşiyorlar nasıl bir doğanın kanunu varsaHımm onlar fena evet insanın psikolojisini bozuyorlar ama onlar da yaşlanınca çok çirkinleşiyorlarTürk kadını avuntusu
Aferin kız o Zaman al sana tablo
Eki Görüntüle 2005822
Ya ben gece ağzıma bi şey atsam kilo vermem duruyor. Onu fark ettim eşime sahur hazırlarken 1-2 defa peynir atmıştım ağzıma kilo verememe sebebim sanırım ki onlar onun için şu an o riske girmek istemiyorum.
Rica ederim yoldaşlarımeline emeğine sağlık cnm
Yok hiç yemedim.Kızlar aranızda siyah pirinç yAda basmati pirinci tüketen var mı
Keten tohumunu çekip mi kullanıyorsun tane olarak mı?Bugünki menüm kahvaltıda haşlanmış yoğurtlanmış ve keten tohumlu patlıcan öğlen keten tohumlu yoğurt avı biberli akşam dünden kalma köfte ve turşu
Ben hiç unutmadım yaptım canım bı numara YokBu arada arkadaşlar gerçketne linizden geliyorsa unutmazsanız aksatmazsanız yoğurt limon pul bibeber üçlüsü hakikaten 15 günde kendini belli ediyormuşşş ben maalesef yapıyorum 4 gün sonra unutuyorum aslında yinemi başlasam yada başlasakkkk hep beraber
Bodrum canımNereye gideceksiniz?
Hahahaha aynen bugünde eşim diyor TV de görünce çok güzeller ama yaşlanınca çok kötü oluyorlar diyeHımm onlar fena evet insanın psikolojisini bozuyorlar ama onlar da yaşlanınca çok çirkinleşiyorlarTürk kadını avuntusu
Al benden de o kadarAferin kız o Zaman al sana tablo
Eki Görüntüle 2005822
Ya ben gece ağzıma bi şey atsam kilo vermem duruyor. Onu fark ettim eşime sahur hazırlarken 1-2 defa peynir atmıştım ağzıma kilo verememe sebebim sanırım ki onlar onun için şu an o riske girmek istemiyorum.
Kizcem günde bir tatlı kaşığını gecmiyorsun dimi Karatay teyze öyle diyor fazlası yağ malumBugünki menüm kahvaltıda haşlanmış yoğurtlanmış ve keten tohumlu patlıcan öğlen keten tohumlu yoğurt avı biberli akşam dünden kalma köfte ve turşu
Tane olarak CanımKeten tohumunu çekip mi kullanıyorsun tane olarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?